Hadi bakalım inşallah geçersin canım...
Bugün gelinlikçiye gittim regl olduğum için deneme yapmadım ama modeli kafamdaki herşeyi anlattım yarın kayınvalidemler bize gelecekler onlara da fiyat falan uygun olursa haftaya ilk randevuyu alacağız artık....
hadi bize daha varda stankimde bilmiyormuş yaa ona ne dicen
hiç o bilgiye ihtiyacım olmadı
nasılsın canımmm
iyidir canım derslerle boğuşuyorum, sende ne var, ne yok? Geldiler mi tanışmaya?
yok cnm tanışma 23 ünde olcak hayırlısıyla. ne dersi açıköğretim mi
Sizin tanışma tarihi de nişan düğün tarihini geçmiş tanışma için bu kadar ileriden gün insanı yer bitirir acaba ne olucak birisi ters birşey söyler mi görüşmeden sonra ne olucak diye insan kendini yer bitirir ( tecrübeyle sabit )Daha erken olmuyor mu :44:
gelinliği satın mı alacaksın kiralayacak mısın?
Valla alacağız herhalde canım kira ile arasında kaç para fark var ki
çok fark olmuyormuş öyle diyorlar
ya satın alanlar da pişman oluyormuş koyacak yer yok diye.... Ama kiralama yapınca da kadın benim üstüme dikecek bi güzel sonra ben onu oraya verince belki başkalarını kiralayacak bi kere dikip kaç kez para kazanacak ondan.. bende dedim dursun hevesimi alayım belki sonra ihtiyacı olup da alamayan birine veririm.. kadının onu kiralamasından iyidir hayra geçer.. nasıl düşünmüşüm :44::44::44::44::44::44:
süper düşünmüşsün bende satın almak istiyorum ben mecbur satın alcam iki kez giyceğim iiçin:)
Valla alacağız herhalde canım kira ile arasında kaç para fark var ki
Gelinliği satın alanlar yer kapladığı için şikayetçi oluyorlar, ben kiralamıştım.
Kuzenimin kına ve düğününde 2 tane abiye almıştım çok güzel ve pahalılardı. O zamanlar 52 kilo idim. Onlar dolabımda durur sadece 1 kere giydim ben onlara her baktığımda artık elbisenin içine giremediğim için mutsuz oluyorum. Buda diğer bir yanı
Neden bi anda o kadar kilo aldın ki sen canım????
Sedulu yaşıyor musun sen bırakıp gittin bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?