347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy o majezik benimde kurtarıcım valla. geçirir hemencik

hiç sevmiyorum ben dişçileri yaaa bide bu 2 yirmi yaş dişini de çekmemiz lazım dedi ay nasıl çekilir onlar ama yaaa yaz tatilinde çekelim onları bari dedim tamam dedi gözümde şöyle görünüyo şu anda

nişanlın serbest bi iş yapıcaktı bu o iş mi başka mı, başkaysa düğün yakın mı

yok canım bu şu anki sgk lı işi diğer işe başladık yavaştan kanada yla iletişime geçtik nisan ayı gibi herşeyi halledip ilk ithalatı yapıcaz ondan sonra müşterileri bağlarsak işten çıkıcak o işi yürütücek

benimde 20 likler dert sürekli şişip duruyolar acısıda fena. gitsem hemen hepsini alalım diyecekler ama ben korkumdan gidemiyorum
canım çok tatlıdır. iğne falan korkarım fena halde

benimde 20 likler dert sürekli şişip duruyolar acısıda fena. gitsem hemen hepsini alalım diyecekler ama ben korkumdan gidemiyorum
canım çok tatlıdır. iğne falan korkarım fena halde

bende öyleyim ya kaç gündür stres yapıyodum bugün bi dolgu yaptırcam diye :18:

hayırlı olsun canım, herşey gönlünüze göre olsun.

Şekerler bugün bizimkini aramışlar sabahtan bir önceki çalıştığı yerden referans istemişler o da bakayım telefon vereyim demiş. Sonra çalışma arkadaşının vermiş o da zaten şef oldu. O güzelce konuşmuş. Çalışma imkanımız olsa tekrar çalışmak isteriz falan demiş. Akşam telefon gelmiş bizim ki 1. mülakatı geçmiş şimdi sıra 2. de bakalım. Ege bölge müdürleriyle de pazartesi günü 11:45'e randevu vermişler. 2. mülakata girecek. Bu işe geçici gözüyle bakıyor istediğimiz yerlerden birinden haber gelene kadar yani. Kasmıcak yapamazsa çıkacak. Hayırlısı artık.

Son düzenleme:
bizim de sabah ikinci mülakat var ne olacak çok merak ediyorum ne olacak fiyat konusunu hallederlerse olacak inşallah

ben geldim kızlar:) evet canım ondan vazgeçmiştim zaten ben sağol yinedee :)) bu arayı çok ihmal ediyorm ben vicdan yaptım bugece tüm saatler burdayımm:))

Kızlar size bişey soracağım hastalığın bitiminden kaç gün sonra bu yumurtalama dönemi oluyor ya heryer de başka bişey yazıyor :44::44::44::44::44::44:

Kızlar canlat günaydınlarrrrr ece güzel haberlenizi belliyoruz dualarom sizinle hazirana düğün varrrrr

Bir geçmişe bakıp gelcem

Bugün 3 dersten sınava girdim üzerimden yükleri kalktı yarın 2 baba ders var asıl onları da halledersem kuş gibi olucam.

Bugün 3 dersten sınava girdim üzerimden yükleri kalktı yarın 2 baba ders var asıl onları da halledersem kuş gibi olucam.

Hadi bakalım inşallah geçersin canım...

Bugün gelinlikçiye gittim regl olduğum için deneme yapmadım ama modeli kafamdaki herşeyi anlattım yarın kayınvalidemler bize gelecekler onlara da fiyat falan uygun olursa haftaya ilk randevuyu alacağız artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…