- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Selamm kızlarrrrrrrr:)))))
canım elbet borçlar harçlar olcak hiç gözünüz korkmasın şimdiden Allah evlenene bi şekilde yardım ediyo
işte canım şu an ilk girdiğinde borç ödeyecek maaşı olmayacak sadece evi bile zor geçindirir... özel böyle adam seni tanımıyor sen onu ilk aylar yüksek olmuyor maaş maalesef.. ben işe giremezsem balayına gidemeyecekmişiz
ayy ne kadar zorlanmıştır bunu sana söylerken eminim, olsun sizde biraz kendinizi toparlayınca gidersiniz balayına yeterki iki gönül bir olsun
inşallah canım... dua etmekten başka yapacak bişeyim yok artık ne yapayım yani
çok güzel bir o kadar da zor günlerden geçiyosunuz canım sıkı sıkı sarılın birbirinize herşey hallolur hiç merak etme
üzüldümm yaaaişte canım şu an ilk girdiğinde borç ödeyecek maaşı olmayacak sadece evi bile zor geçindirir... özel böyle adam seni tanımıyor sen onu ilk aylar yüksek olmuyor maaş maalesef.. ben işe giremezsem balayına gidemeyecekmişiz
üzüldümm yaaa( ama destek olursan senn çok kolay atlatırsınızzz bence...herşey dört dörtlük olmak zorunda değil bence ne olacakki.. önemli olann birbirini anlamak değil mi
komik bi akşamdıı:))))) benimki cipsi kolayı yiyecegi kaptı geldi hem benim yanımda olacak hem de maçı izleyeceğiz birlikte..:)))) tabi elinde ne bi cicek ne hediyee... bi astım yüzümüü devre arasında koştura koştura gidip bana çiçekk aldıı geldiii:)))))))))) seviyorumm yaaaaaaaaa
ayy bak ne romantik çocuk
tabi ki öyle canım ama.insan heves ediyor neyse artık nasibimizde ne varsa o olsunhümm üzülme hayatım. siz mutlu olun huzurlu olun en önemlisi o
rahatlayınca en güzel tatilinizi yaparsınız. büyük ihtimal bizde balayına gitmeyeceğiz. ama önemli olan onunla birlikte olmak değilmi zaten
tabi ki öyle canım ama.insan heves ediyor neyse artık nasibimizde ne varsa o olsun
Allah yardımcımız olsun artık canımaynen canım
bende neye heves ettiysem olmadı zaten artık boşveriyorum akışına bıraktım herşeyi.
kısmetimiz nasılsa o olsun. biz kavuşalım mutlu olalım yeter
Gelinlik ayakkabımmmm
sağol canım benimçok hoşmuş canım güle güle giy inşallah
topuğuda idealmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?