347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

esra erolu arada bende izliyorum annem açtırıyo çok komik oluyo bazen

bende ev kuşuyum valla sıkılıyorum ama evide çok seviyorum
çalışmadım hiç ama 3 sene üst üste staj yaptım sadece. çalışmak gerçekten çok zor evliyken dahada zordur heralde

Göreceğiz zorluğunu. Bizim bir sürü anımız olur. Şimdiden konuşuyoruz hatta ben kalkarım o beni yatırır, o kalkarken ben onu yatırırım. İşe geç kalırız biz her gün sonundada kovuluruz diyoruz.

Kızlar her genç kızın çeyizinde bir bornoz takımı olmalıymış diyen annemin sözüne uyup bornoz takımı alayım diyorum. Misafirlere de havlu alacağım vücut ve baş.

Ben bu bornoz takımını beğendim Taç'ta. Sizce nasıl?

çok güzelmiş tripliii nakış detaylarını çok sevdiimm almalısıınn hatta bende alabilirm :)

Bende çok sevdim nakış detaylarını zarif geldi ama çok pahalı ya bu bambu takımlar ama napalım vereceğiz artık. Ay başı bulabilirsem almak istiyorum, bir tane daha beğendiğim var hatta onu daha çok beğendim ama ekleyemiyorum.

tripliciğim çok geçmiş olsun salgın var dikkat etmek lazım.bu arada bornoz takımı çok güzel sade ve şık beğendim

nenacığım keşke öyle bir şansım olsa ama hocanın dediği şu : ödev yapmayacam diyorsanız vizeden 100 finalden 80 almanız lazım bu da tarihte görülmedi

hüm
fotoların nerde canım ben göremedim yaa

Aldecim ben ikisini de beğendim ama bulmak çok zor oluyor Taç'a bakacağım. Hangisini bulursam onu alırım ikisini de çok beğendim ben.

Canım bunlar benimkinden, bende taçtan aldım. Bu şekilde açık renk aldığıma pişman oldum. En ufak ıslak kalsın çil çil oluyor çıkmıyorda.

Eşim yemek konusunda kendini aştı akşam yemeğinde güveçte karides yapmış.

O askerden geleli 3 kilo almışım acil diyete girdim.

tripliii hayatım ikiside çok güzelmiş ama ben ilk yüklediğini daha çok beğendim daha zarif duruyo sanki

yavrular günaydın herkes hasta mı ne ya bende hastayım dün işe gelmedim öğlene kadar döndüm durdum yatakta bugün de gelmeyecektim sıkıldım....nese dün gittik sevgilimle ögleden sonra nikah tarihimizi aldık evrakları teslim ettik hazır evdeyim boşta kalmayım bennnn 29 eylül 2013 te evleniyorummmmmmmm akabinde gittik 27 eylüle kına tarihimide aldım veeee günün bombası kaç zamandr takipte olan yatak odama da gittim senet yaptım canım halam bana hediye aldı o ödicek parasını üzerimden büyük bir yük kalktı... nikah tarhni henüz ne benm ailem nede gökhanın ailesi bilio dün almasaydık istedgmz tarihi kaybedicektik şimdi sıra ailelerin konuşmasnda biz 29 eylülde istedgmzi söylicez e onlarda okey vericek tabikibugün babannem gökhanın annesi arıcak e kadın oralı değil 10 sene nişanlı kalıcak halimz yok bari gelnsinde tarih konusulsun dimi ama formalite yani biz aldık zatennnn

ece geçmiş olsun bogazın şişmiş pastil iyi gelir aslında he bide o krem rengi bambu takımın bi ikizide bende var yakından daha da güzel görünüo ama henüz siftah olmadı için stanki gibi yorum yapamicam kullanan daha iyi bilir ben 300tlye almıştım gecen yıl sadece yaka işleme kısmında sim de var senn ki daha guzel yakası ben simsiz bulamadm için aldım

kızlar bu yatak odasını aldım sade ve çok şık göründü gözüme sadece başlığı öyle deri olmicak ya düz tahta olucak klasik ya da beyaz leke tutmaz kumaştan kapitone yaptırıcam henüz belli değil ödemeye başladık biz ama siparişi agustos başında vericem belki başka begendıgım model olursa onu alırım ama şimdilik bunu begendim gardrobu tam istedgm gibi...

Eklentiler

• $engnce alındı...webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…