347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bence gayet sade beğendim ben güle güle kullanınn:) tebrikler bu aradaaa:))

Canım nasıl ıslak kalınca çil çil oluyor çıkmıyor anlamadım ben.:44:

canım ıslak yada nemli bırakırsan yani hemen kurutmak için asmazsan böyle siyah siyah noktolar oluyor ve çıkmıyor. Bambu olmasından mıdır yoksa açık renk diye mi dikkat çekiyor bilmiyorum. Benim özdilek banyo havlularım da var onlara hiç birşey olmadı. Ama bunlar da dediğim durum var işte.

hadi yaa ben bilmiyordum. evrakların 6 ay geçerli olduğunu duymuştum. en kısa zamanda belediyeye gidip bi görüşeyim bakalım ne dicekler

canımmmmmmmmmmmmm çok sevindim hayırlı olsunnnnn :119::119: yatak odanı da çok beğendim bende böyle bembeyaz sade lake alıcam

Hımmm anladım canım şimdi ne demek istediğini nokta nokta küf gibi siyah noktacıklar oluyor biliyorum. Çil çil diyince anlayamamıştım. Normalde bambu da gördüysen bambular ıslak kalmamalı, üzerinde siyah lekeler oluşur. Deniz kenarlarında olur bazı yerlerde ince uzun. Bizim bahçe takımlarımız var bambudan ve üzerine annem nemli hiç bir şey koydurmaz. Yaz bitimi evin içine alırız su değmemesi gerekiyor. O dediğin şey bambunun özelliğinden kaynaklanıyor. Havlupan varsa üzerine asarak kurut onu yoksa kalorifer peteğinden de yararlanabilirsin. Nemli kaldığı için oluşmuştur muhtemelen. İyi oldu söylemen diğer arkadaşlarında aklında olsun bu durum.

hadi yaa ben bilmiyordum. evrakların 6 ay geçerli olduğunu duymuştum. en kısa zamanda belediyeye gidip bi görüşeyim bakalım ne dicekler

Canım senin problem etmene gerek yok siz nasıl olsa düğün salonunda evleneceksiniz istediğiniz zaman başvuru yapabilirsiniz ama çok geç kalma nikah memurunu getirteceğiniz için sorun olmasın.

Yeri tuttuktan sonra yapın başvurunuzu çokta geç kalmayın dediğim gibi sıkıntı olmasın.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr konunun üstüne geldim bende dün nikah dairesine gittim neler gerekli öğrenmek için bi liste verdi çokta bişey gerekmiyomuş nezaman düşünüyosunz dedi eylül gibi dedim. ordaki görevlide şimdi erken siz nisan gibi gelin başvuru yapın dedi.

Canım hoşgeldin sana da günaydın. Nikah dairesinde mi kıyılacak nikahınız peki?

Son düzenleme:
Canım hoşgeldin sana da günaydın. Nikah dairesinde mi kıyılacak nikahınız peki?

hoşbuldum canm evet öyle olucak büyük ihtimalle. düğün sinopta olucak.sözlümün bütün akrabaları sinopta benmkilerde kocaelide. nikahıda kocaelide yapmayı düşünüyoruz. ama nasıl ayarlıcaz daha karar veremedik

Bu kadar güzel düğün haberlerinden sonra oynanır

[video=youtube;K6PfAU9AkY0]http://www.youtube.com/watch?v=K6PfAU9AkY0[/video]

inciçiçeği hadi bakalımmmm 128 leride gördük.

Bu şarkıda sanaaaaaaaaaaa, artıkkkkkkkkk enişteyeeeee söylersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

[video=youtube;kuppsmx65Hs]http://www.youtube.com/watch?v=kuppsmx65Hs[/video]

bu şarkıda benden kocişe gelsin

[video=youtube;qrAaqfXlKVc]http://www.youtube.com/watch?v=qrAaqfXlKVc[/video]

stanki sağol hayatım şarkı için. evet 99 a az kaldı sanki hemen geçsin bitsin beklemekten çok sıkıldım artık

bugün aştım kendimi sabah çarşıya öğleden sonrada benim altın kızlarla(annem ve anneannem) ev gezmesine gittim ama pek bana göre değilmiş gezmekler. kendi evin miss miss

bu cicikler artık benim. arçelikte indirim varmış bu ay sonuna kadar kızlar bişeyler almak isteyen varsa uğrasın

iyi akşamlar güzel bayanlar incicceği güle güle kullan canım

bugün bir çılgınlık yapıp arkadaşım ısrarlaırna karşı koyamadım ve gelinlik denedim bir moda evinde alcanarı çalışmışlar sanırsam giydim ve albüm yapıcam 2 gelinlik giydim bugün acaip heyecanlandım ne sözlüyüm ne nişanlı ama bir hevesss

Selamlar kızlaaarrrr neler yaptınız bakalımm ben bol bol gezdim ve alışveriş yaptımmm:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…