347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gelinliği satın mı alacaksın kiralayacak mısın?

bu nasıl iştir arkadaş, soru sorana cevap verene kadar kayboluyonuz Siz internette başka sayfalarda dolaşsanız da bu sayfayı açık bırakıp aşağı indirin en azından sayfada görünün ki gittiğinizi düşünüp mutsuz olmayalım

yok cnm tanışma 23 ünde olcak hayırlısıyla. ne dersi açıköğretim mi

Sizin tanışma tarihi de nişan düğün tarihini geçmiş tanışma için bu kadar ileriden gün insanı yer bitirir acaba ne olucak birisi ters birşey söyler mi görüşmeden sonra ne olucak diye insan kendini yer bitirir ( tecrübeyle sabit ) Daha erken olmuyor mu :44:

yok cnm uzaktan gelicekler öyle ayarlandı.. kız kardeşleride ist okuyor onlarında okul başlama vakti ozamanlar hep birlikte arabaları ile gelicekler.. bende işden izni ona göre ayarladım.

çok fark olmuyormuş öyle diyorlar

ya satın alanlar da pişman oluyormuş koyacak yer yok diye.... Ama kiralama yapınca da kadın benim üstüme dikecek bi güzel sonra ben onu oraya verince belki başkalarını kiralayacak bi kere dikip kaç kez para kazanacak ondan.. bende dedim dursun hevesimi alayım belki sonra ihtiyacı olup da alamayan birine veririm.. kadının onu kiralamasından iyidir hayra geçer.. nasıl düşünmüşüm :44::44::44::44::44::44:

süper düşünmüşsün bende satın almak istiyorum ben mecbur satın alcam iki kez giyceğim iiçin:)

süper düşünmüşsün bende satın almak istiyorum ben mecbur satın alcam iki kez giyceğim iiçin:)

Evet canım öyle yapacaksın mecbur başka yere gideceğin için

Bi de bak gün iyi olsun arada dikkat et.. arkadaşım burda 14ünde yaptı oğlanın orda 18inde arada dinlenmek lazım oluyor iyi ayarlayın onu canım

Valla alacağız herhalde canım kira ile arasında kaç para fark var ki

Gelinliği satın alanlar yer kapladığı için şikayetçi oluyorlar, ben kiralamıştım.

Kuzenimin kına ve düğününde 2 tane abiye almıştım çok güzel ve pahalılardı. O zamanlar 52 kilo idim. Onlar dolabımda durur sadece 1 kere giydim ben onlara her baktığımda artık elbisenin içine giremediğim için mutsuz oluyorum. Buda diğer bir yanı

Neden bi anda o kadar kilo aldın ki sen canım????

Neden bi anda o kadar kilo aldın ki sen canım????

Kilo almak için ilaç kullandım vitamin tarzında. 174 boy 52 kilo olunca dalga geçiyorlardı çok zayıfım diye. Dünya şey yiyip kilo almıyordum. Vitaminleri kullanınca 20 kilo aldım. Sonra vermek için uğraştım durdum. Şu an ideal kilomdayım çok zayıf olunca burnum çıkıyor yüzüm çöküyor.

Sedulu yaşıyor musun sen bırakıp gittin bizleri

Yaşıyorum ama nasıl yaşıyorum
Sınavım var yarın
Buralarda takılıyorum
Tatile falan gittik bi de bi hafta kadar yoktum.
Bırakmadım burayı ama bakıyorum herkes iş güç sohbeti yapıyor bende geyik sohbetine dalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…