347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım balayına gitmeye çalışın başka birşeylerden feragat et ama balayına gitmeye çalışın. Ben sonra gideriz masraf olmasın dedim içimde kaldı.

İzin alacak mı enişte???? benim de canım çok sıkkın aynen böyle ağladım... iş için bi yerden bekliyordum negatif çıktı

mart sonu 10+4 bi izin alayım mı die sordu. bende sen bilirsin dedim. gelirse nasıl geri gönderirim herşey başa döner
şuan gelse mi iyi gelmese mi bilemiyorum ama gerçekten çok özledim

üzülme canım bi yerden olumlu haber çıkar inşallah

Bence gelsin bi değişiklik olur canım kısalar bile izin kullanıyor sizin uzun sonuçta

yapıyorum evet ama tecrübesiz olduğum için kimse çağırmıyor.. okulu dereceyle bitirmek falan hiçbir önemi yokmuş keşke sonuncu olsaydım

işkurun iş garantili 6 aylık kursları var, İstanbulda yeni mezunlar bu kurslarda 6 ay eğitim alıp sonra işkurun yerleştirdiği yerlerde çalışıyorlar. 6 aylık kurs sırasında da asgari ücret veriyorlar.

oooo hadi kolayy geleee..:)) nelerr yapıcaksınnn:)

Bezelye çorbası, bezelye çorbası yapıyorum bu zamana kadar kimse çorbanın içinde bezelye olduğunu anlamadı Kuşbaşı etleri perşembe akşamından zeytin yağı ve kekiğe terbiyeye yatırdım şimdi düdüklüye attım, pilav üstü tavuk. Ortaya ev yapımı mantı isteyen pilav isteyen mantı yesin, ortaya börülce, eşim amerikan salatası yapıcak. Bir yemek daha yapıcam ama onun değişik bişey olması lazım henüz ona karar veremedim. Patates'den pasta yapıcam ortaya şimdilik düşüncem bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…