Ya biliyorum ben durumu kaç tane arkadaşım evlendi boşuna panik olmuyorum sinir stres olmuyorum. Benim şuan gelinlik siparişimi veriyor olmam lazımdı. Sonra aceleye gelecek, rahat rahat dikmesi varken acele edecek aksaklıklar olacak ya hazır almak zorundayım ya da dikilecek mecbur. Bir de gelinlikler standart 38 beden her yerde, her şekilde dikilecek yani o. Çıldırcaaammm.
hayırlısıyla devamlılığı olan yer olucak canımm geç olsun güç olmasın inşallah. yeni çıktıya sigortalı olmak zorundalığı falan yoksa borç yüklüyo devlet üstüne askerde olduğunu göstermek için belge götürmştr canım o tarihler arasında dyeeKızlar bizim ki askerlik şubesine gitmiş bugün hala asker gözüküyormuş. İstanbul'dan buraya gönderteceklermiş dosyasını falan filan. Bizimki sigortasıyla ilgili görüşmek için gitmiş. Ağustos ile Ocak arasında askerde olduğuna dair belge mi ne götürmüş öyle birşeyler. Tam anlamadım bir de küsüz ya sormuyorum, ilgilenmiyor gibi tavırlar sergilemekteyim şuan.
Az öncede haber geldi bir arkadaşının babası bizimkinin iş olayını halletmiş. Cv'sini istemiş ben seni şuraya sokucam demiş. Arkadaşının babası da oturdukları ilçenin belediye başkanlığına aday bir partiden. İyi bir yere sokacaklar sanırım. Allah artık yüzümüze gülsün lütfen.
hayırlısıyla devamlılığı olan yer olucak canımm geç olsun güç olmasın inşallah. yeni çıktıya sigortalı olmak zorundalığı falan yoksa borç yüklüyo devlet üstüne askerde olduğunu göstermek için belge götürmştr canım o tarihler arasında dyee
bizim daha o serüven başlamadı canaım ondan bişey diyemiyorum ama zor iş konusu ya kolay değil bulmaakEvet canım öyle bir şeyler dedi, sormadım hı hı dedim geçtim. Tüm uyuzluğum üzerinde.:88:
İnşallah olur artık bir yerde başlar.
Bugün 2. mülakatı vardı ona gitmişti sabahtan. 10 gün içinde olumlu olumsuz dönülecekmiş efendim. Olumlu olursa 25 günlük eğitim alacakmış. 25 günün sonucunda sınava girecekmiş başarılı olursa işe başlayacakmış. Bende bizim o kadar beklicek zamanımız mı kaldı!!!! dedim. O da öyle düşünmüş zaten. Deliricem bu iş durumuna. Bir biz miyiz bu kadar zorlanan???
Çok yorucu bir gündü, kafam kazan gibi oldu. Üzerimde yılların yorgunluğu var. Tatile gitmek istiyorum. Hiç birşey düşünmeden dinlenmek istiyorum. Çok şey mi istiyorum.
fıstıklarr merhabaa
TRİPLİİciimm sıkma canını tatlım , düğün öncesi , yıpranan , kendini helak edenler hep kızlar oluyor , erkekler hep rahat hep rahat değişen bişey olmuyo malesef , sende üzme kendini herşey hayırlısıyla olur inşAllahhh
Hey millet
onun aynından bende istiyorum çantamı alıp biyerlere gitmek... bende mi çok şey istiyorumm ki
hoşgeldiniz şekerler
ne var ne yok. nasıl gidiyor bakalım
Başaramadığımıza göre demek çok şey istiyoruzYaz gelsin bir ağacın altında piknik yapalım, denize girelim en azından
hoşgeldiniz şekerler
ne var ne yok. nasıl gidiyor bakalım
Hey millet
bencede hemen yaz gelsin hatta direk temmuza falan ışınlanalım süper olur valla
bebişimm aynı şeyi yazmışızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?