- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
nenacım düğün tarihiniz hayırlı olsun takımıda çok güzel çok şık Allahm güle güle kullanmanızı nasip etsin inşaallhh
Gunaydın kızlar.
Nenacım hayırlısı olsun dugun tarıhınız ve yatak odanız.
Ececim pek guzelmıs bornozlar ama henüz karar vermemişsin sanırım.Lilayı pek sevmiyorum ben nedense ondan ılkı hoş.Bu somestrde annemde bana bornoz takımı olmazsa olmaz demişti.Yaza artık alıcam .
Bu arada bu sıralar psıkolojık ve duygusal acıdan yogun bır donemdeyım gün içinde ne konussam ne okusam ne görsem rüyamda görüyorum.
Dün 349 ların bır ıkı sayfasını okudum işte plakalara gelmişler.O anda bir ağırlık çöktü bana zaten hatırlayıncaBizde ne sevinmiştik plakalara geldik azalıyo diye ama sonrası kabus gıbıydı cok yavas geçmişti.Herneyse rüyamda gördüm bizimki yine askere gitmişti.Hemde yine doğuya.Arayamıyor telefon yok.Hiç haber alamıyorum.Askerlik 1000 küsür günmüş .Şafak sıkıştırıyor beni derken kabustan uyandım Allah sabır versin bekleyenlere.Derrkeeennnn şu anda mesaj geldiii sevgilimden.habercii rüya görmüşümmm resmenn Komutanı aramış şimdii.
kızlar kına gecem bu salonda olucak ve bende bu bizim geleneksel kıyafetlermzden giyeceğim annem gecen cok güzel kumaslar almış dikilmeye verilicek önümzdeki hafta
Göçmenlik var mı nena sizde ?
Düğünleri kınaları çok farklı oluyor onların.
Baya bir eğlenceli hemde.
Canım Nenacım hayırlı olsun hem düğün tarihiniz hemde yatak odanız. Yatak odanda çok sade bayıldım. Mutlu mesut uyuyun odanızda ama fikrimi sorarsan deri kalmalı başlığı çünkü kitap okurken falan arkana yaslanma şansın oluyor diğerlerinde yastık koymadan olmuyor. Şayet ben yatak başlığımı deri seçmeye çalışacağım.
Bende 9 Eylül'ü alacağım ama önce yarın yer bakmaya gideceğiz, allahtan istediğim tarihte şimdilik müsaitlermiş. Nikah işlemlerinden önce keşke düğün yerini tutsaydınız sizde. Çünkü istediğin tarihe yer bulmak sıkıntı oluyor, en zor mesele o.
Chelzy'mm canım annemde ilk paylaştığımı daha çok beğendiği bu ay başı alayım diyorum artık ve o ürünü internettede bulabiliyorum mağazada bulamazsam ama lila olanın internette satışını görmedim.
Stanki çil çil oluyor demek isterken ne demek istemiş acaba?:44: Paylaştıklarım bambu ve normal havlulara oranla 4 kat daha fazla su çekiyor ama bambu havluların su çekmesi için kullanmadan önce 1 kere yıkanması gerekiyor. Acaba stanki buna uyarak kullanmadı mı?
ecekuş haklısın deri konusun da ama orjınal deri olmadgı için cok cabuk yıpranıo onlar bnde kapıtone dusunuorum silinebilen kumastan oda yaslannca rahat oluo yumusak oluo...
düğün yapmıcaz biz canım ben nikahtan evlenıcem adetlermz bır deılkı gökhanlarla kargasa cıkmasın sade nıkah ve sonrasında kuzenler halalar teyzeler yemege gderz toplu halde böylesi daha iyi
Canım nikah tarihinizi nasıl aldınız öyleyse? Nikah dairesinde kıyılacak nikahlar için nikaha 6 ay kalana kadar tarih alınmıyor. Kafam karıştı şimdi??:44:
Kızımmm yıllarca mı kullanıcan bir takımı, kaldı ki lake almışsın 3-5 yıl sonra değiştirirsiniz zaten.
aldık bilmem öyle bsy demediler bize gökhan 2 gün önce kapora bırakmıştı dünde evrakları tamamlayıp teslim ettik bi sorun olmadı yani
evet ya lake aldım 5 sene sonra çöp olur dimi aman salla haklısın valla deride düşünim ben en iyisi
Çok ilginç canım siz yine onu iyice bir araştırın sonra bir terslik yaşamayın. Düğün salonunda olacaksa o yıl içinde istediğin zaman alabilirsin ama nikah dairesinde kıyılacaksa 6 aydan fazla varsa vermemeleri gerekiyor. Çünkü muhtardan alınan belgeler, fotoğraf için bile 6 ay önce ibaresi var. Şaşırdım. Hayırlısı olsun ama tabiki bu arada ailelere söylmeyi de ihmal etmeyin. Düşünüyorum da biz onların haberi olmadan böyle bir şey yapamazdık asla. Bizde saygısızlık olarak nitelendirirlerdi, haberleri olmadan iş yaptığımız için.
Lake gerçekten şık duruyor ama 2 yıl önce evlenen arkadaşım her yeri çizildi diye çok şikayet ediyor ev değiştirdiklerinde ilk iş bütün mobilyalarını değiştirmek olacakmış. Çok çizilmiş ve boya olmuş hiç bir şekildede çıkmıyormuş. Aklında olsun salonunu falan da lake alacak olursan masanda ya da konsolunda renkli bir obje varsa ve masa ıslaksa rengi çıkıyor üstüne ve o da geçmiyor aynı durumu yaşayan bende dahil olmak üzere çok var çevremde. Dikkatli kullanılması gerekiyor.
arastırıcam canım bakım neymiş ne dilmiş...
saygısızlık tabiki ben dogru bsy yaptgmızı söylemıyorum ama mecbur kaldık gökhanın ailesni biliosun oralı deiller tarhi de kacırmak istemedm söylemedik kmseye önce onlar gelip babam ve babanemle konusup musade isticekler babam afedersn eşşek başı değil ... adabımuhaseret die bsy var gelecekler knusacaklar bız sadece temkin acısından aldık tarıhı konusuldktan snra bız ıslemlere baslıoruz dıyıp kıvırıcaz ısın ıcınden mecbur kaldık yani
aman bı kac sene kullanım bakım ya .. masamı falan lake almıcam ya mat alıcam sadece yatak odam lake
yaa nikah günü alabiliyomuyuz şimdiden ben salonda nikahım olsun istiyorum memuru oraya getirmek için geç mi kaldık acaba :44:
6 ay şartı kalkmış mı? ayy bi ara belediye gideyim bari. memur salona gelemezse üzülürüm.
Canım sen salonda istiyorsan istediğiniz zaman gidip başvuru yapabilirsiniz. 6 ay şartı evlendirme dairesinde nikahı kıyılacaklar için ve o şart kalkmadı hala devam ediyor. Düğün tarihine 6 ay kala tarih alınabiliyor ama Nena'lar nereye gitti nasıl aldı bilmiyorum normalde böyle bir uygulama var çünkü ama sizde nikah memurunu getirteceğiniz için istediğin zaman başvurabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?