347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben soruları dahi hatırlamıyorum o derece
Hakikaten zordu ya aman ortalama düşük olsun da geçelim dersleri
Sınavdan sonra dedim manitaya topla ekibi bi okey turnuvası yapalım
Kafa dağıttım iyi oldu be

1,5 ay dershane yok cumartesi pazar boş süperrrrr bi duygu

Ben soruları dahi hatırlamıyorum o derece
Hakikaten zordu ya aman ortalama düşük olsun da geçelim dersleri
Sınavdan sonra dedim manitaya topla ekibi bi okey turnuvası yapalım
Kafa dağıttım iyi oldu be

sen o kafayla bütün taşları çaldırmışsındır

sen o kafayla bütün taşları çaldırmışsındır

yok kız okey, 51 falan bu tür oyunlarda ballıyımdır
Bi daha taaaaaa nisana kadar ders kelimesi yok lugatımda
Sen dersaneye mi gidiyorsun bir de aboooo ben onu hepten kaldıramam

yok kız okey, 51 falan bu tür oyunlarda ballıyımdır
Bi daha taaaaaa nisana kadar ders kelimesi yok lugatımda
Sen dersaneye mi gidiyorsun bir de aboooo ben onu hepten kaldıramam

Gidiyorum ama niye gidiyorum dershaneye para yatırıyorum diye çalışmak zorunda hissederim kendimi diye gidiyorum

Gidiyorum ama niye gidiyorum dershaneye para yatırıyorum diye çalışmak zorunda hissederim kendimi diye gidiyorum

E çalışma hissi oluyor mu bari
Ya ben sın güne bırakıyorum hepsini son gün bi yükleme yapıyorum kendime sonra hop sınava
Dersaneye gidip gelmeyle hiç uğraşamam ben sıkılırım orda ders dinle ders dinle

Çok sıkıcı oluyor ama üzerimde baskı var bu sene bitmesi konusunda o yüzden bu yola başkoydum her türlü sıkıcı şeye göğüs geriyorum. Konuyu duygusala bağladım

Arkadaşımın kızı biraz önce 1 Erkek 1 Kadın da çıktı. Millet çocuk yaptı meşhur etti biz hala çocuk yapıcaz

Ben uyuyorum yarın iş var

Günaydın herkeslere.

Hüm kredi çekeceğiz dediler ayın 11'i oldu tık yok daha. Kredi çekecek olan da babaannesi. Cuma günü nişanlım gidip konuşmuş çok ağırdan gidiyoruz babaanne kredi işini halledelim zaten babam önümüzdeki hafta içi bu konuyu konuşmaya gelecek demiş. Bekliyorum bakalım ama sıkıldım artık. Kredinizede sizede diyesim var. Hafta sonları dolmuştur diye düşünüyorum bari hafta içine istediğim bir günü alabileyim. Aramız acayip bozuk, beni anlamadığını düşünüyorum. Gayet rahat tavırlar sergiliyor nişanlım kendini boşuna üzüyorsun haziranda olacak diyor. Yer kalmadı yer bulamayacağız dedikçe buluruz diyor. Sinir oluyorum. Sanki daha önce çok yer tuttular.

Tanıdık düğün saloncusu mu var ki :44::44::44::44::44::44: Bize de dün konuşmaya geldiler ama onlar konuyu hiç açmaya niyetleri yoktu artık sonunda babam dedi yani.. onlar gittikten sonra annem bana yüklendi eşya falan konuşmaya geldiler güya bişey dedikleri yok erkek evi onlar biz kız eviyiz herşeyi onların açması lazım ilk başta diye haklılar ne yapayım

offff çok fena depresyondayımmm nerden açıldı bu okullar şimdi daha bi haftacık tatil yapabildim bennnn neyse artık elimiz mahkum gidicez okula, ordan seminere, ordan spora bakalım akşam bilgisayarı açabilecek gücüm olacak mı
kızlarrr siz de bu kadar stres yapmayın nolursunuz siz de biraz rahat olun bakın o zaman daha çok ipleri eline alıcak nişanlılarınız. kızlar stres yaptıkça erkeklerin üzerine daha bi rahatlık çöküyo, hiç yıpratmayın kendinizi hayırlısıyla herşey olur sırf bu stresi yaşamamak için seneye erteleme yaptık biz bol bol zamanımız olsun çünkü ben çok panik biriyim
hepinizi çoookkk öpüyorummm

Sağol canım ama az zaman kaldığı zaman beni anlayacaksın iyice stres başladı ne olacak nasıl olacak diye..

Bugün saat 3.30 annem kayınvalidem ben gelinlikçiye gidiyoruz sonunda çok şükür yani

Yok bildiğim kadarıyla canım ama olsada ben düğün salonunda evlenmem. Zaten 2-3 tane içime sinen yer var. Benim acelemde ondan çok zor beğeniyorum, yer bulamayacağım beğendiğim yerlerde de.

Artık erkek tarafı hep böyle bir ağırdan almalar falan hepsi bir naz bin niyaz. Ben bugüne kadar ses çıkarmadım ama kalmış şurda 3 ay ben artık gelinliğimin siparişini vermeliyim mesela. Çoktan tutulması gerekiyordu. Acayip sinirlerim bozuk.

Biz bugün sonunda gidip vereceğiz inşallah sipairişi.. kadın geç kalmışsınız ben haziran gelinlerine prova yapıyorum şimdi dedi düşün

kızlarr çok stres yapmayın olan hep biz kızlara oluyor. akışına bırakın. erkekler bizim gibi değil. onların huyu bu gayet relakslar her konuda. herşey hallolur sakın üzülmeyin
bende nişanlıma lojman için yetkililere haber ver diyorum daha çoook var acelen ne diyo. şimdiden bilsinler ki ona göre hareket etsinler demi ama nerdeee...

aman bunlar böyle işte canımmm

Biz bugün sonunda gidip vereceğiz inşallah sipairişi.. kadın geç kalmışsınız ben haziran gelinlerine prova yapıyorum şimdi dedi düşün

Ya biliyorum ben durumu kaç tane arkadaşım evlendi boşuna panik olmuyorum sinir stres olmuyorum. Benim şuan gelinlik siparişimi veriyor olmam lazımdı. Sonra aceleye gelecek, rahat rahat dikmesi varken acele edecek aksaklıklar olacak ya hazır almak zorundayım ya da dikilecek mecbur. Bir de gelinlikler standart 38 beden her yerde, her şekilde dikilecek yani o. Çıldırcaaammm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…