ayy o majezik benimde kurtarıcım valla. geçirir hemencik
nişanlın serbest bi iş yapıcaktı bu o iş mi başka mı, başkaysa düğün yakın mı
hiç sevmiyorum ben dişçileri yaaa bide bu 2 yirmi yaş dişini de çekmemiz lazım dedi ay nasıl çekilir onlar ama yaaayaz tatilinde çekelim onları bari dedim tamam dedi gözümde şöyle görünüyo şu anda
benimde 20 likler dert sürekli şişip duruyolar acısıda fena. gitsem hemen hepsini alalım diyecekler ama ben korkumdan gidemiyorum
canım çok tatlıdır. iğne falan korkarım fena halde
yok canım bu şu anki sgk lı işidiğer işe başladık yavaştan kanada yla iletişime geçtik nisan ayı gibi herşeyi halledip ilk ithalatı yapıcaz ondan sonra müşterileri bağlarsak işten çıkıcak o işi yürütücek
hayırlı olsun canım, herşey gönlünüze göre olsun.
bizim de sabah ikinci mülakat var ne olacak çok merak ediyorum ne olacak fiyat konusunu hallederlerse olacak inşallahŞekerler bugün bizimkini aramışlar sabahtan bir önceki çalıştığı yerden referans istemişler o da bakayım telefon vereyim demiş. Sonra çalışma arkadaşının vermiş o da zaten şef oldu. O güzelce konuşmuş. Çalışma imkanımız olsa tekrar çalışmak isteriz falan demiş. Akşam telefon gelmiş bizim ki 1. mülakatı geçmiş şimdi sıra 2. de bakalım. Ege bölge müdürleriyle de pazartesi günü 11:45'e randevu vermişler. 2. mülakata girecek. Bu işe geçici gözüyle bakıyor istediğimiz yerlerden birinden haber gelene kadar yani. Kasmıcak yapamazsa çıkacak. Hayırlısı artık.
melekcadımmmm bugun o elbiseyi gördüm mudoda kumaşı hiç güzel değilmiş sakın görmeden alma derim.
selam kızlarrrr bugün son kez gezdik aşkmla doya doya, yarın o iş başı yapıcak bende kendimi spora vercem. triplimm umarım çok güzel geçmiştir nişanlının iş görüşmesi hepinizi çoookk öpüyorummm
Kızlar size bişey soracağım hastalığın bitiminden kaç gün sonra bu yumurtalama dönemi oluyor ya heryer de başka bişey yazıyor :44::44::44::44::44::44:
benim de hiçbir fikrim yok canım :44:
Kızlar canlat günaydınlarrrrr ece güzel haberlenizi belliyoruz dualarom sizinle hazirana düğün varrrrr
Bir geçmişe bakıp gelcem
Bugün 3 dersten sınava girdim üzerimden yükleri kalktı yarın 2 baba ders var asıl onları da halledersem kuş gibi olucam.
Güya evleneceğiz yaw bunu bile bilmiyoruz daha
Benimde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?