347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende senn gibi düşündüm canım 30 ağustos güzel bi tarih. aynı gün gelin olabiliriz

pembiş pembiş ne güzel çok severim kız çocuklarını
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım hayırlı olsun

ben boş boş takılıyorum. havada soğudu sanki
sen napıyosun

valal bende iş yerindeyim işlerim bugünlük bitti boş boş oturuyorum napim... şirket sevgilime araba vericekmiş özel ihtyçlarnda da kullanabilrsnz demişler bende oh oh yandan yandan her hafta sonu gezeceğimmtabi gökhan izin verirse emanet arabayı vercgnı sanmıorumda umut işte

havalar soğuyacakmış canım evet.. valla yaz gibi hava var dışarda ne kar yağıyor ne bişey valla yazın çok sıcak olacak bu gidişle ne yapacağız ramazan da bilmem :44::44::44:

valla istanbul bugün hem çok soguk hem hiç durmak bilmeyen bir yagmur var ankara nasıl sıcak oluo yaa:26::26: aman orda hava hep güzel olsun canım PAŞAM MUSTAFAM orada yatıyor....

evet canım çok şükür valla çok iyi geliyor bana spor yapmak

biliyorum ya ben 7 ay fitness yapmıştım inanılmaz iyi snra iş nedenyle bıraktm... şimdi yine başlıcam başlayana kadar insan üşeniyoda alıştımmı da sporsuz yapamaz oluosun bnm 6 ayım kaldı nikaha ne kadar veririm acaba bi 10 vermem lazım olursa

havalar soğuyacakmış canım evet.. valla yaz gibi hava var dışarda ne kar yağıyor ne bişey valla yazın çok sıcak olacak bu gidişle ne yapacağız ramazan da bilmem :44::44::44:
ben çok üşüdüm bugün evde olmama rağmen. Allah yardımcımız olsun valla sıcak çok kötü hele bizim burda felaket oluyo.
biz bide tam ramazanda telaş içinde olucaz Allah yardım eder heralde

aman ne ii gezrsiniz arada canım o kadar veriyolar durmasın kapıda

fıstıklar merhabaaa

nasılsınız ? keyifler ne alemde ? benden iyilik desem yalan olur , yeni okulumla ilgili sıkıntılarım var onlarla uğraşıyom , uğrayamıyorum bu aralar buraya , umarım herkes iyidir

öpüyorum hepinizi

evet sizin ramazan geçecek de bizim evliliğin ilk ayları pat ramazan.. zaten güzel yemek de yapamıyorum ne yapacağım bilmem

evet sizin ramazan geçecek de bizim evliliğin ilk ayları pat ramazan.. zaten güzel yemek de yapamıyorum ne yapacağım bilmem

bende pek yemek yapmam evde. aslında mantıkları aynı gördüğüm kadarıyla biliyorum ama icraat yok
ama herçeşit makarna, pasta , börek, çörekte üstüme yoktur onları yapmayıda yemeyide severim

bizimki geçen hergün bi çeşit makarna yicez galiba öyle görünüyo diyo
yaptıkça öğrenicez artık. beğenmezlerse kendileri yapsınlar da görelim

Benimki iyi yapıyor valla... şehirdışında okuduğu için.. beğenmezse bi de yaptıklarımı ne yapacağım bilmem :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…