canım aslında yıpranmak açısından yıprandım birazcık ama oluruna bıraktım biz boşluktan biribimze düşer duruma geldik dün sabahın körüdne görüştük ama saçma bir sebepten kavga çıktı büyüdü ve ben ilk kez bu ilişkide çığrından çıktım şu günbe kadar o yüzük 2 senedir bende birkere çıkarmadım ama atıyordum cidden çok üzüldüm yıprandım
bide ben bişi bilmiyordum yeni öğrendim ailemde bişi bekliyor napacağımı şaşırdım hergün dışardayız maddi manevi çöküyoruz ikimizde
canım inan ben daha yeni öğrendim hiçbişi belli değil ne zaman olucağı en yakın zamand aolucak dediler ya ramazan öncesi ya ramazan sonrası ama babası direk evlensinler dmeiş herhalde
kızlar lütfen dualarnıza ihtiyacım var feraha erelim die
,
Oğlana gelince bekletirler kıza gelince hemen evlensinler derler valla bazı zihniyetleri hiç anlamıyorum bizde kız erkek ayrımı yoktur ki... bizde dinimize bağlı yaşayan insanlarız Allah a çok şükür
Benimki küserdi hemen valla trip yapardı... Seninkinin felsefesi şu herhalde " Bize dokunmayın da ne yaparsanız yapın"
güzelim haklısın ama fevri olma lütfen,hep zararı kendin görürsün sevglne pek bşy olmaz...
sen yine alttan al bekle bşy deme aranız açılmasın... he baktn iş seneye sarkıcak falan der sende ozaman gardını alırsın şimdi tartışmanz çok erken ...
yine biraz daha bekle sana tavsiyem olmadı sonra alırsn sevglnı karsına knusursun ne gerekıosa ama tartısmadan
aslında onlarda durum çok farklı 2 3 senedir beraberler abla 84 lü felan ama hani benim annem geçen gün dediki siz 6 yıldır çıkıyorsunuz çok merak ediyorum kendi kızlaırnı 6 yıl gezdirirlermi giz cidden hani otur düşün bu soruya cevap bul dedi annnem çok moderndir benim ailem farklı onlardan ama bu konuda gerçekten çok mutasıp benim ailem ben ailemden yıllarca bu ilişkiyi sakladım nasıl yaptım çok zorlandım ama
onların ailesi bu kadar sıkı düşünürken bizim hala bu durumda olmammız bekliyor olmammız bişi demiyorum durum tam tersi olur kızdan bekler derler yaa ilk kez bugün hep bekleyen ben oldum başka biri olsa 6 yıl beklemezdi ben dedim ilk elimi bu adam tuttttu ilk bu adama aşık oldum hala aşığım hergün başka seviyorum
ben tabularımı bu adamla yıktım o yüzden ilk sevdiğim insan ve arkamı dönemiyorum ne olursa olsun elini tutucam onun üstüme gelse insanalr sövseler beddua etseler o eli allahında izniyle bırakmıcam sabredip beklicem
ama zor gerçekten zor her akşam eve geç geliyorum haftasonu dışarda kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği yiyorum bu durumda babam 1 aydır konuşmadı yakında sorucak ne dicem ben babama meraklardayım babam sorarsa açık açık aıdnı koyun laf gelir derse artık sıkıldım saklamaktan
benim kayın validem gamsız hiç bşyi umursamıyor ki kadın neredeyse 60 yasında kafasnda 1 tane beyazı yok bnm bile şimdiden beyazlarm cıkmaya başladı... o anı yaşar bugün yiyeceği varmı 5 çeşit var,akşam çaya kime gitsem,hafta sonu nerede eglensek,acaba uludaga mı cıksak... gecen öyle dio kayın pederime dialog şöyle;
-hikmet
-efendim gülen
-hafta sonu ismailler ne yapıyor
-bilmiyorum
-bi sorsan
-neden ne yapacan dio kayın pederim
-sen bi sor
-tamam yarın ararım
-hayır şimdi ara
-neden diorum biliomusun uludağa çıkalım onlarda müsaitse gelsinler
-kayın pederimde şaşkınlık ifadesi neeeee uludağ mı
-napacaz orda
-çay kahve içeriz kafeler var bide yemek yeriz
kayın pederim eeee sonra 1-2 gece otelde uyuruz
en son böyle noktalanıo muhabbet kayın validem dioki aman evde oturulurmu canım hiçte sevmem hafta sonları evde oturmayı bnm çıkıp mekanları gezmem gerekio hııhhhh dedi...
dicem o ki hep böyle bu kadın large em bana da batıo napimmm
Şimdi önce kime yazayım bilemedim.
