Eki Görüntüle 640324 Eki Görüntüle 640323
bu cicikler artık benim. arçelikte indirim varmış bu ay sonuna kadar kızlar bişeyler almak isteyen varsa uğrasın
Kızlar düğün yerime karar verdik. Şehr-i Garden'da İzmir'in en en en güzel yerinde evleniyorum. Biraz tuzlu oluyor ama değer. Kokteyl menü yapıyoruz aştık kendimizi.
İncicimm gule gule kullann pek guzelmıs kettlecığıını
Bende sömestr de Karaca Home dan örgü battaniye takımı begenmıstım nevresimi yorgan örtüsü yastık ortusu takım olaraktan.Anacım ve babacım gitmişler hesap actırmıslar ve almıslarrr
Hazırana kadar babam ödeyecekmıs 5 taksidini.Kıyak yaptı bana sagolsunnCanlarımm benimm.
Yeşil manyağı oldugum içinn tabiki su yeşili olanı aldım.Muhtemelen bu gidişle evimin her yeri uçuk su yeşili ve tonları olucak.
Eki Görüntüle 640449
Kızlar düğün yerime karar verdik. Şehr-i Garden'da İzmir'in en en en güzel yerinde evleniyorum. Biraz tuzlu oluyor ama değer. Kokteyl menü yapıyoruz aştık kendimizi.
teşekkür ederim kızlar. bana el blenderi ve mikser önerirseniz sevinirim bu lal serisinde yokmuş onlardan.
mercim baktım çaycısına da alt üst camdı sakarlık yapar kırarım falan onu ben şimdi ondan almadımbide bizimki öyle makinede demlenen çayı sevmezmiş çaydanlıkta olucakmış. bende boşa para harcamayım gerekirse sonradan alırım dedim evdekinide kaldırdık kullanmıyoruz alışkanlık olmamış bende
hümm ilk provanda çok mu heycanlandın senninşallah içine sindiği gibi olur gelinliğin
canımmm çaycısı da indirimde miydi? hatırlıyo musun fiyatını?teşekkür ederim kızlar. bana el blenderi ve mikser önerirseniz sevinirim bu lal serisinde yokmuş onlardan.
mercim baktım çaycısına da alt üst camdı sakarlık yapar kırarım falan onu ben şimdi ondan almadımbide bizimki öyle makinede demlenen çayı sevmezmiş çaydanlıkta olucakmış. bende boşa para harcamayım gerekirse sonradan alırım dedim evdekinide kaldırdık kullanmıyoruz alışkanlık olmamış bende
hümm ilk provanda çok mu heycanlandın senninşallah içine sindiği gibi olur gelinliğin
canımmm çaycısı da indirimde miydi? hatırlıyo musun fiyatını?
evet canım özellikle lal serisinin hepsi indirimdeydi. çaycısı 199 dan 174 e düşmüş.
katalog almıştım evde de incelerim diye
bir de ben indirimleri nette görüp gittim ilk önce başka bi mağzaya sordum mobilya beyaz eşya falan satılıyormuş orda indirim yok dedi. sonra arçeliğin kendi mağzasına gittim yeni girdi indirime ay sonuna kadar indirimde dedi.
hemen koşup bende alıyorum ozaman
al al bende bayadır kampanya olsa diye bekliyordum iyi oldu
çok bi indirim değil ama olsun indirim indirimdir
arçelik kolay kolay indirime girmiyo zaten buna da şükür
aynen
gitmişken şöle bi beyaz eşyaların fiyatınada bakayım dedim
gri inox buzdolabıyla beyaz olanın arasında 1400 lira fark vardı aynı kombi tip bütün özellikleri aynı ama arada çok fark yaa bu nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?