Hümeyra sen hiç kullandın mı onu canım? Herkes çok memnun ondan. Soğanların ne kadar ufak olmasını istiyorsan o kadar çekiyormuşsun yanındaki ipini.
kızlar dün akşam kayın validemler geldi nikah tarihinin konuşmaya konuştuk ve gökhanla benim istedğim tarhte hem fikir kaldık allahtan aksi olmadı biz çoktan ayarlamıştık orayı neyse gelelim esas görüşmelere....
kayın validem dedi ki pişkin pişkin biz hiç bir şey yapmayı düşünmüyoruz gökhan ne yaparsa kendi yapacak ben sadece evin tüm perde ve halılarını alırım dedi... sen misin onu diyen bana geldiler ama kalitemden ödün vermeyip ufak tefek gereken şeyleri emri vaki yaptım çünkü çok sinirlendim
ozaman dedim perdeler istedgm kalitede olucak keza halılar da öyle,gelinliğim özel dikilecek akabinde kına için 2 yöresel 2 abiye istiyorum bunklara uygun ayakkabı ve canta olucak nişanda takılan altınları nikahta takmayacaksnz nikahta başka bşy arzu edersnz takarsnz o sizin şerefnz olur dedim ...
siz her konuda çok rahat tavırlar sergiliosunuz ama dedim evlenecek olan sizin oglunuz siz bir şey yapmıosanz dedm bnden ve ailemden de hiç bir şey beklemeyn dedm....
düğün istemedk tasarruf olsun die dedim bana dioki yapalım düğünü sana takılanlardan siz ödersiniz nasılsa...
siz dedim ne hakla bnm malımı nereye dagıtacgmı bana söylersnz biz ailece size her zaman kibarlık yaptık her zaman güzel agırladık siz dedim beni bu sekilde üzüyorsanız hiç bşy söylemiyorum dedim ve suratımı astım.... nikah sekeri,davetiye,ayrıca nikah salon parasıda size ait dedim kestrip attım zar zor tamam dedi kadın ya düşüne biliomusnz bide dioki pişkince kınada o kadar kıyafet gymen şartmı sanki evet şart dedim ve yapılıcak dedim hiç taviz veremem bu sattten sonra şimdi siz beni ayıplıcaksnz ama ben ömrümde böyle rahat ve pişkin insan görmedim ki cinler tepeme cıktı ve nişanlımda iyi yaptın bunu coktan hakettiler dedi.... bidaha ki görüşmemde de emrivaki yapıcam nikahta bsy takıcaklarmı bılmıorum ama hc bsy yapmıosan nikahta bilezik tak dimi ama bende dicem bnm bılezıklermı beraber alalım bnm kuyumcumdan her yerde yanı model yok ben begenm siz ödersnz dicem bu ne kardesım ya hem mobılya hem beyaz esya hem kıra hem depozito bunları gökhan nasıl yapacak mantıgınız lıomu yaaaa benm almıo
Ececim eko ile sogan dograma guzel gorunuyor ama saklama kapları içime pek sinmedi resmi bile.
Peynir saklama kabınıda annemler kilitli vakumlu cam bulmuslar tanesi 30 lıraymıs pahalı ama 3 tane sipariş verdim ondan.Peynir,zeytin gibi kahvaltılıkları camda saklamayı seviyorum.
Sogan dogramayı sevdim ama onu sipariş verebilirim hiç beceremiyorum soğan doğramasını
Eko da hosuma gitti cunku yanımda sureklı su bulunduruyorum pet sıselerı sevmıyorum hatta pınar'ın 33 ml lık marketlerde olan sınırlı uretım cam sısesınden aldım devamlı doldurmaktan gına geldi yarım litre bile değil diye.
Yengemde kurabiye ve çerez saklaması için vardı.Onlar aklımda ama bir kurabıye bir çerez,sogan dograyıcı bide şişe tamamdır.
Fiyatlarına bakayım katalog falan vardır nette heralde ne çıkacak hesap bu dördü için.
Canım şimdi sana iyi yapmışsın, iyi demişsin diyemeyeceğim. Ben davranamam öyle, konuşamam, isteyemem. Sende kendince haklısın ama sen bu insanlarla bu kadar yüzgöz olacağına annenler konuşsa ya sen kötü olma. Onlar ne diyor bu duruma?
