tripliim ben inanıyorum bize güzel haberlerle geri dönüceksin. kızlarında dedği gibi bazı şeyler kolayca bitemez. nişanlın şuan işsiz olduğu için ailesine birşey diyemiyor bana göre. ama ailesinin bu tutumunda da kesin bir iş var. umarım en kısa zamanda herşey açıklığa kavuşur. hakkınızda hayırlısı olsun canım benim
evlenmek gerçekten çok zor yaa. büyük bir birikim olması gerekiyor. borçsuz evlenen zaten yok istisnalar dışında.
Allah hepimize yardım etsin valla işimiz çok zor çok
Evet yaa hemde nasıl bugün sadece ayakkabı ve çamaşrıma 260 tl verdik pazarlık yapılmış halleriyle ne yapacağız bilmem... benim de bu ay içinde bi yere girmem lazım yoksa geçinemeyeceğiz biz
dışarda yemek yedik geldik ,
babamdan beni isteyeli tam 3 yıl oldu bugün.
isteme yıldönümünüz kutlu olsun canım o zaman. birlikte nice yıllara
dışarda yemek yedik geldik ,
babamdan beni isteyeli tam 3 yıl oldu bugün.
Sizi merakta bırakmak istemiyorum. Çıkışıma gelmiş bizimkisi. Beni yemeğe götürdü ordan kahve içmeye. Konuştuk. Cts günü bize geliyorlarmış, düğün gününü kararlaştırmaya ve nasıl bir şey yapacağımıza. Haziran olamıyormuş maddi sıkıntıdan dolayı, temmuz ya da ağustos olacakmış. Cts kararlaştıracakmışız. Bir sonraki haftaya da yer tutmaya gideceğiz hep birlikte dedi. Cts gelsinler konuşalım, ailesinin tutumuna göre karar vereceğim.
herşey ateş pahası. bende çalışmıyorum annem elinden geldiğince yapıyor işte. nişanlımda herşeyi kendi yapmak istiyo neye ne kadar yetişecek kıyamam onada. alışverişte fazla açılmak istemiyorum. en uygun en gerekli şeyleri yapmaya çalışıcaz artık...
Sizi merakta bırakmak istemiyorum. Çıkışıma gelmiş bizimkisi. Beni yemeğe götürdü ordan kahve içmeye. Konuştuk. Cts günü bize geliyorlarmış, düğün gününü kararlaştırmaya ve nasıl bir şey yapacağımıza. Haziran olamıyormuş maddi sıkıntıdan dolayı, temmuz ya da ağustos olacakmış. Cts kararlaştıracakmışız. Bir sonraki haftaya da yer tutmaya gideceğiz hep birlikte dedi. Cts gelsinler konuşalım, ailesinin tutumuna göre karar vereceğim.
canım çok üzüldüm bütün olanlar için inşallah cumartesi günü herşey tatlıya bağlanır da yine güller açar yüzünde. hem temmuz yada ağustos olursa sana da daha çok süre kalmış olur rahat rahat hazırlık yapmak için herşeye iyi tarafından bakmak lazım hiç üzme kendini
.. Biz daha şimdi yeni yeni düzen kuruyoruz bi kaç ay sonra düğün ne yapacağız bilmem.. bugün canımın ne kadar canı sıkıldıysa bana erteleme lafı bile kullandı düşün.. yeni giriyor işe maaş çok iyi olmayacak benim de işim yok ancak geçineceğiz bi de masraflar Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?