hoşbuldum bebişimm ,benden iyilik sağlık , herifimle uğraşıyom , tatilde o hasta oldu şimdide ben hastayım , bi düzelemedik gitti
bugün yeni okuluma gittim , çok kötüydü , kendimi hiç oraya ait hissedemedim , mutlu olamadım ,bakalım hayırlısı olsun diyelimm ...
senden ne var ne yok ?? baya baya yedin şafağı ,hadi bakalım kuzum , hoop diye temmuz gelsiinn
Dün komşum bir katili izledik çok komiktiO komiklikte bir film önerisi rica ederiz
evett şimdi gördüm kalp kalbe karşıymış
çok bişey istemedik ki hemen temmuz olsun dedik olur belki
ayy çok geçmiş olsun size hayatım dikkat edin birbirinizehoşbuldum bebişimm ,benden iyilik sağlık , herifimle uğraşıyom , tatilde o hasta oldu şimdide ben hastayım , bi düzelemedik gitti
bugün yeni okuluma gittim , çok kötüydü , kendimi hiç oraya ait hissedemedim , mutlu olamadım ,bakalım hayırlısı olsun diyelimm ...
senden ne var ne yok ?? baya baya yedin şafağı ,hadi bakalım kuzum , hoop diye temmuz gelsiinn
Sınavlardan arınmış vaziyette takılıyorum
Sen de ne var olmayan şeyleri söyleme
öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır, Ne söyleniyonuz laO öğrenciler yıllar sonra ben doktor oldum ben mühendis oldum diye karşınıza çıkınca bütün yorgunluğunuzu unutacaksınız. Pazar sınava girdiğim sınıftaki gözetmen 33 yıldır öğrenmenmiş daha çokkkkkkkk yolunuz var çokkkkkkkkkkkkk
olur canım benim oluurrr ,sıkma canını , bak bizimkiler yaklaşık 1 ay olacak geleli ,bi bakmışın temmuz gelmiş, Müge sevdiceğine kavuşmuşşş
Kızlar bizim ki askerlik şubesine gitmiş bugün hala asker gözüküyormuş. İstanbul'dan buraya gönderteceklermiş dosyasını falan filan. Bizimki sigortasıyla ilgili görüşmek için gitmiş. Ağustos ile Ocak arasında askerde olduğuna dair belge mi ne götürmüş öyle birşeyler. Tam anlamadım bir de küsüz ya sormuyorum, ilgilenmiyor gibi tavırlar sergilemekteyim şuan.
Az öncede haber geldi bir arkadaşının babası bizimkinin iş olayını halletmiş. Cv'sini istemiş ben seni şuraya sokucam demiş. Arkadaşının babası da oturdukları ilçenin belediye başkanlığına aday bir partiden. İyi bir yere sokacaklar sanırım. Allah artık yüzümüze gülsün lütfen.
ayy çok geçmiş olsun size hayatım dikkat edin birbirinize
yeni okulunada en kısa zamanda alışırsın inşallah.
bende bişey yok valla hala aynı. şafak saymaya devam bu gece 140 ları da bitiriyoruz. yavaş yavaş bizde yiyeceğiz
ohh hadi dersten kurtuldun rahatlamışındır
valla bende bişey yok aynı sıkıcılık devam. bian önce aşkım gelsin istiyorum artık
ayy çok geçmiş olsun size hayatım dikkat edin birbirinize
yeni okulunada en kısa zamanda alışırsın inşallah.
bende bişey yok valla hala aynı. şafak saymaya devam bu gece 140 ları da bitiriyoruz. yavaş yavaş bizde yiyeceğiz
oyyy ne güzel olcak bi hayal ettimde ahh ahh
He ya pek bi rahatladım.
Senin de şafak azalmış canım ya yarısını geçmişsin
inşAllah canım alışacaz artıkın zamanlaaa
bittii bitttii ne kaldı geriyyeee ,senide depüklücezzzz
o haldeee:123::123::123:
Gözümüz aydın canım... Nişanlım da işe girdi haftaya pazartesi iş başı yapıyor çok şükürrrr
Gelinlikçiye gittikölçülerimi aldı haftaya perşembe ilk provam var astar
bunları pek bi beğendim pek güzel olmuşlar
Gözümüz aydın canım... Nişanlım da işe girdi haftaya pazartesi iş başı yapıyor çok şükürrrr
Gelinlikçiye gittikölçülerimi aldı haftaya perşembe ilk provam var astar
hümm işinizde gelinliğinde hayırlı olsun canımm
sonrasıda malumunuzzz
STANKİİİİİİ millet çocuğu büyütmüş , meşhur etmiş ,senle ben daha nereye kadar böle be bebüşüüümmmm
HÜMMM gözünüz aydın kuzumm , hakkınızda herşeyin hayırlısı olsuunn
bebişleri sizden bekliyoruz artıkk
sizde yapında meşhur edelim 347 bebeklerinin neyi eksik ki onlarda olsun
azalıyo gibi gibi. 100 ler biteydi çift haneler daha çabuk geçecek sanki
Sağol tatlım darısı başına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?