347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır, Ne söyleniyonuz la O öğrenciler yıllar sonra ben doktor oldum ben mühendis oldum diye karşınıza çıkınca bütün yorgunluğunuzu unutacaksınız. Pazar sınava girdiğim sınıftaki gözetmen 33 yıldır öğrenmenmiş daha çokkkkkkkk yolunuz var çokkkkkkkkkkkkk

evett şimdi gördüm kalp kalbe karşıymış

çok bişey istemedik ki hemen temmuz olsun dedik olur belki

olur canım benim oluurrr ,sıkma canını , bak bizimkiler yaklaşık 1 ay olacak geleli ,bi bakmışın temmuz gelmiş, Müge sevdiceğine kavuşmuşşş

ayy çok geçmiş olsun size hayatım dikkat edin birbirinize

yeni okulunada en kısa zamanda alışırsın inşallah.
bende bişey yok valla hala aynı. şafak saymaya devam bu gece 140 ları da bitiriyoruz. yavaş yavaş bizde yiyeceğiz
Sınavlardan arınmış vaziyette takılıyorum
Sen de ne var olmayan şeyleri söyleme

ohh hadi dersten kurtuldun rahatlamışındır

valla bende bişey yok aynı sıkıcılık devam. bian önce aşkım gelsin istiyorum artık

üle stankican kaldın sende bizimlen haaaa

ayyy benim ilk öğrencilerim şuanda üniversite 2. sınıftalar , bi kaç yıla kalmaz dikilirler karşıma , ooyyhhh

aammaannn ben 33 . yılımı görürmüyüm aceppp :44::44::44::44:
:44:

Gözümüz aydın canım... Nişanlım da işe girdi haftaya pazartesi iş başı yapıyor çok şükürrrr

Gelinlikçiye gittik ölçülerimi aldı haftaya perşembe ilk provam var astar

He ya pek bi rahatladım.
Senin de şafak azalmış canım ya yarısını geçmişsin

inşAllah canım alışacaz artıkın zamanlaaa

bittii bitttii ne kaldı geriyyeee ,senide depüklücezzzz

oyyy ne güzel olcak bi hayal ettimde ahh ahh

o haldeee :123::123::123:

Gözümüz aydın canım... Nişanlım da işe girdi haftaya pazartesi iş başı yapıyor çok şükürrrr

Gelinlikçiye gittik ölçülerimi aldı haftaya perşembe ilk provam var astar

HÜMMM gözünüz aydın kuzumm , hakkınızda herşeyin hayırlısı olsuunn

bebişleri sizden bekliyoruz artıkk

sizde yapında meşhur edelim 347 bebeklerinin neyi eksik ki onlarda olsun

ahahah bebiş yapacazda annemmm , ekonomimizi bi düzeltelim önce ,sonra düşünecezz , napalımm bir bebiş kolay yapılıp büyütülmüyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…