347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende diktireceğim canım... Alcanar ın kapalısını hemi de

Kızlar bizim ki askerlik şubesine gitmiş bugün hala asker gözüküyormuş. İstanbul'dan buraya gönderteceklermiş dosyasını falan filan. Bizimki sigortasıyla ilgili görüşmek için gitmiş. Ağustos ile Ocak arasında askerde olduğuna dair belge mi ne götürmüş öyle birşeyler. Tam anlamadım bir de küsüz ya sormuyorum, ilgilenmiyor gibi tavırlar sergilemekteyim şuan.

Az öncede haber geldi bir arkadaşının babası bizimkinin iş olayını halletmiş. Cv'sini istemiş ben seni şuraya sokucam demiş. Arkadaşının babası da oturdukları ilçenin belediye başkanlığına aday bir partiden. İyi bir yere sokacaklar sanırım. Allah artık yüzümüze gülsün lütfen.

hayırlısıyla devamlılığı olan yer olucak canımm geç olsun güç olmasın inşallah. yeni çıktıya sigortalı olmak zorundalığı falan yoksa borç yüklüyo devlet üstüne askerde olduğunu göstermek için belge götürmştr canım o tarihler arasında dyee

Evet canım öyle bir şeyler dedi, sormadım hı hı dedim geçtim. Tüm uyuzluğum üzerinde.:88:

İnşallah olur artık bir yerde başlar.

Bugün 2. mülakatı vardı ona gitmişti sabahtan. 10 gün içinde olumlu olumsuz dönülecekmiş efendim. Olumlu olursa 25 günlük eğitim alacakmış. 25 günün sonucunda sınava girecekmiş başarılı olursa işe başlayacakmış. Bende bizim o kadar beklicek zamanımız mı kaldı!!!! dedim. O da öyle düşünmüş zaten. Deliricem bu iş durumuna. Bir biz miyiz bu kadar zorlanan???

bizim daha o serüven başlamadı canaım ondan bişey diyemiyorum ama zor iş konusu ya kolay değil bulmaak

Kayınvalidem düğün yerleri için onlar doldu, yer kalmadı diyorlar ama aslında vardır diyormuş. Tripliii beğendiği yerlerin telefonlarını versin demiş. Bende annen bana inanmıyor mu ki arayacak dedim. Tek tek yazdım verdim telefonları arasınlar sorsunlar.

Bu arada bugün bir düğün yerini aradım bende. Yemekli düşünürsem 2 tane hafta sonu müsait gözüküyormuş. O da 450 kişilik olan bahçesinde sadece. Tarihlerden biri 1 haziran, diğeri 8 haziran. Benim istediğim 15 haziran tutulmuş.

herkese selamlar nasılsınız??? okudum geldim neler yazılmış neler hangi birine cevap versem bilemedim

tripliii strese girme güzelim ya koyver gitsin bak ben öyle yaptım bizim kesinleşti kayınvalidemler hiç bir şey yapmıolar a dan z ye ne varsa gökhan tek basına yapacak bizde kim ne alıo verio muhabbetide dönmeyecek kaçtır oturmaya gelıoalr bi konuya girmediler bizimkilerde girsinler die bekliolar en sonunda dayanamadım söyledim anneme hiç bir şey yapmayacaklarını 100tl bile vermiolar anlıcagnz bnm yerimde eminim kimse olmak istemezdi artık allah gökhanıma güç ve para versin ne diyim... perşembe de işbaşı yapıo elazıga ucak biletini almış şirket gidip oralarda analiz yapacak bakalım işler yavaş yavaş rayına girecek die ümit ediorum hepinizi öpüyorum

Çok yorucu bir gündü, kafam kazan gibi oldu. Üzerimde yılların yorgunluğu var. Tatile gitmek istiyorum. Hiç birşey düşünmeden dinlenmek istiyorum. Çok şey mi istiyorum.

Çok yorucu bir gündü, kafam kazan gibi oldu. Üzerimde yılların yorgunluğu var. Tatile gitmek istiyorum. Hiç birşey düşünmeden dinlenmek istiyorum. Çok şey mi istiyorum.

onun aynından bende istiyorum çantamı alıp biyerlere gitmek... bende mi çok şey istiyorumm ki

fıstıklarr merhabaa

TRİPLİİciimm sıkma canını tatlım , düğün öncesi , yıpranan , kendini helak edenler hep kızlar oluyor , erkekler hep rahat hep rahat değişen bişey olmuyo malesef , sende üzme kendini herşey hayırlısıyla olur inşAllahhh

hoşgeldiniz şekerler

ne var ne yok. nasıl gidiyor bakalım

hoşgeldiniz şekerler

ne var ne yok. nasıl gidiyor bakalım

hoşbuldum bebişimm ,benden iyilik sağlık , herifimle uğraşıyom , tatilde o hasta oldu şimdide ben hastayım , bi düzelemedik gitti

bugün yeni okuluma gittim , çok kötüydü , kendimi hiç oraya ait hissedemedim , mutlu olamadım ,bakalım hayırlısı olsun diyelimm ...

senden ne var ne yok ?? baya baya yedin şafağı ,hadi bakalım kuzum , hoop diye temmuz gelsiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…