ana nedenki başka bir sürpriz mi varmış
biz bişeyler yapmalıyız bu yııılllllllÇiçeğe verilen parayı fuzuli görmeye başlamış efendim kendileri. Bence biz bu sene hiç bir şey yapmayacağız. Bana istediğin bir şeyi söyle onu alayım dedi. Bende söylemedim aklıma bir şey gelmedi.
kız güldürdün benisen çalşma artık çok çalışmışsın belli
Çok hoşsun bende bu gün o resim yok. 14 şubatla ilgili reklamlar var.
14 şubat demişken napıyorsunuz bakalım var mı planlarınız? ben bişey yapmıcam çünkü sevmez bizimki öyle şeyleri büyük ihtimal oda bişey yapmamıştır
İnciciceği sen artık mektup yazarsın google yazarsın sevgililer günü mektubu diye o sana duygu yüklü şeyler bulurbirde şiir
Merciiim güzel geçmiş ama bizimki istemiyor orayı bende istemiyorum. Abisinin çalıştığı yerde kadrolu başlamasını istiyorum. Bu hafta oraya yönelecekler. İstediğim iki yerden biri banka diğeri ise kadrolu olacağı adı bilinen bir rakı firması. Ben bankadan çok rakıyı istiyordum çünkü girerse ordan emekli olur. Oraya tamam gözüyle bakıyorlardı cepte gibi, önceliği bankaya vermişlerdi bankadan ses çıkmayınca oraya yönelmiş artık babası. İnşallah bir kaç hafta içinde orda başlar.
ilk sevgili olduğumuz yıl ben sanki özenir gibi oldum hediye falan almaya benimki.aynı senin bu dediğin lafı söyledi sonra da bizde bi daha 14 şubat lafı açılmadı bizi ilgilendiren bir gün değilYa 14 şubat olayını ben sevmiyorum ya, adettendir diye hediye alıyoruz ama sevginin sevgilinin günü mü olurmuş arkadaş.
hadi bakalım hayırlısı canım.
kızlarr selam herkeseeebugün dolgu yaptırdım dişime gündüz hiçbişeyim yoktu şimdi nasıl acayip zonkluyo yaa durduk yere kaşından ağrım falan yokken.
ben 14 şubatta hediye almıcam bu yıl ona da söylicem almasın zaten daha maaş almadı hediye almaz heralde. belki akşam bi yemepe falan gideriz. bize her gün 14 şubat zaten
bu gün o ilk defa işe gidince sanki yine askere geri dönmüş gibi hissettim kızlar, o yüzden işe girmeden bu günlerin tadını çıkarın bol bol
yağmurlu bir istanbul akşamından herkese selamlarrr...
mügem özür dilerim yazdiktan sonra fark ettim unuttuğumu... affettin mi beni
hoşgeldin canımm. sanada yağmurlu izmir akşamından selamlar
çok geçmiş olsun ağrı kesici falan içseydin vermiştir heralde doktor.
yok canım ya 20 dk da halletti ağrı kesici falan da vermedi zaten uyuşuktu hiçbişey hissetmedim bende. acaba içsem mi şimdi bi ağrı kesici ya
çok ağrırsa içersin falan demesi gerekirdi annemden biliyorum ama dayanılmazsa ağrın bildiğin bi ilacı iç istersen. çekilmez sonra
1 kutu ekler üstüne soğanlı cipsbiri beni durdursun
majezik içtim bitane çok kötü zonkluyo inşallah geçer
yok canım ya dün nişanlımın son günü diye gezdim tozdum bütün gün bugün de hastalanınca spor yalan oldu bikaç gün sonra devam edicem artık. daha 3 gün gittim topu topu kilo vermemişimdir daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?