347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

biz bişeyler yapmalıyız bu yııılllllll

Ya 14 şubat olayını ben sevmiyorum ya, adettendir diye hediye alıyoruz ama sevginin sevgilinin günü mü olurmuş arkadaş.

İnciciceği sen artık mektup yazarsın google yazarsın sevgililer günü mektubu diye o sana duygu yüklü şeyler bulur birde şiir

hadi bakalım hayırlısı canım.

kızlarr selam herkeseee bugün dolgu yaptırdım dişime gündüz hiçbişeyim yoktu şimdi nasıl acayip zonkluyo yaa durduk yere kaşından ağrım falan yokken.
ben 14 şubatta hediye almıcam bu yıl ona da söylicem almasın zaten daha maaş almadı hediye almaz heralde. belki akşam bi yemepe falan gideriz. bize her gün 14 şubat zaten
bu gün o ilk defa işe gidince sanki yine askere geri dönmüş gibi hissettim kızlar, o yüzden işe girmeden bu günlerin tadını çıkarın bol bol
yağmurlu bir istanbul akşamından herkese selamlarrr...

Son düzenleme:
Ya 14 şubat olayını ben sevmiyorum ya, adettendir diye hediye alıyoruz ama sevginin sevgilinin günü mü olurmuş arkadaş.
ilk sevgili olduğumuz yıl ben sanki özenir gibi oldum hediye falan almaya benimki.aynı senin bu dediğin lafı söyledi sonra da bizde bi daha 14 şubat lafı açılmadı bizi ilgilendiren bir gün değil

hoşgeldin canımm. sanada yağmurlu izmir akşamından selamlar

çok geçmiş olsun ağrı kesici falan içseydin vermiştir heralde doktor.

Ya şöyle bi şans oyunundan para çıksa eşimde bende çalışmasak battaniyenin altna girip akşama kadar film izlesek birlikte yemek yapsak. 2 gün evdeydim evde olmak güzel bişey ya

hoşgeldin canımm. sanada yağmurlu izmir akşamından selamlar

çok geçmiş olsun ağrı kesici falan içseydin vermiştir heralde doktor.

yok canım ya 20 dk da halletti ağrı kesici falan da vermedi zaten uyuşuktu hiçbişey hissetmedim bende. acaba içsem mi şimdi bi ağrı kesici ya

yok canım ya 20 dk da halletti ağrı kesici falan da vermedi zaten uyuşuktu hiçbişey hissetmedim bende. acaba içsem mi şimdi bi ağrı kesici ya

çok ağrırsa içersin falan demesi gerekirdi annemden biliyorum ama dayanılmazsa ağrın bildiğin bi ilacı iç istersen. çekilmez sonra

yok canım ya dün nişanlımın son günü diye gezdim tozdum bütün gün bugün de hastalanınca spor yalan oldu bikaç gün sonra devam edicem artık. daha 3 gün gittim topu topu kilo vermemişimdir daha :)

yok canım ya dün nişanlımın son günü diye gezdim tozdum bütün gün bugün de hastalanınca spor yalan oldu bikaç gün sonra devam edicem artık. daha 3 gün gittim topu topu kilo vermemişimdir daha :)

nişanlın serbest bi iş yapıcaktı bu o iş mi başka mı, başkaysa düğün yakın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…