347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım elbet borçlar harçlar olcak hiç gözünüz korkmasın şimdiden Allah evlenene bi şekilde yardım ediyo

işte canım şu an ilk girdiğinde borç ödeyecek maaşı olmayacak sadece evi bile zor geçindirir... özel böyle adam seni tanımıyor sen onu ilk aylar yüksek olmuyor maaş maalesef.. ben işe giremezsem balayına gidemeyecekmişiz

ayy ne kadar zorlanmıştır bunu sana söylerken eminim, olsun sizde biraz kendinizi toparlayınca gidersiniz balayına yeterki iki gönül bir olsun

komik bi akşamdıı:))))) benimki cipsi kolayı yiyecegi kaptı geldi hem benim yanımda olacak hem de maçı izleyeceğiz birlikte..:)))) tabi elinde ne bi cicek ne hediyee... bi astım yüzümüü devre arasında koştura koştura gidip bana çiçekk aldıı geldiii:)))))))))) seviyorumm yaaaaaaaaa

üzüldümm yaaa( ama destek olursan senn çok kolay atlatırsınızzz bence...herşey dört dörtlük olmak zorunda değil bence ne olacakki.. önemli olann birbirini anlamak değil mi

ayy bak ne romantik çocuk

hümm üzülme hayatım. siz mutlu olun huzurlu olun en önemlisi o
rahatlayınca en güzel tatilinizi yaparsınız. büyük ihtimal bizde balayına gitmeyeceğiz. ama önemli olan onunla birlikte olmak değilmi zaten

facede hediyeler boy boy eğlence resimleri çok kıskandım yahuu ne 14 şubatmış

tamam 14 şubat kutlamıyoruz ama insan iki güzel kelam eder onuda etmedi yaa yazık bana

Gunaydın bayanlarr.
Ececim okudum son gelişmeleri sevindim.
Maddi sıkıntılar varsa temmuza agustosa kaysa da bir değişiklik olmaz.Sonucta tayin durumunuz yok aman ev taşıyacaz telaşı olsun.O yuzden huzurlu olun varsın agustosta olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…