- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
evet canım siyah mudo olanı
haftaiçini geçiremeyip cumayı zorla getiren ben tam 135 gündür canımı görmüyorum. çok özledim çook
haftaiçini geçiremeyip cumayı zorla getiren ben tam 135 gündür canımı görmüyorum. çok özledim çook
oy oy canım valla bende senin gibi.düşünüyorum valla artık.ne kilebek geliyor ne aysun ne sedulu hiçbiri gelmiyor buraya... mütemadiyen bakan sen ben merve ece eda kaldik valla.... canımı görüşmesinde hani üst düzey haftaya çağıracak demişlerdi ya adamlar hemen yarın çağırdılarsevgili arkadaşlarıma ithafen,
ben siteye giriyorum giriyorum kimsecikler yok e bende doğal olarak sıkılıyorum ve sonra çıkıyorum...
yani şimdi sevgililerimiz,kocalarımız geldi diye topice girilmiyor mu soruyorum size ?
başlıcam işinize gücünüze,sporunuza,telaşınıza girin artık buraya dertleşecek hiç mi bşy kalmadı yahuuuuuuuuuuuuuu....................................................
inşallah olur canımm. bende buralardayıımm unutmayıınnoy oy canım valla bende senin gibi.düşünüyorum valla artık.ne kilebek geliyor ne aysun ne sedulu hiçbiri gelmiyor buraya... mütemadiyen bakan sen ben merve ece eda kaldik valla.... canımı görüşmesinde hani üst düzey haftaya çağıracak demişlerdi ya adamlar hemen yarın çağırdılarçarşamba gittik gorusmeye yarın üst yüzey çağırdı bakalım ne olacak.. fiyatta anlasirlar inşallah da olur bayağı.büyük.bi firma
sevgili arkadaşlarıma ithafen,
ben siteye giriyorum giriyorum kimsecikler yok e bende doğal olarak sıkılıyorum ve sonra çıkıyorum...
yani şimdi sevgililerimiz,kocalarımız geldi diye topice girilmiyor mu soruyorum size ?
başlıcam işinize gücünüze,sporunuza,telaşınıza girin artık buraya dertleşecek hiç mi bşy kalmadı yahuuuuuuuuuuuuuu....................................................
oy oy canım valla bende senin gibi.düşünüyorum valla artık.ne kilebek geliyor ne aysun ne sedulu hiçbiri gelmiyor buraya... mütemadiyen bakan sen ben merve ece eda kaldik valla.... canımı görüşmesinde hani üst düzey haftaya çağıracak demişlerdi ya adamlar hemen yarın çağırdılarçarşamba gittik gorusmeye yarın üst yüzey çağırdı bakalım ne olacak.. fiyatta anlasirlar inşallah da olur bayağı.büyük.bi firma
Hani msn de botlar var birşey yazıyırsun cevap veriyor bu topiğe de lazım kimse olmayınca botla konuşalım
sayfanın şu sağ tarafına koydukları kıllı adam fotoğtafı yüzünden kaçıyor bence herkesşaka bir yana o adam ne öyle ya iğrenç, ben belki notebooğun başında yemek yiyorum şikayetciyim kk yöneticileri şikayetçiyim fazla çalışmaktan devrelerim yandı hiç iyi değilim
kız güldürdün benisen çalşma artık çok çalışmışsın belli
Çok hoşsun bende bu gün o resim yok. 14 şubatla ilgili reklamlar var.
14 şubat demişken napıyorsunuz bakalım var mı planlarınız? ben bişey yapmıcam çünkü sevmez bizimki öyle şeyleri büyük ihtimal oda bişey yapmamıştır
ana nedenki başka bir sürpriz mi varmışBana her sene ofise gül gelirdi ama bu sene çiçek göndermicem dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?