347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

chelzym haklısın ama aileler arası gerçekten bir problem yok ben taleplerimi dile gtirirken bile kırmamaya özen gösterdm sadece yapılaması gerekenler oldgu ve hepsini gökhann üstlenemeycgni makul bir dille söyledim gergin bir atmosfer yoktu ortamda sadece bnm kendi gergnliğim vardı o da ister istemez oluo ayrılırkende gayet tokalaştık öpüştük çünkü onlarda eksiklernn farkına vardılar belki bilemiyorum şimdi.... ben zaten aileler arası bir gergnliğin olmasna izin vermezdm fevri davranmadm çünkü olabildgnce tatlı-sert arada bir şekilde dile getrdim yani olacak yapacan edecen tavrı yoktu belkide kırgınlıgın olmama sebebi bu olabilir...

canım gelip konuşsalardı düzgün sende böyle olmazdın bence onlar bişilerin çığrından çıkmasını istemişler ailenin bişyler talep etmesini istemişlerki sizin kültürünüzü biliyorum bekliyorlar yani hani konuyu karşı taraf açsın açmazsada susarlar kendileri yaparlar benim arkadaşım büyük büyük annanesinin bindallasını giymişti gelenekti onlarda 4 tane kıyafet değiştirdi yapınca yapıyolar ama onda her iki tarafta göçmendi herkes bindalllaırylaydı :))))))))))) çok güzeldi valllla özenmedim desem yalan olur

ben yaza nişan istiyordum hatta doğum günümde felan ağustos 25 güzel bir tarih die düşünüyordum ama ağırıma giden şu oldu

dün biz çok minik sebepten kavga ettik sabahın körüdne bende ilk kez bağırdım çağırdım parmağımdaki yüzüpğümü çıkarcaktım dedi msen adama olmazsın bizden bişi olmaz baksana boşluktan neler yapıyoruz biz nereye gidiyoruz napıyoruz bumuu bummu dedim ama artık tak ettti hani tartıştık ama saçma sebepsiz yere boşluktan

dedim bitiyor bitircem yürüyorum ama olmuyoo yapamıyoruz beceremedik okul askerlik her süreci atlattım olmuyor

sonra dedim olacağı yok zaten olsaydı 1 ayda neler olurdu dedi 1 aydır saçma sebepten tartışıyoruz son bulsun dedim zaten annemde meraktaydı soruyor kendi ablasını ailesi 6 yıl gezdirirmiymiş die sölesene anneme ne diyim die ağladım

oda dedi giz çok üzgünüm sana söleyemedm bizim durum karışık evde ağır hava hakim ben bu süreçte bişi diyeme dedi kafamı kaldırdım ne diosun beni istemiyolarmı dedim

psikolojm çöktü beni istemiyolarmı die düşündüm dediki ablam evlencek ama boşanmış biri ve çocuk var ortada şok oldum nasıl yani eee ne zaman kaç sene sonra dedim oda ya hemen yaa hiç heeee o acı çekerken ben napıcam peki ben naısl evleneyim nasıll nasıl herşeyi alıyoruz ediyoruz ailemi heveslendirdim inanamıyorum onu beklicez tamam o çok mutlu ıolsun ama biz ne olucaz dedim

oda demezmi hemen evlenirler evlenmezlersede olmucak ama aynı yerde işleri dedim kabu etmeseydi ailen çoktan işten çıkarrılardı işte demekki ailen bişi demicek demekki düşüncek bişi yok artık nişan yapıp 1 sene beklerler dedim benmki yok hemen olucak

sen sanıyormusun ben bişe diyemiyormuyum sanıyosun bizim hemen bişi yapacağmızı tüm ailem biliyordu ama biz böle bir durum beklemiyorduk onların sürecinde ben araya nasıl gireyim o bir sözlense hemen bizde söz yaparız dediii benimki

bende olmaz kesinlikle o evden gelin çıkmadan ben o eve gelin olarak gelmicem bu böyle bilinsin bekliyorum ben aynı anda bu olaylara karşıydım cidden istemiyorum