Nenacım haklısın ama ben bişi merak ettim.Siz bu şekilde karşılıklı konusup sonra hiçbişey yokmuş gibi devam edebiliyomusunuz karşılıklı:26:
Tatlım benim çok haklısın ama keşke sen değil de annenler bunları dile getirseydi... yada gökhan deseydi bunları
buradaki meseleyi siz anlamadınız dile getirilecek bir şey yoktu onlar konuyu kestirip attı biz bir şey yapmıyoruz die annemleri baştan sindirdiler annemler ne diyecek yapıcaksnz da illa yapıcksınız mı bu annemlere yakısmadı nitekimde demediler keşke deseydiler...
ben orada annemlern üzüldgnü gördüm gökhan da yern dibine girdi ailemden utandı başını eğdi... orada babanem ,halam,annem,babam var ama salonda bir tek kayın validem hakim halı,perde benden olsun dio dalga geçer gibi söylenecek laf mı... bari bir şey yapmıosun sanan ne bnm balayımdan sanane bnm kiralık tutacgm evden... bakın bnm durumumu kestiremiosunuz ben yanlış bir şey yapmadım hepnz ailenzn sevdgnz adamn zor da kaldgnı düşünün ve oına göre yorumlayn ... bu konusmalara ragmen aileler arasında hiç bir problem olmadı akşam gderkende bana sımsıkı sarılıp gittiler ama bnde eskisi gibi sıcaklık kalmadı onlara karşı...
ayıp ettiler öyle her şey alelen söylenmez biz yapmayız etmeyz diye....nese yahu dertleşiom kızlar üstüme gelmeyin aaaaa kime anlatıcam ben bunları siz üstüme gelrseniz
O nakışlar var mı üzerinde ki ?
Beğenmedim o nakışları ben
Ben hala o bambu takım diyorum.
kızlar dün akşam kayın validemler geldi nikah tarihinin konuşmaya konuştuk ve gökhanla benim istedğim tarhte hem fikir kaldık allahtan aksi olmadı biz çoktan ayarlamıştık orayı neyse gelelim esas görüşmelere....
kayın validem dedi ki pişkin pişkin biz hiç bir şey yapmayı düşünmüyoruz gökhan ne yaparsa kendi yapacak ben sadece evin tüm perde ve halılarını alırım dedi... sen misin onu diyen bana geldiler ama kalitemden ödün vermeyip ufak tefek gereken şeyleri emri vaki yaptım çünkü çok sinirlendim
ozaman dedim perdeler istedgm kalitede olucak keza halılar da öyle,gelinliğim özel dikilecek akabinde kına için 2 yöresel 2 abiye istiyorum bunklara uygun ayakkabı ve canta olucak nişanda takılan altınları nikahta takmayacaksnz nikahta başka bşy arzu edersnz takarsnz o sizin şerefnz olur dedim ...
siz her konuda çok rahat tavırlar sergiliosunuz ama dedim evlenecek olan sizin oglunuz siz bir şey yapmıosanz dedm bnden ve ailemden de hiç bir şey beklemeyn dedm....
düğün istemedk tasarruf olsun die dedim bana dioki yapalım düğünü sana takılanlardan siz ödersiniz nasılsa...
siz dedim ne hakla bnm malımı nereye dagıtacgmı bana söylersnz biz ailece size her zaman kibarlık yaptık her zaman güzel agırladık siz dedim beni bu sekilde üzüyorsanız hiç bşy söylemiyorum dedim ve suratımı astım.... nikah sekeri,davetiye,ayrıca nikah salon parasıda size ait dedim kestrip attım zar zor tamam dedi kadın ya düşüne biliomusnz bide dioki pişkince kınada o kadar kıyafet gymen şartmı sanki evet şart dedim ve yapılıcak dedim hiç taviz veremem bu sattten sonra şimdi siz beni ayıplıcaksnz ama ben ömrümde böyle rahat ve pişkin insan görmedim ki cinler tepeme cıktı ve nişanlımda iyi yaptın bunu coktan hakettiler dedi.... bidaha ki görüşmemde de emrivaki yapıcam nikahta bsy takıcaklarmı bılmıorum ama hc bsy yapmıosan nikahta bilezik tak dimi ama bende dicem bnm bılezıklermı beraber alalım bnm kuyumcumdan her yerde yanı model yok ben begenm siz ödersnz dicem bu ne kardesım ya hem mobılya hem beyaz esya hem kıra hem depozito bunları gökhan nasıl yapacak mantıgınız lıomu yaaaa benm almıo
Canımcım nakış yok üzerinde. Kadife çıkıntılar var.
