Sınavımın bitiş ziliyle misafirliğe gelmek isteyenler önümüzdeki hafta sonunu doldurdu. Hem cumartesi hem pazar yemeğe misafirim var. İnsanları alıştırdım farklı yemekler yapmaya şimdi ne yapsam diye internette gezinip duruyorum.
stanki naber canım
İyidir canım, Bugün çok yağmur vardı çok ısladım. Hasta olmazsam iyidir. Sen hangi ildeydin?
istanbul canım.. bende işten cıktım akşam yağmur başladı allahtan hastanede dolabımda şemsiye bulunduruyorum onu aldım hemen yanıma
Alışveriş merkezleri deli gibi doluydu. Bu nasıl bir alışveriş çılgınlığıdır. Sevgililer günü bahene
Sen bir ara işinden şikayetçiydin canım şu an herşey yolunda mı?
Alışveriş merkezleri deli gibi doluydu. Bu nasıl bir alışveriş çılgınlığıdır. Sevgililer günü bahene
Sen bir ara işinden şikayetçiydin canım şu an herşey yolunda mı?
merhaba canım.bizim Adana'da hava çok güzeldi tam bahar havasıydı,alış veriş merkezlerini bilemeyecem ama herkes piknik yapıyordu
benimde işim vardı neomarin de tıklım tıklımdı.. yoo memnun değilim hala ama napim gidip geliyorum :=)
merhaba canım.bizim Adana'da hava çok güzeldi tam bahar havasıydı,alış veriş merkezlerini bilemeyecem ama herkes piknik yapıyordu
selam kızlarrrrdurup durup yağmur yağdı bugün istanbulda bende kendimi alışverişe verdim bi kaban bide kazak aldım indirimden alışveriş merkezi acayip kalabalık dı sanırsınız ki herşeyi bedava veriyolar. kızlar ya 14 şubat ta napıyosunuz ben bi türlü bişey bulamadım şimdi bakınırken bunu gördüm
Sevgililer Günü Özel Menüsü ile Radisson Blu Asia'da Romantizm!
alsammı diye düşünüyorum ama tereddüt ediyorum perşembe günü zor mu olur acaba ertesi gün yine iş varbide süpriz olsun diye o da biyerlere yer ayırtırsa nolcak en iyisi sadece hediye almak galiba
Ne yaptın be ya
Üzerinden yükler kalktı mı
Kalkmaz mı hiç
Sınavdan uçarak çıktım saldım kendimi 4. kattan aşağıya
Bol sallamalı geçti sınav
Senin nasıldı
Kalkmaz mı hiç
Sınavdan uçarak çıktım saldım kendimi 4. kattan aşağıya
Bol sallamalı geçti sınav
Senin nasıldı
Sınavdan çıktım hemen telefona sarıldım arkadaşları aradım o soruyu ne yaptın bu soruyu ne yaptın diye şu an hala sorular beynimde uçuşuyor. Bu sene bitsin artık bu okul, yeni sistemde beni buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?