347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben geldim kızlarrrr

Merci yoksa Sezen Aksu konserinde misin?

yok tatlım ya bilet alcaktım da istemedi benimki öyle kapalı yerde izleyemezmiş iki yıl önce doğumgününde harbiye açıkhava da izlemiştik sezeni o yüzden şımardı galiba

Ohh be özlemişim buraları Yarınki sınavda bitsin. Özgürüm. Sınav bahanesiyle 1 haftadır evdeki herşeyi Uğur'a yaptırıyorum sınavımın bitmesini dört gözle bekliyor hatta bu süreç ona benim asker bekleme sürecimden daha uzun bile gelmiş olabilir

hahahaahah yapsın yapsın enişte

Okudum geldim kimsecikler yok. Bizde bugün napsak diye düşünüyoruz. İzmir'de hava yine yağmurlu. Ne yağdı arkadaş kaç gündür. Yeter yağmasın artıkta rahat rahat gezelim. Düğün yeri bakacağız her yer çamur diye gidemiyoruz. Haftaya günlük güneşlik olur inşallahta rahat rahat gezeriz.

Son düzenleme:
bu akşam.canimlar bize gelecekler o yüzden hazırlık var bizde.... canım acele edin artık yer kalmayacak haftasonu zaten yoktur da

bu akşam.canimlar bize gelecekler o yüzden hazırlık var bizde.... canım acele edin artık yer kalmayacak haftasonu zaten yoktur da

Çıkmıyoruz bizde dışarı vazgeçtik İzmir'de çok yağmur var. Ben artık bıraktım ipin ucunu. Sürekli bu yüzden tartışıyoruz o işe girmedikçe bir şey yaptıkları yok. Tartıştık bugün zaten yine. Naparsanız yapın sıkıldım artık dedim. Konuşmuyorum şuanda.

Ve sonunda geldim tekrar buraya.
Çok garip,acayip bir 15 tatıl geçirip geldim.
Keyifler pek iyi değil.Sorunlar bitmiyor bitmdikçe ekleniyorda.Allah hepimizi hayıra çıkarsın.
Ara ara okudum tatilde tripliii kendini yeedin bitirdin sen daha cok strese girdin.Biraz akışına bırak canım ya vallahi.
Sen sıktıkça kendını sorun hallolmayacak ya.
Bırak bıraz haline elbet açılacak o kapılar teker teker ben şu an öyle yapıyorum ne yöne gidiyorum Allah gostericek.
Hani kuzenım var demiştim ya hanı o mekanı tutan bır rahatlık kızda sorma gitsin.Ama işte o yuzden tıkır tıkır gidiyor işleri.Allah bozmasın tabi.
Dugun yeridir,işlemlerdir,şimdi bostanlıda ev almışlar ama bizimki sankı hazıranda o evlenmeyecek hic ne stres ne bişey.Sende öyle yap daha hızlı kolay olacak bak öyle olunca.Daha onunuzde kocaman 3 ay var.

Hani şubatta kredi çekip alacaklardı herşeyi canım??? :44::44::44::44::44::44: Nasip kısmet artık.. benimde bugün canım çok sıkkın aslında

hoşgeldinnnnnnn

selam fıstıklarrrr

15 günlük aradan sonra yine burdayımm , keyifler ne alemde ? herkesler iyidir umarımm , öpüyorum hepiniziii

ayyy ne yağmur ne yağmur nasıl yağdı öylee

yaaa benim çeyiz almam lazım ben gidip kıyafet ayakkabı alıyorum gene kartı patlattım, galiba bu sefer çok oldu bu ay battım resmen

Son düzenleme:
selam kızlar keyifler nasıl?veee tatil bitiyor
haftanın 5 günü okul mu olur ya son sınıf son dönem ayıptır yani
ben gezmeye alıştım valla her gün her gün sevgilimleydim ama iş bulsun şimdi tek derdimiz o iş bulsunda gezemeyelim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…