- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Son gelişmelere göre babaanne Ağustos sonu Eylül başı yapalım demiş.
Bende 30.08.2013 ya da 09.09.2013 tarihleri arasında kaldım yarın karar vermek için.
30 Ağustos olursa çoğu yer Zafer Bayramı nedeniyle tatil olacak insanlarında gelmesi kolaylaşır gibi düşündüm.
selam kızlar ben hümeyranın arkadaşıyım hatırlayanalar olur belki bir ara yazmıştım buraya cinsiyet belli olunca haber ver demişti arkadaşlarKIZIMIZ oluyor siz bitirdiniz askerliği darısı bize inşallah
bende senn gibi düşündüm canım 30 ağustos güzel bi tarih. aynı gün gelin olabiliriz
naber canım....
canlarımmm napıyorsunuz?
pert bi şekilde spordan geldimmmmm
ben boş boş takılıyorum. havada soğudu sanki
sen napıyosun
ben boş boş takılıyorum. havada soğudu sanki
sen napıyosun
valla pert mert çok önemli değil sağlam kafa sağlam vücutta bulunur benim vücut pek sağlam değil kafa da allaha emanet işte
havalar soğuyacakmış canım evet.. valla yaz gibi hava var dışarda ne kar yağıyor ne bişey valla yazın çok sıcak olacak bu gidişle ne yapacağız ramazan da bilmem :44::44::44:
evet canım çok şükür valla çok iyi geliyor bana spor yapmak
valla istanbul bugün hem çok soguk hem hiç durmak bilmeyen bir yagmur var ankara nasıl sıcak oluo yaa:26::26: aman orda hava hep güzel olsun canım PAŞAM MUSTAFAM orada yatıyor....
ben çok üşüdüm bugün evde olmama rağmen. Allah yardımcımız olsun valla sıcak çok kötü hele bizim burda felaket oluyo.havalar soğuyacakmış canım evet.. valla yaz gibi hava var dışarda ne kar yağıyor ne bişey valla yazın çok sıcak olacak bu gidişle ne yapacağız ramazan da bilmem :44::44::44:
valal bende iş yerindeyim işlerim bugünlük bitti boş boş oturuyorum napim... şirket sevgilime araba vericekmiş özel ihtyçlarnda da kullanabilrsnz demişler bende oh oh yandan yandan her hafta sonu gezeceğimmtabi gökhan izin verirse emanet arabayı vercgnı sanmıorumda umut işte
iyilik canım nolsun boş boş dolanıyorum herzamanki gibi
sen nasılsın
ben çok üşüdüm bugün evde olmama rağmen. Allah yardımcımız olsun valla sıcak çok kötü hele bizim burda felaket oluyo.
biz bide tam ramazanda telaş içinde olucaz Allah yardım eder heralde
aman ne ii gezrsiniz arada canım o kadar veriyolar durmasın kapıda
evet sizin ramazan geçecek de bizim evliliğin ilk ayları pat ramazan.. zaten güzel yemek de yapamıyorum ne yapacağım bilmem
bende pek yemek yapmam evde. aslında mantıkları aynı gördüğüm kadarıyla biliyorum ama icraat yok
ama herçeşit makarna, pasta , börek, çörekte üstüme yoktur onları yapmayıda yemeyide severim
bizimki geçen hergün bi çeşit makarna yicez galiba öyle görünüyo diyo
yaptıkça öğrenicez artık. beğenmezlerse kendileri yapsınlar da görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?