ya dogru diyorsun 2 ailenin konuşması gerekiyor bizde konuşulmadı sanırım konuşulmayacakta gökhanın ailesi gökhana demiş bizden bşy bekleme die o da zaten beklemiyorum sizden bana hayır gelicegnide düşünmüyorum demişti....
babamlar hala bekliyor gelinsede konuşulsa diye ben anneme çıtlatttım bşy almıolar die annemin tansiyonu oynadı kaç günlerdir o da heralde babama çıtlatmış babamda napsın garibim damada yüklenmek istemio kaldı öyle ama annem dedi annesini yalnız yakalayım 2 çift lafım var die ki annem de güzel konuşur saygı çerçevesinde giydirir bi güzel anlarsa anlar anlamazsa paşa gönlü bilir...
tabi ecenin ailesiyle konuşulması gerekir ,olumlu da düşünmek istiyorum acaba diyorum banka kredi vermioda eceye mi söylemiolar başka bi yerden borç bulmaya çalışıoda olabilirler şimdi bilemedim ki yahu neler oldgnu ecede keyfsiz foruma bile girmio baksanıza
Ya tabiki erkek tarafının açması lazım konuyu sonuçta bu iki insan nişanlı evlilik yolunda bir adım atmış. Ve yapılması gereken şeyler var. İşte bak iki aile arasında konuşmadığı için sen arada kalıyorsun yazık değil mi sana. Ama Gökhan iyi sizinkilerin güvenini kazanmış senin ailen arkanızda sonuçta. Emin ol Gökhan senin aileni kendi ailesi gibi görüyordur. Hiç bir insan kendi çocuğuna diyebilir mi bizden birşey beklemeyin diye?
Ama bana da farklı bir durum var gibi geliyor. Yoksa Egemenin ailesi Eceyi el üstünde tutmuş insanlar şimdiye kadar birden bire böyle kendilerini geri çekmelerinin bir sebebi vardır mutlaka. Ama keşke nedenlerini açık açık söyleseler da Ece de kendini harap etmese. Hak verilecek bir durumsa verilir ama böyle antipatik oluyor.
evet gökhan bnm ailemi kendi ailesinden çok seviyor çünkü bnmkilerde gökhanı tepelerinde tutuyorlar valla çok şanslıyım ailem nişanlımı sevio gerçi onun da ailesi bana karşı saygılı kötü insan deiilller ama bu egoistlikleri beni onlardan soguttu...
farklı bir durum var kesinlikle ama ne?:26::26: bugünki gelişmeleri merak ettim açıkçası ecenin durumunuda düşünüyorum hasta olcak bu kızzz demedi deme yani
Kızlar takip ediyorum ara ara ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor, buraya yazmak bile gelmiyor. Ailesi beni çok seviyor ve üstüme titriyor aslında haklarını yiyemem ama düğün dernek işlerinden kesinlikle anlamıyorlar ve ağır kanlı insanlar. Babası eski banka müdürü, babaannesinin de durumu çok iyi bütün torunları o evlendirdi o yüzden ailesi bizimkine de yapmasını istiyor. Bence de krediyle ilgili bir problem var. Babaanne problem çıkarıyor bence. Çünkü Egemen askerdeyken konu geçmişti ve Haziran'a nerdeee evleneceksiniz, daha askerden gelecekte işe girecekte olmaz Haziran demişti. Baba da Haziran düşündüğümüzü bilmiyordu bence ağırdan alıyordu iş konusunu falan. Dün ben kayınvalideme mesaj atıp kendi aralarında konuşup bana dönmelerini isteyince babaya açtılar konuyu baba da dumur oldu tabi kalmış şurda 3 ay, Haziran olmaz dedi doğal olarak. Benim kendimce fikir yürütmem bu şekilde. Bundan sonra ne istiyorlarsa onu yapsınlar, ben çektim kendimi kesinlikle görüşmeyeceğim.
Benim mutsuzluğum buraya da yansıdı hemde böyle bir günde...
güzelim öyle düşünme evet hepimiz çok üzüldük keza sende öyle ama bu durumun geçici bir şey oldgnu var sayıyoruz bu sebepten ötürü bugün üzgünsek yarın mutlu olucaz inşallah...
asıl sen böyle bir günde ani kararlar veriosun kendini dahada yıpratıyorsn sana yardımcı olmaya çalışıyoruz iyimi oluyor kötümü oluyor bilemiyorum senin gününde eminim çok kötü geçmiştir..
varmı karşı taraftan ses seda ben asıl onu merak ediyorum canım:26::26:
Canım kuzum hepinize desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem az. En yakın arkadaşıma bile anlatmazken size yazıyorum. Siz benim arkadaştan öte kardeşim gibi oldunuz artık.
