- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Benimki iyi yapıyor valla... şehirdışında okuduğu için.. beğenmezse bi de yaptıklarımı ne yapacağım bilmem :44::44::44:
beğenir beğenir. sen yapıcanda beğenmicek mi hiç nasıl güzel gelir ona senn elinden olması
Kızlar yarın kayınpederim gelmiyormuş attığım mesaja kırılmış. Kayınvalidemle bizimkisi gelecekmiş. Her şey kötüye gidiyor.
Kızlar yarın kayınpederim gelmiyormuş attığım mesaja kırılmış. Kayınvalidemle bizimkisi gelecekmiş. Her şey kötüye gidiyor.
büyüklük sende kalsin boşver canım... zaten bu mesajdan sonra gelir gelmemezlık yapmaz yaparsa da öh derimBabaya mesaj attım ben. Daha da yapabileceğim bir şey yok bana kırılmasına üzüldüm çünkü aramız çok iyiydi.
Babacım ben sizi istemeden kırdığım için çok üzgünüm. Çok özür dilerim. Umarım beni affedebilirsiniz. Sinirli bir anıma denk geldi kusuruma bakmayın saygısızlık yapmak istemezdim yazdım.
inşallah
Babaya mesaj attım ben. Daha da yapabileceğim bir şey yok bana kırılmasına üzüldüm çünkü aramız çok iyiydi.
Babacım ben sizi istemeden kırdığım için çok üzgünüm. Çok özür dilerim. Umarım beni affedebilirsiniz. Sinirli bir anıma denk geldi kusuruma bakmayın saygısızlık yapmak istemezdim yazdım.
Babaya mesaj attım ben. Daha da yapabileceğim bir şey yok bana kırılmasına üzüldüm çünkü aramız çok iyiydi.
Her şey çok kötü gidiyor hayatımda çok mutsuzum ruhsal yönden de çok yalnız hissediyorum kendimi.
Her şey çok kötü gidiyor hayatımda çok mutsuzum ruhsal yönden de çok yalnız hissediyorum kendimi.
İnşallah canım. Bugün sıkıntıdan kendimi çeyize verdim tupperware ürünleri aldım. Daha da alacaklarım var ama çok pahalılar pofff.
Ayy şu tupper çılgınlığı beni de sardı ne güzel şeylermiş onlar yAAA:)))
Canım sen üstüne düşeni yapmışsın özrünü dilemişsin. Ama babası da ayıp etti sen sıkıştırmasan onların bir adım atacağı yoktu ne zaman söylemeyi düşünüyorlardı ki düğünün eylülde olacağını. Kayınpederin gelirse de kesinlikle söyle tamam sizi kırdım özrümü diledim ama ben de çok kırıldım diye nedenini belirt.
yaa ben çok ama çok özledim dayanamıyorum sankii
bugün gene suratım 5 karış
ühühüüüüüü ağlasam geçermi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?