Selam kızlar
Yaşıyorum ama nasıl yaşıyorum
Sınavım var yarın
Buralarda takılıyorum
Tatile falan gittik bi de bi hafta kadar yoktum.
Bırakmadım burayı ama bakıyorum herkes iş güç sohbeti yapıyor bende geyik sohbetine dalıyorum
Kilo almak için ilaç kullandım vitamin tarzında. 174 boy 52 kilo olunca dalga geçiyorlardı çok zayıfım diye. Dünya şey yiyip kilo almıyordum. Vitaminleri kullanınca 20 kilo aldım. Sonra vermek için uğraştım durdum. Şu an ideal kilomdayım çok zayıf olunca burnum çıkıyor yüzüm çöküyor.
nasıl geçti canım sınavların, bugün sınava giderken seni andım kullakların çıkladı mı? Yol üstünde bir mağaza vardı hangi şu senin özel mesaj gönderdiğin linkteki giyimle ilgili. Mağazayı görünce koptum Türkiye gibi yerde ulu orta vitrine koymuşlar kahkalarla gülerken eşim dürttü
nasıl geçti canım sınavların, bugün sınava giderken seni andım kullakların çıkladı mı? Yol üstünde bir mağaza vardı hangi şu senin özel mesaj gönderdiğin linkteki giyimle ilgili. Mağazayı görünce koptum Türkiye gibi yerde ulu orta vitrine koymuşlar kahkalarla gülerken eşim dürttü
Bolca sallamalı geçti yarına da 4 ders var muhtemelen onlarda öyle geçecek bak bi ara kulağım çınladı demek sendin
Senin nasıl geçti sınavlar yarın da varsa şimdiden başarılar doğru şıkkı tutturmalar
Ah o linkler yok mu
Ben gördüm vitrinde bak biz konuştuktan sonra vitrinlere koymuşlar
Hımm hadi o zaman dersini çalış sen
Ne yapalım askerden geldiler iş bulaluım ki evlenelim demi
Anladım canım vücudun da bundan etkilenmiştir eminimbende çok kilo alıp veren biriyim hep çatlak oldum yaaa
Bende gördüm de vitrine koyacak kadar çok aşmadı Ankara kendini köşe de bi yerde duruyorlardı işte de almadım tabi
HahahahahhaEnişte onlardan istemedi mi
İlerde alırsın kız değişiklik olur
Bakalım belki o zamana azıcık utanma şeylerimiz biter senin gibi kırbaçcı olurum alırım o zaman
Bolca sallamalı geçti yarına da 4 ders var muhtemelen onlarda öyle geçecek bak bi ara kulağım çınladı demek sendin
Senin nasıl geçti sınavlar yarın da varsa şimdiden başarılar doğru şıkkı tutturmalar
Ah o linkler yok mu
Ben gördüm vitrinde bak biz konuştuktan sonra vitrinlere koymuşlar
Utanmazsın tabi o zaman canım sonuçta helalin oluyor senin.
Fantezi katmak lazım
Bugünkü girdiğim sınavların vizeleri yüksekti onları fazla takmıyorum da yarınkiler çok önemli 2 notumda sınırda biri 50 biri 55.
Bu sektör avrupadaki yenilikleri senden sonra farkediyor
Katarız inşallah canım şu ilk geceyi bi atlatsak:18::18::18::18::18::18::18:
En sonunda ben açacağım ucuz fiyattan halkı fantezi giyimle donatacağım
İlk gece topicleri var oraları okudun mu stresini azaltmada yardımcı olurlar belki :44:
En sonunda ben açacağım ucuz fiyattan halkı fantezi giyimle donatacağım
onlar stres çoğaltıyor yaaa yok kasıldık yok yapamadık bilmem ne diye :18::18::18::18:
Mağzana giremeyiz belki ama, online sipariş veririzKK indirimi de yaparsın artık bize
onlar stres çoğaltıyor yaaa yok kasıldık yok yapamadık bilmem ne diye :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?