- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Valla 4 gün kar tatili yaptıgımız zaman bide üstüne 2 gün haftasonu ben sıyırıyodum evde.
Ev hanımlığı bana göre değil.Tamam bir atom karınca değilimamann gecemi gündüzüme katmıyorum ama olsun =)
Ama saat 4bucuktan sonra esra erolu izliyorum itiraf edeyim
bende ev kuşuyum valla sıkılıyorum ama evide çok seviyorum
çalışmadım hiç ama 3 sene üst üste staj yaptım sadece. çalışmak gerçekten çok zor evliyken dahada zordur heralde
çok güzel canım.al mutlaka bende jua dana aldımKızlar her genç kızın çeyizinde bir bornoz takımı olmalıymış diyen annemin sözüne uyup bornoz takımı alayım diyorum. Misafirlere de havlu alacağım vücut ve baş.
Ben bu bornoz takımını beğendim Taç'ta. Sizce nasıl?
çok güzel canım.al mutlaka bende jua dana aldım
İnşallah bulursun canımn içi ikisi de güzel zaten sadece ilki bi tık önde benim içinAldecim ben ikisini de beğendim ama bulmak çok zor oluyor Taç'a bakacağım. Hangisini bulursam onu alırım ikisini de çok beğendim ben.
Kızlar her genç kızın çeyizinde bir bornoz takımı olmalıymış diyen annemin sözüne uyup bornoz takımı alayım diyorum. Misafirlere de havlu alacağım vücut ve baş.
Ben bu bornoz takımını beğendim Taç'ta. Sizce nasıl?
Yuppi azmettim ve ekledim.
Canım bunlar benimkinden, bende taçtan aldım. Bu şekilde açık renk aldığıma pişman oldum. En ufak ıslak kalsın çil çil oluyor çıkmıyorda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?