kızlar bu yatak odasını aldım sade ve çok şık göründü gözüme sadece başlığı öyle deri olmicak ya düz tahta olucak klasik ya da beyaz leke tutmaz kumaştan kapitone yaptırıcam henüz belli değil ödemeye başladık biz ama siparişi agustos başında vericem belki başka begendıgım model olursa onu alırım ama şimdilik bunu begendim gardrobu tam istedgm gibi...
Canım nasıl ıslak kalınca çil çil oluyor çıkmıyor anlamadım ben.:44:
Canım sen salonda istiyorsan istediğiniz zaman gidip başvuru yapabilirsiniz. 6 ay şartı evlendirme dairesinde nikahı kıyılacaklar için ve o şart kalkmadı hala devam ediyor. Düğün tarihine 6 ay kala tarih alınabiliyor ama Nena'lar nereye gitti nasıl aldı bilmiyorum normalde böyle bir uygulama var çünkü ama sizde nikah memurunu getirteceğiniz için istediğin zaman başvurabilirsiniz.
yavrular günaydın herkes hasta mı ne ya bende hastayım dün işe gelmedim öğlene kadar döndüm durdum yatakta bugün de gelmeyecektim sıkıldım....nese dün gittik sevgilimle ögleden sonra nikah tarihimizi aldık evrakları teslim ettik hazır evdeyim boşta kalmayım bennnn 29 eylül 2013 te evleniyorummmmmmmm akabinde gittik 27 eylüle kına tarihimide aldım veeee günün bombası kaç zamandr takipte olan yatak odama da gittim senet yaptım canım halam bana hediye aldı o ödicek parasını üzerimden büyük bir yük kalktı... nikah tarhni henüz ne benm ailem nede gökhanın ailesi bilio dün almasaydık istedgmz tarihi kaybedicektik şimdi sıra ailelerin konuşmasnda biz 29 eylülde istedgmzi söylicez e onlarda okey vericek tabikibugün babannem gökhanın annesi arıcak e kadın oralı değil 10 sene nişanlı kalıcak halimz yok bari gelnsinde tarih konusulsun dimi ama formalite yani biz aldık zatennnn
ece geçmiş olsun bogazın şişmiş pastil iyi gelir aslında he bide o krem rengi bambu takımın bi ikizide bende var yakından daha da güzel görünüo ama henüz siftah olmadı için stanki gibi yorum yapamicam kullanan daha iyi bilir ben 300tlye almıştım gecen yıl sadece yaka işleme kısmında sim de var senn ki daha guzel yakası ben simsiz bulamadm için aldım
canım ıslak yada nemli bırakırsan yani hemen kurutmak için asmazsan böyle siyah siyah noktolar oluyor ve çıkmıyor. Bambu olmasından mıdır yoksa açık renk diye mi dikkat çekiyor bilmiyorum. Benim özdilek banyo havlularım da var onlara hiç birşey olmadı. Ama bunlar da dediğim durum var işte.
hadi yaa ben bilmiyordum. evrakların 6 ay geçerli olduğunu duymuştum. en kısa zamanda belediyeye gidip bi görüşeyim bakalım ne dicekler
günaydın kızlarrr konunun üstüne geldimbende dün nikah dairesine gittim neler gerekli öğrenmek için bi liste verdi çokta bişey gerekmiyomuş nezaman düşünüyosunz dedi eylül gibi dedim. ordaki görevlide şimdi erken siz nisan gibi gelin başvuru yapın dedi.
Canım hoşgeldin sana da günaydın. Nikah dairesinde mi kıyılacak nikahınız peki?
gule gule kullan canım çok tatlılarEki Görüntüle 640324 Eki Görüntüle 640323
bu cicikler artık benim. arçelikte indirim varmış bu ay sonuna kadar kızlar bişeyler almak isteyen varsa uğrasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?