Kızlar daha sohbete kalırdım ama erken yatayım malum sınav
Artık yarın akşam cümbüşe beklerim
benim bir arkadaşım lisede cinsellikle ilgili konferans verilirken korkmuş bayılmıştı. O günden sonra evlilik fobisi oluştu evlenmiyor
yaaaa o kadar da değilim bende sonuçta sevdiğim kişi ile evleneceğim ama tabi insanın içine yine de bişey geliyor yani
Merci yoksa Sezen Aksu konserinde misin?
İyi gecelerUyuyim güzelleşeyim
Ohh be özlemişim buralarıYarınki sınavda bitsin. Özgürüm. Sınav bahanesiyle 1 haftadır evdeki herşeyi Uğur'a yaptırıyorum sınavımın bitmesini dört gözle bekliyor hatta bu süreç ona benim asker bekleme sürecimden daha uzun bile gelmiş olabilir
bu akşam.canimlar bize gelecekler o yüzden hazırlık var bizde.... canım acele edin artık yer kalmayacak haftasonu zaten yoktur daOkudum geldim kimsecikler yok. Bizde bugün napsak diye düşünüyoruz. İzmir'de hava yine yağmurlu. Ne yağdı arkadaş kaç gündür. Yeter yağmasın artıkta rahat rahat gezelim. Düğün yeri bakacağız her yer çamur diye gidemiyoruz. Haftaya günlük güneşlik olur inşallahta rahat rahat gezeriz.
bu akşam.canimlar bize gelecekler o yüzden hazırlık var bizde.... canım acele edin artık yer kalmayacak haftasonu zaten yoktur da
Çıkmıyoruz bizde dışarı vazgeçtik İzmir'de çok yağmur var. Ben artık bıraktım ipin ucunu. Sürekli bu yüzden tartışıyoruz o işe girmedikçe bir şey yaptıkları yok. Tartıştık bugün zaten yine. Naparsanız yapın sıkıldım artık dedim. Konuşmuyorum şuanda.
Ve sonunda geldim tekrar buraya.
Çok garip,acayip bir 15 tatıl geçirip geldim.
Keyifler pek iyi değil.Sorunlar bitmiyor bitmdikçe ekleniyorda.Allah hepimizi hayıra çıkarsın.
Ara ara okudum tatilde tripliii kendini yeedin bitirdin sen daha cok strese girdin.Biraz akışına bırak canım ya vallahi.
Sen sıktıkça kendını sorun hallolmayacak ya.
Bırak bıraz haline elbet açılacak o kapılar teker teker ben şu an öyle yapıyorum ne yöne gidiyorum Allah gostericek.
Hani kuzenım var demiştim ya hanı o mekanı tutan bır rahatlık kızda sorma gitsin.Ama işte o yuzden tıkır tıkır gidiyor işleri.Allah bozmasın tabi.
Dugun yeridir,işlemlerdir,şimdi bostanlıda ev almışlar ama bizimki sankı hazıranda o evlenmeyecek hic ne stres ne bişey.Sende öyle yap daha hızlı kolay olacak bak öyle olunca.Daha onunuzde kocaman 3 ay var.
Hoşbuldum hüm.
Anlat nasıl gidiyor hazırlıklarrr??
Hani şubatta kredi çekip alacaklardı herşeyi canım??? :44::44::44::44::44::44: Nasip kısmet artık.. benimde bugün canım çok sıkkın aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?