- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
ben biraz beyazcıyım canım eğer mutfakta sabit ankastre yoksa beyaz almayı düşünüyorum buzdolabımı falan
evet satıcıda öyle dedi mutfağınızda ankstre yoksa beyaz olanları öneririm dedi. lojmanda ankastre olmayacağına göre bizde beyaz alırız heralde
ayy onları alacağımız günler de gelsin artık yaa acayip ev döşeyesim var bu aralar bi yıl daha nasıl dayanıcam bilmiyorum
inşallah o günlerde gelecek
insanın böyle görünce hemen alası geliyo hepiciğinide şahsen benim öyle oldu
evet o yüzden ben gözlerimi kapatıp geçiyorum mağazaların önünden
bende pek dışarı çıkmamayı tercih ediyorum yoksa her çıktığımda tonla para gidiyo en iyisi evde oturmak
ben kaçıyorum canım iyi geceler görüşürüz
sende nikah tazele o zaman cicim.ulen herkes düğün çeyiz derdinde niye dışlıyonuz benişimdi gidiyim siz evlenince mi geliyim
ulen herkes düğün çeyiz derdinde niye dışlıyonuz benişimdi gidiyim siz evlenince mi geliyim
ulen herkes düğün çeyiz derdinde niye dışlıyonuz benişimdi gidiyim siz evlenince mi geliyim
tupper kullanan var mı kızlar. bi tanıdıgımın ısrarlarına dayanamayarak yağlık ve kuru bakliyat falan saklamak için set siparişi verdim. hiç kullanmadım şimdiye kadar. nasıldır nedir bilemiyorum iyi mi yaptım acaba :44: çok paraymış bunlar yahu
Kızlar gule gule kullanın tupplerlarınızı.Bişey sormak istiyorum.Bunları internetten mi sipariş veriyorsunuz yoksa avon orıflame gibi satısını yapan bırılerımı oluyor da onlara sıparıs verılıyor? Alayım bende tupper dan 2 -3 kap kacak barim
Benimde var tupperlarım canım ama çok kazıklar ya fakat bağımlılık yapıyor bir şey alınca devamını alasınız geliyor. Bu ay 200 tl'lık alışveriş yaptım aldığımda 5 parça birşey daha alacağım çok şey var.
Mervecim çok iyi düşünmüşsün alıp depoda tutmalarını isteyebilirsin ama en güzeli eve getirtmen daha düğüne çok olduğu için allah korusun aldığın yer batar, kapanır bir şey olur aldıkların gitmesin.
Chelzyim avon gibi satış temsilcileri var onlardan alıyorsun canım. Sitesine girdiğinde sana en yakın satış temsilcisini bulabilirsin. Bizim ofise yeni başlayan kızlardan birinin kayınvalidesi çoook eski yıllardan beri yapıyormuş ben ondan sipariş ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?