bana iyikide bunu anlattı anlatmasaydı ona kızsam haklıydım beni umutlandırdı çoğu zaman birikim yaptık beraber bu nasıl olur die konudramıyordum kendi evlenmek isterken bide ve bana sölemiyordu ben dün onu terketseydim ne olucaktı ne olucaktı

kızlar ne olur sizden ricamn dua edin lütfen ben ağlayamıyorum bile başkası için hayırlısını diliyorum zor günler yaşıyolar belli ki hayırlısını diliyorum onların mutlllğu bizimkinide etkilicek çünkü bizim huzurmuz için onlarda mutlu yuva kurmalı

chelzy canım inan ben bu işlerin içine girmeden pembe bakıyordumya dün o pembe griye döndü hayaller dersen ertelendi yerle bir hiç hayalim kalmadı benim önümde sonsuzluk var

bide ne cesaret cumatesi günü gelinlik denedim albümdede var kk da öyle hayalleri olan biriydim ortada bişi yok heves etmiştim ama yok artık ben çeyizdir şudur almıcam varsa yoksa birikim yapayım gezeyim tozayım başka elimden bişi gelmez 2 ay mevzu etmicem ama ablasının 2 ay sonunda bişiyi olmazsa artık ben konuşcam

Son düzenleme:

Canım benim ya herkes de bi dert var valla Allah yardımcımız olsun

selam kızlar uzun bir aradan sonra aranıza katıldım tekrar ve bu defa bebeğim ile katıldım 3 haftalık hamileyim ve hala şoku atlatamadım dua edin bana

sezen inanamıyorum 3 haftalık bebişinmi var hey maşalllah gelince hemen bebiş oldu demek ayyy kendi derdimden tebrk edemedim allah sağlıcakla kucağnıza almayı nasip etsin çok duygulandım ve sevindim

hümeyra ne olucağı belli değil hayırlısı demekten başka bişi gelmiyor canım bende dertli oldum başınıza

gizcim seni anlıyorum ama çok panik yapıyorsun boş yere sakın tartışmayın sevdgnin her zamn elini tut evet seni çok iyi anlıyorum ama burada cocugun kabahati yok ablasının evlenmesi gerektginin ikinizde farkındasınız geç olsun ama temiz olsun hiç sıkma canını sen güzelimkırmayın birbirinizi ben gökhanın ailesi yüzünden gökhanı üzsem olurmu napsın cocuk bana en basından anlatıodu bnm ailem böyle diye ...

sende öyle yüzük falan cıkarma ne o öyle şımarık küçük kız çocugu gibi senide anlıyorum ailene söyledn söz yapıcaz die ama sükunet içerisnde sakince bekle bakalım 2-3 ay neler olacak yıpratmayın birbirinizi bende bu saatten snra daha relax olucam hep biz kızlar detaycılgıımzdan kendimize zarar verioruz karar aldım bugün olayları uzaktan izlicem gözlem yapıcam neler oluyor kimler neler yapıor kimler nelere emek verior sadece seyirciyim evlenene kadar ve sende bir süre öyle yap ablasıda mutlu olsun hele bi evlensin bakalım sonra sizde ohhhh rahat rahat evlenrsnz kuşum

Saçmalama canım ne dert olması??? Ablasının ne zamna evleneceği kesin mi peki?

ayyy kızlar gittim iş görüşmesine finansla ilgili bi şirket işte ön görüşme yapıyoruz şimdi cuma ya görüşüp olumlu düşündüklerimizi 2 günlük seminere çağıracağız iş tanımıydı maaş dı falan anlatıp ondan sonra önce sizden istek bekleyip ona göre karar vereceğiz dedi işte bakalım ne olacak

kızlar kayın validemi aradım,annecim nasılsınız dün akşam haddimi aştığımı düşünüyorum özür dilemek için aradım kusuruma bakmayın lütfen tavırlarımdan ötürü dedim.... o da kızım biz alınmadık sende kendince haklısın dedi.bende size bşy yapmadım gibi görünsede bana yakışmayan tavır sergilediğimi düşünüyorum tekrar özür dilerim dedim hoşçakalın ve kapattım şimdi biraz tükürdüğümü yalamış mı oldum

