347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sınavımın bitiş ziliyle misafirliğe gelmek isteyenler önümüzdeki hafta sonunu doldurdu. Hem cumartesi hem pazar yemeğe misafirim var. İnsanları alıştırdım farklı yemekler yapmaya şimdi ne yapsam diye internette gezinip duruyorum.

köri soslu tavuk yap yanına pirinç plavı ve patates kızarması ve yeşil salata :=)

istanbul canım.. bende işten cıktım akşam yağmur başladı allahtan hastanede dolabımda şemsiye bulunduruyorum onu aldım hemen yanıma

Alışveriş merkezleri deli gibi doluydu. Bu nasıl bir alışveriş çılgınlığıdır. Sevgililer günü bahene

Sen bir ara işinden şikayetçiydin canım şu an herşey yolunda mı?

Alışveriş merkezleri deli gibi doluydu. Bu nasıl bir alışveriş çılgınlığıdır. Sevgililer günü bahene

benimde işim vardı neomarin de tıklım tıklımdı.. yoo memnun değilim hala ama napim gidip geliyorum :=)

merhaba canım.bizim Adana'da hava çok güzeldi tam bahar havasıydı,alış veriş merkezlerini bilemeyecem ama herkes piknik yapıyordu

selam kızlarrrr durup durup yağmur yağdı bugün istanbulda bende kendimi alışverişe verdim bi kaban bide kazak aldım indirimden alışveriş merkezi acayip kalabalık dı sanırsınız ki herşeyi bedava veriyolar. kızlar ya 14 şubat ta napıyosunuz ben bi türlü bişey bulamadım şimdi bakınırken bunu gördüm
Sevgililer Günü Özel Menüsü ile Radisson Blu Asia'da Romantizm!
alsammı diye düşünüyorum ama tereddüt ediyorum perşembe günü zor mu olur acaba ertesi gün yine iş var bide süpriz olsun diye o da biyerlere yer ayırtırsa nolcak en iyisi sadece hediye almak galiba

benimde işim vardı neomarin de tıklım tıklımdı.. yoo memnun değilim hala ama napim gidip geliyorum :=)

neomarin bizim oraya çok yakın. Benimde sınavım küçükyalıda olduğu için kozyatağı carfoura gittik. Bi ara boğulacağımı sandım.

merhaba canım.bizim Adana'da hava çok güzeldi tam bahar havasıydı,alış veriş merkezlerini bilemeyecem ama herkes piknik yapıyordu

Eşim Adana'dan geldikten sonra buranın havası ona çok soğuk gelmeye başladı hala alışamadı. Ah ne güzel ya ilkbahar gelsede piknik yapsak

Bende bugün kozyatağı carfourdaki boynerden kaban aldım indirime girmiş etiketinde 249 yazıyor 125'e aldık

Kalkmaz mı hiç
Sınavdan uçarak çıktım saldım kendimi 4. kattan aşağıya

Bol sallamalı geçti sınav
Senin nasıldı

Bugünküler acayip zordu, amaçları ne anlamıyorum. Bir dersin Türkiye ortalaması 38 di vizede o dersi yine o kadar zor sormuşlarki herhalde 60 alan AA ile geçicek

Kalkmaz mı hiç
Sınavdan uçarak çıktım saldım kendimi 4. kattan aşağıya

Bol sallamalı geçti sınav
Senin nasıldı

Sınavdan çıktım hemen telefona sarıldım arkadaşları aradım o soruyu ne yaptın bu soruyu ne yaptın diye şu an hala sorular beynimde uçuşuyor. Bu sene bitsin artık bu okul, yeni sistemde beni buldu

Sınavdan çıktım hemen telefona sarıldım arkadaşları aradım o soruyu ne yaptın bu soruyu ne yaptın diye şu an hala sorular beynimde uçuşuyor. Bu sene bitsin artık bu okul, yeni sistemde beni buldu

Ben soruları dahi hatırlamıyorum o derece
Hakikaten zordu ya aman ortalama düşük olsun da geçelim dersleri
Sınavdan sonra dedim manitaya topla ekibi bi okey turnuvası yapalım
Kafa dağıttım iyi oldu be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…