Her zaman alışveriş yaptığım bir yer var evimize yakın oraya telefon açtım. O bambu takımda bu bambu takımda varmış. Perşembe günü alıcam ikisinide ayırdılar görüp alacağım ama sizde fikir verin istedim. Bunun da renkleri hoşuma gitmedi değil.
bende saygısızlık etmedim aileler arası kırgınlık vs... olmadı buna zaten musade etmezdim sadece gökhanın üstünden biraz yük almaları için kafalarına bi şeyleri soktum gökhan her şeye yetişebilir iyi kazanıo ama davetiye-nikah şekeri-fotografcısı bunlar küçük şeyler görünsede para tutan şeyler ve onlar bunları idrak edemiyor evlenmeyi kolay sanıo her şeyi küçümsüolar amannn o ne kadar ki alırsınz ne var canım amannnn 2000 tl paramı gökhan yapar.... bu tavırlara kesinlikle dün göz yumamazdım saygıszlık katiyen yapmadım ben ailemden iyi bir eğitim ve terbiye aldım dün yapmaman gereken tek şey babamın yannda bu tarz konusmanın geçmiş olmasıydı onun dışın da ben bundan sonraki süreçler de zaten yine saygı çerçevesinde özel günlerde giderim ziyaretlerne hayatımdan cıkarıoum vs bu tarz bir tavrım asla olmadı olamaz da buna zaten ailem müsade etmez en başta.... sadece farkında olmaları gereken bir kaç bşyi hatrlattım iyi yaptım
selam kızlar uzun bir aradan sonra aranıza katıldım tekrar ve bu defa bebeğim ile katıldım 3 haftalık hamileyim ve hala şoku atlatamadım dua edin bana
selam kızlar uzun bir aradan sonra aranıza katıldım tekrar ve bu defa bebeğim ile katıldım 3 haftalık hamileyim ve hala şoku atlatamadım dua edin bana
kızlar nasılsın ececim tuperları aldınmı bende almıştım allallı çok oldu seviyorum tupperları peyinir dünyasından bende alacam sırf o eksik
kızlar nasılsın ececim tuperları aldınmı bende almıştım allallı çok oldu seviyorum tupperları peyinir dünyasından bende alacam sırf o eksik
nena kuzu yaşadıklarını yaşamayan bilmez haklısın yaa şundan haklısın adetleriniz var senin düğün yapmamamn yakın çevren tarafından yargılanır sen göçmensin çünklü kim eskide kaldı desede yok yaa ben yazın arkadaşmda gördüm çok modernler ama gelenkelerine bağlılar
şimdi ben senin gibi konuşamam zaten benimkide benim yanımda olmaz annesi çok sesiz onu kıramam sabah nnesini aradım ağlaştık beraber 1 aydır aramaıdm kadına seni çok özledim dedim şimdi öyle bir kaıdn durumu iyi ama ben ona hiç bişi diyemem çok duygusal kıyamıyor vee ben göçmen olsam geleneğme göre yapar bulur bulştrur bundan eminim
ama senin durumun çok fakrlı onlar sizin adetleri biliyor bunu bilmeseler oğulları söler kınada 7 ıyafet değiştirenler var sana gleip kayınvaliden nenacım işte kızım 2 kıyafet 1 bindalllı giy diğer alacaklarmzda size kalır zaten diyebilirdi yada adetiniz ne derece durummmuz onu kaldırır yada durummmuz kötü 1 kıyafet olsa olurmu die bilirdi sizin adetleriniz var ortada bide etrafta bak zenginler yapmıyor diyen millet
milletin sözünü tınlamam çünkü gerçekten hiçbişi beklemyorm benmkinin ailesinden çok modern arkadaşlarım hasır setlerle evlendi hep yakın çevremiz bak kıza nasıl taktırmış hasırları burmaları dedi bende ben öyle yapmam ki benm arkadaşımda istememiştir karşıdakinin durumu iyise yapar dedim beni gazlıyolar akıllarınca
ama şimdi snein nişanlın arkanda sizin yaşadıklarnız var maddiyat ta değil askerdeyken kendi oğullarını aramayn insanlar var ve hırs yapıp onları zor duruma düşürmek istiyorsun belki haklısındırda ama kuzum boşver değmez nişanlın senin yanında ne şanslısın ama ters düşme elbet torunları olucak elbet o anası kafası önünde sana gelicek
benim kızdığım herkes herkesin durumunu biliyor onların durumları iyi tamam belki sana 5 6 kınalık almak zorunda değiller kendi adetleri değil ama sorabilir kızım siz bölesiniz sizde nasıl buna önem verilir bizim durummmz iyi onları yapacağmza koluna bir bilezik daha takalım 2 kıyafet yapalım diyebilir
bende senin gi bi yetiştirilmiş çevremde senin gibi görmüş olsam belki bende isterdim o yüzden içinde ne geliyorsa öyle davran kırma gücendirme kimseyi bu durumda girdiğiniz durum stresli bir süreç inşallah aşarsınız
kızlar bizde işler karışık dulaarınıza ihtiyacım var ablası evlencek ama herşey belirsiz biz herşeyi erteliyoruz yazın nişan istiyordum ne olur benim için dua edin kızlar yoksa bizim çok uzuycak ablasının mevzusunuda dün söledi bana bide çok karışık mevzular var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?