347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bugünnnnn hava hediye gibiydi bizde fırsatı karçımadık : ) Kadıköyden Eminönüne gittik mısır çarşısından baharatlar aldık. Ordan Karaköy ordan taksim istiklal de yürüdük ordan beşiktaş ordan ortaköyyyyyyyy ve eve dönüş resmen soğuk havaların acısını çıkarttık Ayaklarım ağrıdan çatlıyor ama değdi.

kızlar cumartesi günü bizim 7.yılımız doluyor.ben ne alsam sevgilime karar veremedim doğrusu:44:sanki saat alacam gibi ama bilmiyorum yaa

teşekkürler canım ben satış yapan birinden sipariş verdim. millet deli gibi alıyor sende alsana dedi kanıma girdi aldım

çaycın hayırlı olsun canım güle güle kullan
bende duydum genelde herkes öyle yapıyormuş. alıp ödemeye başlıyorlarmış olmazsa en son fark verip model değiştiriyorlarmış çok mantıklı aslında. borç önceden bitmiş olur

ben hiç tupper kullanmadım hiç de almayı düşünmüyorum plastik çok itici geliyo bana mutfakta

bende öyle diyordum belkide yazmışımdır daha öncede burda en sağlıklısı en güzeli camdır diye. ısrara dayanamadım artık her gördüğünde söylüyordu bide dünya kadar borca girdik nasıl ödeyeceksem artık

bende öyle düşünüyorum canım biraz düşüniyim haftasonu cihanla da bi bakalım sonra gidip alcam

Chelzy kuş bu tupperlar bildiğin plastiklerden değil, kalp kapakçığında ve gözlerimize kullandığımız lenslerdeki maddeden üretiliyormuş. Eğer doğru kullanılırsa memnun kalan çok kişi var. Fiyatları da o yüzden pahalı. Ben şimdilik şunları aldım.

Peynir kabı. Peynirlerinizi hiç bir şeye sarmadan olduğu gibi bu peynirliğe koyuyorsunuz, peynirlerinizi uzun süre bozulmadan saklıyormuş.

Süperşef. Soğan vs. sulandırmadan istediğiniz kadar ufak parçalara bölüyormuş. Kullananlar çok memnun. Arkadaşım kıyma bile çektiğini söylüyor bunda.

1 lt'lik eko şişe. Meyve suyu ya da ayranı uzun süre bozulmadan sakladığı için aldım. Memnun kalırsam 1 tane daha almayı düşünüyorum bundan. 2 eko şişem olsun.

Şekerparelerim. Bunlarda artan yemeklerimi saklamayı düşünüyorum.

Soy soy. Arkadaşım bundan sonra başka hiç bir soyucuyu kullanamadığını söyledi. İncecik soyuyormuş.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Mervecim fikrimi sorarsan şimdiden alın canım rahat rahat ödeyin o zamana bir de beyaz eşyaların masraf olmaktan çıksın biz öyle yaptık. Çamaşır, bulaşığım alındı ödendi bitti. Şimdi çok rahatım o yüzden. Ufak tefek canımın istediği şeyleri alıyorum.

günaydın cimcimeler nasılsınız???

hafta sonum cok cok güzel geçti,c.tesi tüm gün sevgilimle gezdik bana kaban aldı mudo dan işe başlama hediyesi olarak kaşe kaban 275 ten inmiş 99 tl ye kaçırmayın mudoyaaaaaaa koşunnnnnnnnn

ece canım arkadasım mekanınız hayırlı ugurlu bol danslı geçsin inşallah yer harika görünüyor allahhh mutlu mesut etsin agzınınızın tadı hiç bozulmasın şekerim...

merci arçelikte evet aldgn kadar bekletıolar ama bence pahalı ve cok kaliteli gelmiyor bana ben hafta sonu indrmleri takipo ediorum elektro world,media markt,teknosa ve darty nin buralardan ay da 2 tane beyaz eşya alıcaz evlenene kadar her şeymizi tamamlıcaz inş...ama yinede sen bilrsin işine nasıl geliyorsa öyle al kuşum hyrlısı olsun

dün sevgilimle büyük adada gezdik tüm gün bir ferahladık dertleştkki sormayn canım ya bugün elazıg yolcusu 3 hafta yok bakalım nasıl dayanıcam hasretine

kızlar dün akşam kayın validemler geldi nikah tarihinin konuşmaya konuştuk ve gökhanla benim istedğim tarhte hem fikir kaldık allahtan aksi olmadı biz çoktan ayarlamıştık orayı neyse gelelim esas görüşmelere....