En iyisini yapmışsın canım... çünkü o eve gidince kim bilir gökhana neler demiştir yok öyle konuştu da yok bunu şunu dedi diye kesin konuşmuştur sen şimdi iyice onları mahçup duruma doğru götürüyorsun mecbur yapacaklarını dediklerini boşver....

ayy hadi inşallah hümüm düğün arifesi ilaç gibi gelsin size bu iş kuzum görüşmeye giderken 7 ayetel kürsü 1 fatiha oku üfle ben hep öyle yaparım da

canım aslında yıpranmak açısından yıprandım birazcık ama oluruna bıraktım biz boşluktan biribimze düşer duruma geldik dün sabahın körüdne görüştük ama saçma bir sebepten kavga çıktı büyüdü ve ben ilk kez bu ilişkide çığrından çıktım şu günbe kadar o yüzük 2 senedir bende birkere çıkarmadım ama atıyordum cidden çok üzüldüm yıprandım

bide ben bişi bilmiyordum yeni öğrendim ailemde bişi bekliyor napacağımı şaşırdım hergün dışardayız maddi manevi çöküyoruz ikimizde

Saçmalama canım ne dert olması??? Ablasının ne zamna evleneceği kesin mi peki?

canım inan ben daha yeni öğrendim hiçbişi belli değil ne zaman olucağı en yakın zamand aolucak dediler ya ramazan öncesi ya ramazan sonrası ama babası direk evlensinler dmeiş herhalde

kızlar lütfen dualarnıza ihtiyacım var feraha erelim die

ayy hadi inşallah hümüm düğün arifesi ilaç gibi gelsin size bu iş kuzum görüşmeye giderken 7 ayetel kürsü 1 fatiha oku üfle ben hep öyle yaparım da

Tamam canım okurum zaten hep hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum.. canım da bugün işe başladı çiçek sepetinden ona hayırlı olsun çikolatası gönderdim ama daha gitmedi herhalde hala arayan yok.. 6 da iş bitecek bari götürseler iş bitmeden :44::44::44:

yok
ya hiç bşy konuşmamışlar dünün kritiğini hiç yapmamışlar bile öyle aile içi toplantıları olmaz onlarn organize olmayı pek bilmezler gökhanada bnmle ilgili asla bşy demezler çünkü gökhan lafını esirgemez konusturmaz bnm hakkımda ama ben sizinle konustuktan sonra özellikle ece etkili oldu özür dilemem gerektgğini düşündüm ve yapptım...

kayın validem de dioki ayyy kızım ben hiç takılmam öyle şeylere sen bak keyfine ay yine bi sinir oldum ama belli etmedim ne large kadın abi ya hiç bşyi dert tasa etmio

,
Oğlana gelince bekletirler kıza gelince hemen evlensinler derler valla bazı zihniyetleri hiç anlamıyorum bizde kız erkek ayrımı yoktur ki... bizde dinimize bağlı yaşayan insanlarız Allah a çok şükür

ay ne iyi yapmışsın canım bende gecen sene bnmkine çiçek yollamıştı 1 saatte gitmişti çiçeği....
eniştemin işi hayırlı ugurlu olsun cok para kazansın hümeyramıza iyi baksın

bu sefer bşy yollayamadım çünkü kartlarım sevgilmde ödemek için elimden aldı ödedikten sonrada kapattırıcam zaten...

Benimki küserdi hemen valla trip yapardı... Seninkinin felsefesi şu herhalde " Bize dokunmayın da ne yaparsanız yapın"

Çok sağol tatlım Amin inşallah hayırlı kazançlar versin Allah ım hepimize... bende merak ediyorum neden haşa gitmedi diye de bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…