347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar yarın kayınpederim gelmiyormuş attığım mesaja kırılmış. Kayınvalidemle bizimkisi gelecekmiş. Her şey kötüye gidiyor.

Kızlar yarın kayınpederim gelmiyormuş attığım mesaja kırılmış. Kayınvalidemle bizimkisi gelecekmiş. Her şey kötüye gidiyor.

Aman bunlar da kız tarafından daha da daha da nazlı çıktılar yawwww... sende söylersin güzel bi dillle nişanlına onlara benim yapacak bişeyim yoktu ben ağırlığımı koymasam siz daha duracaktınız zaman belirlemek için

Babaya mesaj attım ben. Daha da yapabileceğim bir şey yok bana kırılmasına üzüldüm çünkü aramız çok iyiydi.

Babacım ben sizi istemeden kırdığım için çok üzgünüm. Çok özür dilerim. Umarım beni affedebilirsiniz. Sinirli bir anıma denk geldi kusuruma bakmayın saygısızlık yapmak istemezdim yazdım.

büyüklük sende kalsin boşver canım... zaten bu mesajdan sonra gelir gelmemezlık yapmaz yaparsa da öh derim

ece yaaa aacaba onlar kız tarafı mı o kısmı anlamadım ne kadar naz niyazlılar aaaa ... haklıydın sen güzelim yinede özrünü dilemişsin gelmezse artık paşa gönlü bilir ama kırılganlık olmaması lazım böyle mutlu şeylerde bak ben hiç bsy yapmadıkları halde kırılmıyorum neden diceksin gün gelir bana işleri düşer ozaman bende onlarn yaptıklarını onlara yaparım bende bu hesap

canım hüme katılıyorum. sen üstüne düşeni sana yakışanı yapıp güzelce özrünü dilemişsin dahada yapacağın bişey yok ki zaten haklı olan sensin. oda büyüklüğünü gösterip gelir umarım. herşey tatlıya bağlanır kısa zamanda

İnşallah canım. Bugün sıkıntıdan kendimi çeyize verdim tupperware ürünleri aldım. Daha da alacaklarım var ama çok pahalılar pofff.

Canım sen üstüne düşeni yapmışsın özrünü dilemişsin. Ama babası da ayıp etti sen sıkıştırmasan onların bir adım atacağı yoktu ne zaman söylemeyi düşünüyorlardı ki düğünün eylülde olacağını. Kayınpederin gelirse de kesinlikle söyle tamam sizi kırdım özrümü diledim ama ben de çok kırıldım diye nedenini belirt.

Son düzenleme:
kuzucuklarııımm hepinize iyi akşamlar uzun zamandır yoktum ortalıkta dersler sınavlar derken hepinizi çok özledim fırsat bulmuşken girip slm vermek istedim hepinizi öpüyorum..

yaa ben çok ama çok özledim dayanamıyorum sankii
bugün gene suratım 5 karış
ühühüüüüüü ağlasam geçermi acaba

Ayy şu tupper çılgınlığı beni de sardı ne güzel şeylermiş onlar yAAA:)))

Evet çok güzeller gerçekten beni de sardı bu çılgınlık. 5-6 parça bir şey aldım ama bayağı tuttu. Bir kaç istediğim bir şey var ama aldıklarımın ödemesi bitince sıraya koydum onları.

Bence de öyle ama büyük ya işte 1-0 önde. Özür diledim ama yarın geleceğini sanmıyorum. Nazar var üzerimizde herhalde her şey ters gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…