kayın validem dedi ki pişkin pişkin biz hiç bir şey yapmayı düşünmüyoruz gökhan ne yaparsa kendi yapacak ben sadece evin tüm perde ve halılarını alırım dedi... sen misin onu diyen bana geldiler ama kalitemden ödün vermeyip ufak tefek gereken şeyleri emri vaki yaptım çünkü çok sinirlendim

ozaman dedim perdeler istedgm kalitede olucak keza halılar da öyle,gelinliğim özel dikilecek akabinde kına için 2 yöresel 2 abiye istiyorum bunklara uygun ayakkabı ve canta olucak nişanda takılan altınları nikahta takmayacaksnz nikahta başka bşy arzu edersnz takarsnz o sizin şerefnz olur dedim ...

siz her konuda çok rahat tavırlar sergiliosunuz ama dedim evlenecek olan sizin oglunuz siz bir şey yapmıosanz dedm bnden ve ailemden de hiç bir şey beklemeyn dedm....

düğün istemedk tasarruf olsun die dedim bana dioki yapalım düğünü sana takılanlardan siz ödersiniz nasılsa...

siz dedim ne hakla bnm malımı nereye dagıtacgmı bana söylersnz biz ailece size her zaman kibarlık yaptık her zaman güzel agırladık siz dedim beni bu sekilde üzüyorsanız hiç bşy söylemiyorum dedim ve suratımı astım.... nikah sekeri,davetiye,ayrıca nikah salon parasıda size ait dedim kestrip attım zar zor tamam dedi kadın ya düşüne biliomusnz bide dioki pişkince kınada o kadar kıyafet gymen şartmı sanki evet şart dedim ve yapılıcak dedim hiç taviz veremem bu sattten sonra şimdi siz beni ayıplıcaksnz ama ben ömrümde böyle rahat ve pişkin insan görmedim ki cinler tepeme cıktı ve nişanlımda iyi yaptın bunu coktan hakettiler dedi.... bidaha ki görüşmemde de emrivaki yapıcam nikahta bsy takıcaklarmı bılmıorum ama hc bsy yapmıosan nikahta bilezik tak dimi ama bende dicem bnm bılezıklermı beraber alalım bnm kuyumcumdan her yerde yanı model yok ben begenm siz ödersnz dicem bu ne kardesım ya hem mobılya hem beyaz esya hem kıra hem depozito bunları gökhan nasıl yapacak mantıgınız lıomu yaaaa benm almıo

Canım şimdi sana iyi yapmışsın, iyi demişsin diyemeyeceğim. Ben davranamam öyle, konuşamam, isteyemem. Sende kendince haklısın ama sen bu insanlarla bu kadar yüzgöz olacağına annenler konuşsa ya sen kötü olma. Onlar ne diyor bu duruma?

Ececim eko ile sogan dograma guzel gorunuyor ama saklama kapları içime pek sinmedi resmi bile.
Peynir saklama kabınıda annemler kilitli vakumlu cam bulmuslar tanesi 30 lıraymıs pahalı ama 3 tane sipariş verdim ondan.Peynir,zeytin gibi kahvaltılıkları camda saklamayı seviyorum.
Sogan dogramayı sevdim ama onu sipariş verebilirim hiç beceremiyorum soğan doğramasını
Eko da hosuma gitti cunku yanımda sureklı su bulunduruyorum pet sıselerı sevmıyorum hatta pınar'ın 33 ml lık marketlerde olan sınırlı uretım cam sısesınden aldım devamlı doldurmaktan gına geldi yarım litre bile değil diye.
Yengemde kurabiye ve çerez saklaması için vardı.Onlar aklımda ama bir kurabıye bir çerez,sogan dograyıcı bide şişe tamamdır.
Fiyatlarına bakayım katalog falan vardır nette heralde ne çıkacak hesap bu dördü için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…