347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nasıl geçti canım sınavların, bugün sınava giderken seni andım kullakların çıkladı mı? Yol üstünde bir mağaza vardı hangi şu senin özel mesaj gönderdiğin linkteki giyimle ilgili. Mağazayı görünce koptum Türkiye gibi yerde ulu orta vitrine koymuşlar kahkalarla gülerken eşim dürttü

Hımm hadi o zaman dersini çalış sen

Ne yapalım askerden geldiler iş bulaluım ki evlenelim demi

Anladım canım vücudun da bundan etkilenmiştir eminim bende çok kilo alıp veren biriyim hep çatlak oldum yaaa

Bolca sallamalı geçti yarına da 4 ders var muhtemelen onlarda öyle geçecek bak bi ara kulağım çınladı demek sendin
Senin nasıl geçti sınavlar yarın da varsa şimdiden başarılar doğru şıkkı tutturmalar
Ah o linkler yok mu
Ben gördüm vitrinde bak biz konuştuktan sonra vitrinlere koymuşlar

Hahahahahha Enişte onlardan istemedi mi

Bende gördüm de vitrine koyacak kadar çok aşmadı Ankara kendini köşe de bi yerde duruyorlardı işte de almadım tabi

Ders çalışmak mı :120::120:
İş güç bulsunlar tabi bak nişan yapcaz biz daha ama ben acele ettirmiyorum şimdi takılsın kafasına göre

Hahahahahha Enişte onlardan istemedi mi

O dışarıda bakmaz öyle şeylere ( en azından benim yanımda ) Ben bazen çok dikkat çekici giyenen bayanlara bile bakarım eşim der yeter artık baktığın yani biz bakıyorsak onlar haydi haydi bakar, onlara da bazen diyecek birşey olmuyor.

Ama varya o tür mağazalar var tamam da böylesini ben ilk defa gördüm, fileli felan vardı. O zaman gülüştüğümüz şeylerden

Bugünkü girdiğim sınavların vizeleri yüksekti onları fazla takmıyorum da yarınkiler çok önemli 2 notumda sınırda biri 50 biri 55.

Bu sektör avrupadaki yenilikleri senden sonra farkediyor

Bugünkü girdiğim sınavların vizeleri yüksekti onları fazla takmıyorum da yarınkiler çok önemli 2 notumda sınırda biri 50 biri 55.

Bu sektör avrupadaki yenilikleri senden sonra farkediyor

En sonunda ben açacağım ucuz fiyattan halkı fantezi giyimle donatacağım

Katarız inşallah canım şu ilk geceyi bi atlatsak :18::18::18::18::18::18::18:

İlk gece topicleri var oraları okudun mu stresini azaltmada yardımcı olurlar belki :44:

onlar stres çoğaltıyor yaaa yok kasıldık yok yapamadık bilmem ne diye :18::18::18::18:

Hadi ya
Bi daha girme oralara
Sen stres yapma o gün bi gelsin herşey kendiliğinden gelişir zaten
Bunca sene bu düzen böyle devam etti
Sakın daha fazla kafaya takma bak vajinismus a kadar gider

Mağzana giremeyiz belki ama, online sipariş veririz KK indirimi de yaparsın artık bize

Online alıcım çok olur zaten böyle ürünlere can kurban
Herifler şoka girer hem de canlanıverirler
Aaaaa 347 ye özel indirim yaparım

onlar stres çoğaltıyor yaaa yok kasıldık yok yapamadık bilmem ne diye :18::18::18::18:

olayın en trajikomik yanı son gün gelir sana bunları anlatmaya çalışırlar. Ve içinden dersinki bunları niye son gün anlatıyorsunki başında anlatsayın belki evlenmekten vazgeçerdik

Kızlar daha sohbete kalırdım ama erken yatayım malum sınav
Artık yarın akşam cümbüşe beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…