Kızlar gule gule kullanın tupplerlarınızı.Bişey sormak istiyorum.Bunları internetten mi sipariş veriyorsunuz yoksa avon orıflame gibi satısını yapan bırılerımı oluyor da onlara sıparıs verılıyor? Alayım bende tupper dan 2 -3 kap kacak barim
selam kızlarrrr arçelik e gittim bugün önce lal serisi çaycı mı aldımm.. sonra da 3 parça beyaz eşya beğendim kodlarını aldım fiyatlarını yazdırttım. toplam 6200 tl tuttu benim beğendiklerim, 12 taksit yapıyolarmış vade farksız ayrıca depoda istediğimiz kadar bekletiyolarmış. hatta depoda beklerken daha üst bi modelini istersek farkını verip üst modelini de alabiliyomuşuz bende şimdiden alıp düğüne kadar yavaş yavaş ödeyeyim diye düşünüyorum
al canım al peynir falan çok güzel saklanıyorteşekkürler canım ben satış yapan birinden sipariş verdim. millet deli gibi alıyor sende alsana dedi kanıma girdi aldım
ben hiç tupper kullanmadımhiç de almayı düşünmüyorum plastik çok itici geliyo bana mutfakta
al canım al peynir falan çok güzel saklanıyor
Valla benim yengem gıda.mühendisi sağlık konusunda herşeye dikkat eder icik cicik inceler tupper i çok.begeniyor....bunları bi ödeyeyim de gerisi gelir mi bilmem
çaycın hayırlı olsun canım güle güle kullan
bende duydum genelde herkes öyle yapıyormuş. alıp ödemeye başlıyorlarmış olmazsa en son fark verip model değiştiriyorlarmış çok mantıklı aslında. borç önceden bitmiş olur
bende öyle düşünüyorum canım biraz düşüniyim haftasonu cihanla da bi bakalım sonra gidip alcam
buyrun tabi yardımcı.olabilecegimiz birşeyse neden olmasınKızlarr merhaba hepinize.tecrübelerinize dayanarak sorum olacak cevap verir misiniz lütfenn.
Ece canım soğan şeyimiz aynı çok tatlı yaaa
kızlar dün akşam kayın validemler geldi nikah tarihinin konuşmaya konuştuk ve gökhanla benim istedğim tarhte hem fikir kaldık allahtan aksi olmadı biz çoktan ayarlamıştık orayı neyse gelelim esas görüşmelere....
kayın validem dedi ki pişkin pişkin biz hiç bir şey yapmayı düşünmüyoruz gökhan ne yaparsa kendi yapacak ben sadece evin tüm perde ve halılarını alırım dedi... sen misin onu diyen bana geldiler ama kalitemden ödün vermeyip ufak tefek gereken şeyleri emri vaki yaptım çünkü çok sinirlendim
ozaman dedim perdeler istedgm kalitede olucak keza halılar da öyle,gelinliğim özel dikilecek akabinde kına için 2 yöresel 2 abiye istiyorum bunklara uygun ayakkabı ve canta olucak nişanda takılan altınları nikahta takmayacaksnz nikahta başka bşy arzu edersnz takarsnz o sizin şerefnz olur dedim ...
siz her konuda çok rahat tavırlar sergiliosunuz ama dedim evlenecek olan sizin oglunuz siz bir şey yapmıosanz dedm bnden ve ailemden de hiç bir şey beklemeyn dedm....
düğün istemedk tasarruf olsun die dedim bana dioki yapalım düğünü sana takılanlardan siz ödersiniz nasılsa...
siz dedim ne hakla bnm malımı nereye dagıtacgmı bana söylersnz biz ailece size her zaman kibarlık yaptık her zaman güzel agırladık siz dedim beni bu sekilde üzüyorsanız hiç bşy söylemiyorum dedim ve suratımı astım.... nikah sekeri,davetiye,ayrıca nikah salon parasıda size ait dedim kestrip attım zar zor tamam dedi kadın ya düşüne biliomusnz bide dioki pişkince kınada o kadar kıyafet gymen şartmı sanki evet şart dedim ve yapılıcak dedim hiç taviz veremem bu sattten sonra şimdi siz beni ayıplıcaksnz ama ben ömrümde böyle rahat ve pişkin insan görmedim ki cinler tepeme cıktı ve nişanlımda iyi yaptın bunu coktan hakettiler dedi.... bidaha ki görüşmemde de emrivaki yapıcam nikahta bsy takıcaklarmı bılmıorum ama hc bsy yapmıosan nikahta bilezik tak dimi ama bende dicem bnm bılezıklermı beraber alalım bnm kuyumcumdan her yerde yanı model yok ben begenm siz ödersnz dicem bu ne kardesım ya hem mobılya hem beyaz esya hem kıra hem depozito bunları gökhan nasıl yapacak mantıgınız lıomu yaaaa benm almıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?