Chelzy'im ve Giz hemen hemen durumlarınız benzer geldi bana. Sizin abisinden daha uzun süredir bir ilişkiniz varsa bence sizin hakkınızdır. Bizimkinin de 80 doğumlu bir abisi var, evlenmeye gönlü var ama daha ortada bir kız arkadaşı bile yok, bizim nişandan önce de birini alıp gelse biz 2012 ya da 2013 yılında evlenmek istiyoruz diye ve onlarda bu işi sıraya koysalardı çok kırılır ve üzülürdüm gerçekten.
Hümeyra lila olana bayılmıştım zaten ama bulamadım onun internette satışını, diğeri de Jua marka demiştin ona da bayıldım. Çok sade ve kibar. Hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin allah. Perşembe bende alacağım eklerim.
aslında onlarda durum çok farklı 2 3 senedir beraberler abla 84 lü felan ama hani benim annem geçen gün dediki siz 6 yıldır çıkıyorsunuz çok merak ediyorum kendi kızlaırnı 6 yıl gezdirirlermi giz cidden hani otur düşün bu soruya cevap bul dedi annnem çok moderndir benim ailem farklı onlardan ama bu konuda gerçekten çok mutasıp benim ailem ben ailemden yıllarca bu ilişkiyi sakladım nasıl yaptım çok zorlandım ama
onların ailesi bu kadar sıkı düşünürken bizim hala bu durumda olmammız bekliyor olmammız bişi demiyorum durum tam tersi olur kızdan bekler derler yaa ilk kez bugün hep bekleyen ben oldum başka biri olsa 6 yıl beklemezdi ben dedim ilk elimi bu adam tuttttu ilk bu adama aşık oldum hala aşığım hergün başka seviyorum
ben tabularımı bu adamla yıktım o yüzden ilk sevdiğim insan ve arkamı dönemiyorum ne olursa olsun elini tutucam onun üstüme gelse insanalr sövseler beddua etseler o eli allahında izniyle bırakmıcam sabredip beklicem
ama zor gerçekten zor her akşam eve geç geliyorum haftasonu dışarda kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği yiyorum bu durumda babam 1 aydır konuşmadı yakında sorucak ne dicem ben babama meraklardayım babam sorarsa açık açık aıdnı koyun laf gelir derse artık sıkıldım saklamaktan
Seni çok iyi anlıyorum canım çünkü bende belli bi süre sakladım ailemden sonradan söledim ve ailem bana çok kırıldı yapacak birşey yoktu.. annen de çok haklı canım kendi kızlarını 6 yıl hayatta gezdirmezlerdi ama oğlan gezse bişey olmuyor işte ben buna kızıyorum.... baban da onlar artık gelecekler diye sesini çıkarmıyordur artık iş ciddiye binecek diye ama şimdi de olmuyor gelmeyecekler ablası evlnecek demek zorunda kalacaksın nasıl olacak bilemedim :44::44::44:
Para bol herhalde tövbe tövbe.. o zaman çocuğuna da bişey yapsın... hayır olmasa anlarım durumumuz uygun değil falan haftasonu için uludağa çıkıyor çay içmeye ama bişey almaya gelince yapamam edemem sanki kendi çocuğu oturmayacak o evde sanki yabancıya veriyor
canım inan geçen hafta arkadaşım eylüldeki düğünün erteledi ben bugün arayp hiçbişeyim belli değilken hayal kurdum dedim od aşirketten onla dertleştim cidden ona çok üzülmüştüm diyodum zaten aynını yaşarım bende hep şüphe ediyordum böle bişi olucağından çünkü bişiler fazla iyi gidiyordu bir şey çıkıcaktı illla
