Ahahahahahahah kızım bi konusuna bakmadınız mı
Değişik bi film
Bende merak ettim bana da söyleyinnnnnn
Kız geçen yazdım ya buraya
I love you philip morris diye
Komedi filmi ama tabi amerikan kültürü komedi
günaydın kuzum.... biz sevgililer günü kutlamiyoruzherekese kocaman günaydınlar bu özelll gününüzzz aşkla geçsin....
hediyeler alınmıştır,kimisi akşam yemeğinede çıkarr ohh misss gibi öpüşün koklaşın emi
ece yine bunalımlar da kıyamam yaa... valla heralde kimse bnm yerimde olmak istemezdi ben şimdi ne desem de eceyi teselli etsem benim durumum 10 kat vahimece bak kızlar ne güzel yazmış anlatmış bence sen bizim kızları dinle böyle önemli kararlar da fevri olma sakin olmaya çalış evlenen son 1 ayda da her şeyi halledebiliyor tabiki bu bir örnek değil ama olası bir şey sonuçta üzme kendini sıkma canını
günaydın kuzum.... biz sevgililer günü kutlamiyoruzama bugün işlerimiz.olduğu için buluşacaktik zati
Hepinize teşekkür ederim yanımda olup desteğinizi esirgemediğiniz için ama biz ayrıldık. Ben facebookumu da kapattım. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Dün akşam babası beni aradı, açtım. Haftasonu düğün işini konuşmak için çağırdı ama sadece beni. Bende önce annemle birlikte geliriz dedim sonra telefonu kapattıktan sonra vazgeçtim. Telefonda izin durumumu burda size anlattığım gibi anlattım ama anlamak istemedi. Haziran için olumsuz konuştu. Telefonu kapattıktan sonra babası arayana kadar sesi soluğu çıkmayan nişanlımı aradım, bugüne kadar senin istediğin tarihte olcak merak etme, haziranda evleneceğiz diyen adam gitmiş temmuz olsa ne olur, ağustos olsa ne olur diyen bir adam gelmiş karşıma. Cinlerim tepeme çıktı. Beni yalnız başıma bıraktı sanki sadece ben haziran olmasını istiyormuşum gibi. Bir de babası ne biçim işyeri demiş benim çalıştığım yer hakkında. Ona ayrı bir sinirlendim. Benim ekmek yediğim yere kimse dil uzatamaz, bulabiliyorsa bulsunlar benim çalıştığım gibi bir şirkette koymasınlar seni işe dedim. Ben koç şirketinde çalışıyorum, hergün iş arayan kaç kişi geliyor bizim ofise. Sıkıntılar olmuyor mu oluyor ama her iş yerinde oluyor, şükürler olsun ki yine bir işim var. Onu bulamayan insanlarda var. Bütün gün ayakta tezgahtarlık yapan insanlarda var. Benim giriş saatim belli çıkış saatim belli. Halime binlerce şükür. Ben saat 18:00 oldu mu alır çantamı çıkarım. Çok sinirlendim iş yerim hakkında konuşmasına. Benim annem devlet memuruydu izinlerini yılın başında yazardı. Her neyse nişanlımın suratına kapattım telefonu. Arkasından babasına mesaj attım. Babacım ben hafta sonu gelmeyeceğim isterseniz siz buyurur gelirsiniz. Gerekirsede bitiririz. İyi geceler dedim. Nişanlıma da artık evlenmek değil, ayrılmak istediğimi söyledim. Siz haziran deseniz bile bundan sonra kabulum değil dedim. Hayatında bol şans diledim ve bütün sosyal hesaplarımı kapattım. Bugünde telefon numaramı değiştirmeyi düşünüyorum.
Ece inan çok üzüldüm, ne zor günler ne sıkıntılar geçirdiniz. Ama birbirinize aşkla bağlı olduğunuz için herşeyin üstünden geldiniz. Uzak olduğunuzda bile nişanlın sana destek çıkmışken şimdi neden böyle oldu ki. İzin meselesine gelince bazı firmalar öyledir önceden toplar izin taleplerini ki son anda ters bir durum olmasın diye. Kayınpederin neden öyle birşey söyledi anlamış değilim. Tam da aradaki en büyük engel olan askerliği aşmışken neden böyle geri çektiler kendilerini. Kendimi senin yerine koyuyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki... Siz haziranda düğün düşünüyorsanız geçen seneden erkek tarafının halletmesi gerekirdi yer işini. Senin bundan sonra yapacağın tek şey kendini geri çekmek zaten. Kararlarınızın hayırlı olması dileğiyle diyecek söz bulamıyorum.
