işte canım şu an ilk girdiğinde borç ödeyecek maaşı olmayacak sadece evi bile zor geçindirir... özel böyle adam seni tanımıyor sen onu ilk aylar yüksek olmuyor maaş maalesef.. ben işe giremezsem balayına gidemeyecekmişiz
İzin alacak mı enişte???? benim de canım çok sıkkınaynen böyle ağladım... iş için bi yerden bekliyordum negatif çıktı
Canım balayına gitmeye çalışın başka birşeylerden feragat et ama balayına gitmeye çalışın. Ben sonra gideriz masraf olmasın dedim içimde kaldı.
kaç bin lira para lazım oraya.. bana iş de yok eşyaları bile istediğim gibi alamayacağım balayı da yok evde otur
mart sonu 10+4 bi izin alayım mı die sordu. bende sen bilirsin dedim. gelirse nasıl geri gönderirim herşey başa döner
şuan gelse mi iyi gelmese mi bilemiyorum ama gerçekten çok özledim
üzülme canım bi yerden olumlu haber çıkar inşallah
takıları size kalmıyor mu? borca mı gidiyor?
Bilmiyorum canım sormadım.. bizim taraftan takılanları anneme vereceğim de onların tarafı sormadım hiç
kariyerden yenibirişden başvuru yapıyormusun canım hergün
yapıyorum evet ama tecrübesiz olduğum için kimse çağırmıyor.. okulu dereceyle bitirmek falan hiçbir önemi yokmuş keşke sonuncu olsaydım
yapıyorum evet ama tecrübesiz olduğum için kimse çağırmıyor.. okulu dereceyle bitirmek falan hiçbir önemi yokmuş keşke sonuncu olsaydım
canım bu dönemde üniversite diplomasından çok sertifikaya bakıyorlar.
onları da arastirayim canımişkurun iş garantili 6 aylık kursları var, İstanbulda yeni mezunlar bu kurslarda 6 ay eğitim alıp sonra işkurun yerleştirdiği yerlerde çalışıyorlar. 6 aylık kurs sırasında da asgari ücret veriyorlar.
evet canım teşekkür ederim ilgin içinsen işletme mi okumuştun canım?
Bence gelsin bi değişiklik olur canım kısalar bile izin kullanıyor sizin uzun sonuçta
inşallah gelir canımbüyük ihtimal gelicek oda çok bunalmış. ben çok heveslenmiyorum gelmezse üzülürüm. bakalım nolcak
yarın akşama 12 kişi yemeğe misaifir geliyor. Bismillah deyip başladım
yarın akşama 12 kişi yemeğe misaifir geliyor. Bismillah deyip başladım
kolay gelsin canım valla.işin zoryarın akşama 12 kişi yemeğe misaifir geliyor. Bismillah deyip başladım
oooo hadi kolayy geleee..:)) nelerr yapıcaksınnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?