Son gelişmelere göre babaanne Ağustos sonu Eylül başı yapalım demiş.
Bende 30.08.2013 ya da 09.09.2013 tarihleri arasında kaldım yarın karar vermek için.
30 Ağustos olursa çoğu yer Zafer Bayramı nedeniyle tatil olacak insanlarında gelmesi kolaylaşır gibi düşündüm.
Son gelişmelere göre babaanne Ağustos sonu Eylül başı yapalım demiş.
Bende 30.08.2013 ya da 09.09.2013 tarihleri arasında kaldım yarın karar vermek için.
30 Ağustos olursa çoğu yer Zafer Bayramı nedeniyle tatil olacak insanlarında gelmesi kolaylaşır gibi düşündüm.
günaydınlar günaydınlarrr bu gece sevgilim geliyor şehir dışından bide özledim ki sormayınnn her şey yolunda çok şükür rabbimeeeeeeeeee
ecekuş her şey hallolmuş çok sevindimmbak aynı ay da evlenicezzzz bende 29 eylül e tarih alıcam sen yine benden önce evleniosun hadi iyisin beni solluyosun her halükarda çılgın boşboşuna yedin kendini deli kız
Günaydın canım. Ne güzel sevgilin kısa bir ayrılıktan sonra yine yanında olacak, Allah mutluluğunuzu bozmasın.
evet canım benim ya 2 günlüğüne elazığa gitmişti işleri denetlemeye eksikleri gidermeye vs... bugün geliyor özledim müstakbel kocişim sen napıosun bakalım?dün kimsecikler yoktu ikimizi başbaşa bıraktılar
Evet canım okumuştum 14 Şubatı ayrı geçireceğinizi, işe girdi ya önemli değil gerisi varsın arada ayrılıklar olsun. Bazen özlemek iyi oluyor. Ben ben ben1 aydır görmüyorum sevgilimi hasretim onun kokusuna. İşe de yeni girdiği için izin alması da imkansız gelebilmesi için. Birazcık daha sabredicem artık bir dahaki ay ben İstanbuldayım kısmetse.
Vay be ne babanneymiş ama herşey ona gör şekilleniyor çok ilginç.
Karar verdiğin iki tarihte uygun tabi canım.Baktm sımdı ama 9 eylul pazartesiye denk geliyor.30 agustos cumaya.Sankı 30 agustos daha mantıklı.
Canım bak sonuca bağlandı nihayet. Hem biraz ertelenmesi daha iyi oldu. Zaten şu askerlik süreci baya yıpratmıştı en azından acele iş yapmayacaksın daha rahat davranabilirsin. Düğünü babaanne yapacağı için de nişanlının annesi babası geri çekmiş çünkü son söz babannede yani. Senin şu an yapman gereken kafanda tarihi kesinleştir izin almak istediğin tarihi bildir. Sonrada şu işe giriş aşamasında nişanlına desteğini esirgeme, çünkü onun hiçbir suçu yok. İnşallah herşey güzel olacak sen sıkma canını.
günaydınlar günaydınlarrr bu gece sevgilim geliyor şehir dışından bide özledim ki sormayınnn her şey yolunda çok şükür rabbimeeeeeeeeee
ecekuş her şey hallolmuş çok sevindimmbak aynı ay da evlenicezzzz bende 29 eylül e tarih alıcam sen yine benden önce evleniosun hadi iyisin beni solluyosun her halükarda çılgın boşboşuna yedin kendini deli kız
evet işe girmesi bnm için çok önemliydi her şeyi o yapacagı için bir an önce eksik tamamlaması gerekiyor bn zaten yapabildgmi yapıorum ailemde bütün beyaz eşyaları ve yatak odamı alıcak tv koltuk masa vs.. gökhan alıcak ama bunlarda nerden baksan 10 bin tutuo e bide balayı masraflarmz olck vize pasaport her şey para yani... seninkinin işe girdgni bilmiodum hadi hyrlı olsun aman iş olsunda bi süre görmeyelim dimi ama evlennce her dkka koklarız nasılsa
Bütün düğünü babaanne yapacağı için el mahkum sözünü geçiriyor. 30 Ağustos daha mantıklı ama cuma gününe denk geliyor. Cuma günü de haftasonu gibi sayıldığından beğendiğim yerlerde sıkıntı çıkabilir. Bizimkiler yemekli düşünmüyorlar bende yarın tek bir şart koşucam madem yemeksiz yapacağız düğünümün güzel bir yerde olmasını istiyorum diyeceğim.