musss çok güzel söyledinher zorluğu her sıkıntıyı ztaen biz kızlar çekiyoruz erkeklern yapacagı şey bizi ufakta olsa memnun etmek hadi onlar memnun etsede aile problemi cıkıyor yani sıkıntısız 4*4lük bi hayat olmuyor malesef yapacagımız tek şey zor olsa da kendimize zarar verecek şeyler yapmamak kişinin en büyük düşmanı sinir stres ben çok sinirliyim ama yavaş yavaş kendmi telkin ediyorum hep bana zarar o yüzden sürekli hiç bşy umurumda değil diyorum napalm yani baksana eceye valla cok üzüldüm sabah sabah kızcagız çalış çabala didin şu lazım şunu yapayım bunu alayım her şey üstünde yük gibi görüo e bi düğün istemiş ver az bşy kapora yani harç bul borç bul ne olcak
Canım keşke imkan olsa da ailelerden birşey beklemesek herşeyi kendimiz yapabilsek. Ama onlarında sorumlulukları var çocuklarına karşı benim ailem benim için çabalıyorsa onlarınki de yapmak zorunda. Mesela siz herşeyi kendiniz yapacaksınız inan bu çok iyi çünkü daha sonra sana bu konu hakkında söylenecek tek söz olmayacak ve başın ağrımayacak. Ya birazda Ecenin nişanlısının yönünden bakıyorum da henüz iş bulamadı çok sıkıntılıdır herşey ailesine kaldığı içinde onlarada bir şey diyemiyordur. Erkek tarafının düşünmesi lazım sonuçta kendi evlatları. Ben de çok üzüldüm Ece için inan herşeyin en iyisini hak ediyor. Güzel enerjisini biz bile burdan alabiliyorken onlar nasıl Eceyi kaybetmeyi göze alabiliyorlar anlamıyorum.
ya bak ne güzel söylüyorsun onların da sorumlulukları var diye kesinlikle katılıyorum ben ilk zamanlar burda yazıyordum onlar sunu yapsın biz bunları yaparız die hep tepki gösteriyordu herkes bana ne bekliyorsun die evlilik kolay değil yardım etmek zorundalar benim ailem benden daha cok damatlarını düşünüyorlar o çocuk hepsini yapamaz bizde yardım edicez die kendi ailesi kılını kıpırdatmıo kayınvalidemde dün diyor ki e yapsınlar biz zamanın da nasıl yaptık söylenecek laf mı yani zaten yat kat istemiyoruz ki alacagı koltuk takımı ve beyaz esya ama oralı bile olmuyorlar...onlar butun evi düzse bile ilerde baş agrıtmaya hakları yok evlat dünyaya getiriosan kardeşim bakacaksın senin 1. vazifen budur he mükemmel yapamayabilirsin her şeyi ama yarı mükemmel yapabilirsin hiç yoktan dersin ki oğlum para yok senide kırmak istemem anca bi koltuk takımı hediye edebilirm de söyle ... dün kayın validem yok işte yazlıgı satsak yurtdısına yerleşsek arabanın birini satsak arsa alsak muhabbeti yapıo bende lafımı esirgemem söyledim sizin başka gayeniz yok sanırım dedim bnm ailem egoist kişilerden hiç hoşlanmaz dedim banane ya o bana acımıosa ben neden acıyayım...
laf nereye geldi sinirlendim yine... eceeeeeeee bak güzelim burda egemenin bi kabahati yok ayrılman gereksz he haziran da evlenemezsn eylülde evlenrsin her türlü olur bu nikah ama ben coktan tavrımı ailesine karşı koyardım beni dikkate almayını ben katti surette almam
Ya bu işler var ya çok zor ve stresli işler. Tabiki sonuçta çocuk dünyaya getirmeyi biliyorlarsa ellerinde ne varsa güçlerinin yettiği kadar yardım edecekler. Benim babam ablam evlenirken şöyle demişti damadın babasına. Ben senden şunu istiyorum bunu istiyorum demem diyemem durumun ne elveriyorsa onu yap. Ama borç harç yapıp da sonra çocuklara bırakma. Onları sıkıntıya düşürme az olsun öz olsun diye. Ya çaba göstermek önemli imkanın olmaz anlayış gösteririm ama imkanın varsada senin dünyada çocuğundan önemli neyin var. Ben durumu yeterli olup da yapmayan insana derim ki sen annelik babalık görevinin anlamını bilmiyorsun. Senin durumunda çok ayrı canım sizinkilerde var da yapmıyor o daha sinir bozucu. Ama Ecenin nişanlısının durumu çocuğun elinde şu an hiçbir şey yok ve tamamen ailesinin eline bakıyor yapacak bir şeyi yok ki. Erkek açısından da kendini yetersiz görmek çok kötü bir psikoloji onu da anlamak lazım. Şu an ailesinin eline bakıyor.
ne güzel söylemiş babacığın benim babam hiç bir şey söylemedi babasıyla babam karşı karşıya gelince hiç o muhabbetlere girmiolar saçma sapan bi ailesi var işte bizimkilernde gıkı çıkmaz ben anlamadımki...
egemen garibim ne yapsın onda hiç bşy yok dogru dıosun ama ailesi yapıcam demiş kredi çekicez ne gerekiosa yapılacaktı ece ona bozuluo kredi hala nie cekilmio kızın isteklerine ne zaman başlanack ece delirmekte haklı ama yıprandı kızcagız
Canım bunlar iki aile arasında konuşulmaz ise yıpranan malesef ki bizler oluyoruz. Herşeyi idare etmeye çalışıyoruz sıkılıyoruz bunalıyoruz. En iyisi bu tarz meseleleri iki ailenin konuşması. Zaten hata Egemende değil kesinlikle ailesinde. Çocuk mu oyalıyorsunuz siz şurda ne kadar kalmış sonuçta kendi evlatları onların düşünüp oturup Ecenin ailesi ile konuşması gerekir. Ama belki de böylesi hayırlıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?