Ses seda var biraz önce mesaj atmış. Çıkışına geliyorum haberin olsun diye. Ben de istemez yazdım sadece. Gelicem bugün sevgililer günü yazmış. Bende biz sevgili değiliz artık dedim.
ececim mutluluğumuzu üzüntümüzü paylaşıcaz tabi arkadştan kardeşten öte değişik bi bağımız oldu bizim burda inan şuan mutsuzluğun üzüyo bizi kıyamıyoruz ama hayat bu canım herkes ayrı birşeyden sınav oluyo sen güçlü ol sadece.. akşam neler diyecek egemen bakalım. egemen ve ailesi seni çok sevdiği ve değer verdiği için bu olanlara şaşkınım. geçerli bi sebepleri illaki vardır ve açıklayacaklardır artık her ne oluyorsa
evet buradaki bagımız çok farklı bnmde her şeyimi paylaştıgım tek yer burası hepinizi seviyorum ben yaaa
çocuk haklı sevgililer gününde sevgilisini öpmek istio aaaa ne karışısıosun çocuga gelir gelir nişanlın o senin
bebişim kendini bizim yerimize koy bizimle birlikte üzülürdün değil mi canımızsın sen öyle deme :)Canım benim aynen öyle arkadaştan kardeşten öteyiz artık. Hepinizin başımın üstünde yeriniz var İzmir'e gelirseniz mutlaka beklerim ama siz bana üzülmeyin lütfen..
Canım benim aynen öyle arkadaştan kardeşten öteyiz artık. Hepinizin başımın üstünde yeriniz var İzmir'e gelirseniz mutlaka beklerim ama siz bana üzülmeyin lütfen.
Nena beni bugün güldüren tek insansın, yüzümdeki mimiklerim mutasyona uğradı şuan.Mimiklerimde şaşırmıştır bu duruma. Bırak öpmeyi elimi bile vermem ona.
Hepinize teşekkür ederim yanımda olup desteğinizi esirgemediğiniz için ama biz ayrıldık. Ben facebookumu da kapattım. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Dün akşam babası beni aradı, açtım. Haftasonu düğün işini konuşmak için çağırdı ama sadece beni. Bende önce annemle birlikte geliriz dedim sonra telefonu kapattıktan sonra vazgeçtim. Telefonda izin durumumu burda size anlattığım gibi anlattım ama anlamak istemedi. Haziran için olumsuz konuştu. Telefonu kapattıktan sonra babası arayana kadar sesi soluğu çıkmayan nişanlımı aradım, bugüne kadar senin istediğin tarihte olcak merak etme, haziranda evleneceğiz diyen adam gitmiş temmuz olsa ne olur, ağustos olsa ne olur diyen bir adam gelmiş karşıma. Cinlerim tepeme çıktı. Beni yalnız başıma bıraktı sanki sadece ben haziran olmasını istiyormuşum gibi. Bir de babası ne biçim işyeri demiş benim çalıştığım yer hakkında. Ona ayrı bir sinirlendim. Benim ekmek yediğim yere kimse dil uzatamaz, bulabiliyorsa bulsunlar benim çalıştığım gibi bir şirkette koymasınlar seni işe dedim. Ben koç şirketinde çalışıyorum, hergün iş arayan kaç kişi geliyor bizim ofise. Sıkıntılar olmuyor mu oluyor ama her iş yerinde oluyor, şükürler olsun ki yine bir işim var. Onu bulamayan insanlarda var. Bütün gün ayakta tezgahtarlık yapan insanlarda var. Benim giriş saatim belli çıkış saatim belli. Halime binlerce şükür. Ben saat 18:00 oldu mu alır çantamı çıkarım. Çok sinirlendim iş yerim hakkında konuşmasına. Benim annem devlet memuruydu izinlerini yılın başında yazardı. Her neyse nişanlımın suratına kapattım telefonu. Arkasından babasına mesaj attım. Babacım ben hafta sonu gelmeyeceğim isterseniz siz buyurur gelirsiniz. Gerekirsede bitiririz. İyi geceler dedim. Nişanlıma da artık evlenmek değil, ayrılmak istediğimi söyledim. Siz haziran deseniz bile bundan sonra kabulum değil dedim. Hayatında bol şans diledim ve bütün sosyal hesaplarımı kapattım. Bugünde telefon numaramı değiştirmeyi düşünüyorum.
Kızlar takip ediyorum ara ara ama içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor, buraya yazmak bile gelmiyor. Ailesi beni çok seviyor ve üstüme titriyor aslında haklarını yiyemem ama düğün dernek işlerinden kesinlikle anlamıyorlar ve ağır kanlı insanlar. Babası eski banka müdürü, babaannesinin de durumu çok iyi bütün torunları o evlendirdi o yüzden ailesi bizimkine de yapmasını istiyor. Bence de krediyle ilgili bir problem var. Babaanne problem çıkarıyor bence. Çünkü Egemen askerdeyken konu geçmişti ve Haziran'a nerdeee evleneceksiniz, daha askerden gelecekte işe girecekte olmaz Haziran demişti. Baba da Haziran düşündüğümüzü bilmiyordu bence ağırdan alıyordu iş konusunu falan. Dün ben kayınvalideme mesaj atıp kendi aralarında konuşup bana dönmelerini isteyince babaya açtılar konuyu baba da dumur oldu tabi kalmış şurda 3 ay, Haziran olmaz dedi doğal olarak. Benim kendimce fikir yürütmem bu şekilde. Bundan sonra ne istiyorlarsa onu yapsınlar, ben çektim kendimi kesinlikle görüşmeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?