Yarın tam bağlanacak bunlar şimdilik benim aldığım duyumlar. Yarın görüşelim 2 tarih üstünde duruyorum müsaitlik durumuna göre karar vermek istiyorum ve koşullara göre. Bir sonraki haftada tutalım ondan sonra bildireceğim ofise. Sonra yine bir sıkıntı çıkmasın.
Hahahahah az daha yedireceklerdi bana kafayı. Bak annemin 1 gün önceden haber verilmesini sevmediğini bildikleri halde daha aramadılar annemi cumartesi müsaitseniz gelmek istiyoruz diye. Bugün sabah sordum aradı mı dedim anneme aramadı dedi. Yarın sabah arayacaklar herhalde biz geliyoruz diye.
benim annem de hiç sevmez dakikasında gelioruz demelerini en az 2 gün önceden haberi olmasını ister mantıklısı da o bnde sevmem emrivaki çat kapı biz geldik diye ama bnm kayınvalidemler öyle yapıo gelicekler 2 saat önce arıolar biz işte 2 saat snra sizdeyz die en uyuz oldgm davranış...neyseki sen kafayı yemeden egemen yetiştiyoksa topicte bi sıyırmışımız eksikti tam olucaktı gelsinlerde belirleyin artık tarihi yalnız anlamadığım şimdi sen haziranda istiosun ama onlar yer için kapora veremiyor e şimdi eylülde yapıcaksınz ama haftaya yeri tutucaksınz e yine kapora problem olmıcak mı?
benim annem de hiç sevmez dakikasında gelioruz demelerini en az 2 gün önceden haberi olmasını ister mantıklısı da o bnde sevmem emrivaki çat kapı biz geldik diye ama bnm kayınvalidemler öyle yapıo gelicekler 2 saat önce arıolar biz işte 2 saat snra sizdeyz die en uyuz oldgm davranış...neyseki sen kafayı yemeden egemen yetiştiyoksa topicte bi sıyırmışımız eksikti tam olucaktı gelsinlerde belirleyin artık tarihi yalnız anlamadığım şimdi sen haziranda istiosun ama onlar yer için kapora veremiyor e şimdi eylülde yapıcaksınz ama haftaya yeri tutucaksınz e yine kapora problem olmıcak mı?
emri vakilerden bende hiç hoşlanmam Allah tan bizimkilerde yok öyle birşey en gec 1 gün önceden haber verir k.validem...
Ecem canım eylül çok güzeldir ben 6 eylül de doğdum o zaman yap
Canım kapora verememe gibi bir durum yoktu ben bir kapora veripte yerimi tutamıyorlar mı diyordum. Bal gibi de verebilirler. Onlar haziran olmasını istemiyormuş benim anladığım kadarıyla sıkışmamak için babaannenin ödemesi falan varsa bir yerlere o zamanlarda müsait olacak herhalde.
anladım canım bende diğer türlü düşünüyordum kapora veremiyorlar gibi ama en mantıklısı da eylül zaten ben haziran diye tuttrsaydım mümkün değil yetişemezdim detay çok eksik daha çok hüm yetişir o çalışmıo her şeye vakti var ama bnm hafta sonlarm tatil keza senin de öyle ev bakıcan esya mı bakıcan salon mu bakıp tutucan gelinlikmi arıcan balayı yerini düşünücen baktıgın da bir dünya detay çalışmasan anca ucu ucuna yetiştrrdin ama bu durum da hazirana yetişmen zor olurdu eylül bnce isabetli bir karar
Biz peşin para alacağımız için yetişirdikte anladığım kadarıyla kredi şimdi çekilemiyor aslında şuan ne desem yanlış olur yarın öğreneceğiz detayları o zaman bildiririm.
Gün kararlaştırılsın yer tutulsun ben bir daha gıkımı çıkarmam hiç bir şey için. Çünkü benim derdim eşyalar değildi, yer bulamama korkusuydu yer tutulursa hiç bir problem kalmaz benim için.
Biz peşin para alacağımız için yetişirdikte anladığım kadarıyla kredi şimdi çekilemiyor aslında şuan ne desem yanlış olur yarın öğreneceğiz detayları o zaman bildiririm.
Gün kararlaştırılsın yer tutulsun ben bir daha gıkımı çıkarmam hiç bir şey için. Çünkü benim derdim eşyalar değildi, yer bulamama korkusuydu yer tutulursa hiç bir problem kalmaz benim için.
selam kızlar ben hümeyranın arkadaşıyım hatırlayanalar olur belki bir ara yazmıştım buraya cinsiyet belli olunca haber ver demişti arkadaşlarKIZIMIZ oluyor siz bitirdiniz askerliği darısı bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?