347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

teşekkür ederim kızlar. bana el blenderi ve mikser önerirseniz sevinirim bu lal serisinde yokmuş onlardan.

mercim baktım çaycısına da alt üst camdı sakarlık yapar kırarım falan onu ben şimdi ondan almadım bide bizimki öyle makinede demlenen çayı sevmezmiş çaydanlıkta olucakmış. bende boşa para harcamayım gerekirse sonradan alırım dedim evdekinide kaldırdık kullanmıyoruz alışkanlık olmamış bende

hümm ilk provanda çok mu heycanlandın senn inşallah içine sindiği gibi olur gelinliğin

İncicimm gule gule kullann pek guzelmıs kettlecığıını
Bende sömestr de Karaca Home dan örgü battaniye takımı begenmıstım nevresimi yorgan örtüsü yastık ortusu takım olaraktan.Anacım ve babacım gitmişler hesap actırmıslar ve almıslarrr
Hazırana kadar babam ödeyecekmıs 5 taksidini.Kıyak yaptı bana sagolsunnCanlarımm benimm.
Yeşil manyağı oldugum içinn tabiki su yeşili olanı aldım.Muhtemelen bu gidişle evimin her yeri uçuk su yeşili ve tonları olucak.

Kızlar düğün yerime karar verdik. Şehr-i Garden'da İzmir'in en en en güzel yerinde evleniyorum. Biraz tuzlu oluyor ama değer. Kokteyl menü yapıyoruz aştık kendimizi.

Kızlar düğün yerime karar verdik. Şehr-i Garden'da İzmir'in en en en güzel yerinde evleniyorum. Biraz tuzlu oluyor ama değer. Kokteyl menü yapıyoruz aştık kendimizi.

vaaayyy hadi hayırlısııı olsunnn bakalımm:)) izmir de eylül düğünü hoşş:)

teşekkür ederim canım
sende güle güle iyi günlerde kullan cicilerini. bunlara kullanışlı diyorlar bakalım göreceğiz kullanışlımı. rengide harikaymış

Hayırlısı olsun Ececim tutmussunuz sonunda yerinizi içine sindiyse ne guzel canım.

hayırlı olsun canım mekanınız. tuzlu muzlu boşver bir kere oluyor içinizde hiçbişey kalmasın

İnşallah canım evet öyle oldu tarlatan falan da giyince.... Allah ım bozmasın heyecanımı inşallah

canımmm çaycısı da indirimde miydi? hatırlıyo musun fiyatını?

tatlım çok sevindimmm muhteşem görünüyo düğün mekanı

canımmm çaycısı da indirimde miydi? hatırlıyo musun fiyatını?

evet canım özellikle lal serisinin hepsi indirimdeydi. çaycısı 199 dan 174 e düşmüş.
katalog almıştım evde de incelerim diye
bir de ben indirimleri nette görüp gittim ilk önce başka bi mağzaya sordum mobilya beyaz eşya falan satılıyormuş orda indirim yok dedi. sonra arçeliğin kendi mağzasına gittim yeni girdi indirime ay sonuna kadar indirimde dedi.

hemen koşup bende alıyorum ozaman

annemin yoğun isteği üzerine bugün annemlerde kalıyoruz. Kız kardeşim gitar çalıyor. Yaptığı tüm hareketler bana benziyor, benim kopyam gibi

arçelik kolay kolay indirime girmiyo zaten buna da şükür

aynen
gitmişken şöle bi beyaz eşyaların fiyatınada bakayım dedim
gri inox buzdolabıyla beyaz olanın arasında 1400 lira fark vardı aynı kombi tip bütün özellikleri aynı ama arada çok fark yaa bu nedir

ben biraz beyazcıyım canım eğer mutfakta sabit ankastre yoksa beyaz almayı düşünüyorum buzdolabımı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…