içim üzülüyoo nişanı doğum günümede yapalım diyodum içim buna sebep üzülüyooo hani ramazan sonrası düğün olursa ağustosta yoğun olucaklar benim hayalmdeki nişan kır düğünü tarzıydı imkanımızda vardı yapardıkta fayton hayal etmiştim çünkü düğünümde karşı tarafı müşkil duruma sokmuyum salon tutuyolarsa tutsunlar iki aile birleşir ev alsınlar biz öderiz die böle şeler düşünüyordum
ama ben bişilere çok odaklanmıştım üzüntümü aşkıma belli etmek istemiyorum doluymuşum dünden beri buraya yadımda rahatladım cidden hiç kimseye anlatasım yok yapasım yok bişi yani benim varolan hayallerimin tarihi değişti belkide bu hayırlı hayırlı bir haber bizim kısmetimizi değiştirdi
ama ben mantığı şimdi daha iyi anladım annem haklı kendi çocukları kızları olunca farklı davranıyor erkek ailesi ben şimdi anneme anlatsam bana ne dicek merak ediyorum
ya paraları bol değil akmıyor yani durumları standartın biraz üstünde keyf yapmayı çok seviyolar bu sebeptende gökhanı dört dörtlük evlendirirlerse biraz keyflernden ödün verecekler onlar bunu istemio özelliklede kayın validem yani....egoistlik var kardeşleride bşy vermez babası yine daha cömertte kayın validem pişpiklio o yüzden kayın pedermin sesi pek çıkmıo.... zamanında magazalar zinciri vardı kayın pederimn batırdı 2 yıl eve gelmedi karı-kızla yemiş hepşimdi kendi çocuklarına bile uyedirtmio hep karısı yio o yüzden bize bi cacık yapmıolar durumlar karısık yahu ..
sen haklısın gizcim ama beklemek zorundasın ilişki zaten emek isteyen bir şey bnde gökhanı 5 yıldır bekliyorum 1. univ. bitirdi ben bidaha okıcam dedi oke 2. bitirdi bi dönem işsz kaldı her türlü maddi-manevi yanndaydım iş buldu ailemle knuscam nişanı dedi sonra borçlandı borç bitsin öyle konusaym dedi...derken ben altın ıstıorum dedim ozaman onları alayım öyle konusaym dedi... hayatım boyunca bekledim nişanlıyım bak iş için elazıga gitti 3 hafta yok ve ben beklıyorum çünkü ben bu adamı her şartta kabul ettim ve kendimden çok seviyorum o yüzden sesim çıkmıo bazen isyana baglıorum ama aşığım ben bu cocuga eger ondanda fedakarlık,aşk,sevgi,saygı görmeeydm beklemezdm 1 ay bile ama her şey karşılıklı olunca bazı şeyleri beklemek bile güzellll be gizcim
babacıgın da haklı bnmde 5 senedir gıkı çıkmıo babişimin biz göçmenler rahatzdır biraz daha avrupai düşünür babalrımz o yuzden bnm babam ısrar etmedi gelsinler de alsınlar seni die ama anlıyorum babanı ve dier babalrı bnm kayın pedermn kızı olsaydı 5 yıl gezdrmezdi kzıını ama bak gelinleri 5 yıldır gezio bu durumlar biraz farklı sen çok haklısın ama sükunetini koru boşver bunca yıl beklemişsin çok az daha sabret
Karı kızla mı yemiş abuuuuu :18::18::18: anladım canım keyiflerine düşkünler bayağı yani gökhan da onların hamalı vaziyette
kayın pederim suçlu ya o yuzden kayın validemi cok dinlio
aman nes enapayım ben ya gökhanım üzülmesin yeter bide dün dioki kıyamam ya aşkım ben eylüle kadar 17 binlira kazanıcam primlerle sen sıkma canını en begendiğin şeyleri alıcam eksiksz evlenicem gecemi gündüzüme katarım her sey senin istedgn gibi olur dedi giider ayak bir sarıldım bir öptüm cok düşünceli hiç ailesine çekmemiş bu işi senin için kabul ettim dio sen mutlu ol die...
yoksa iş cok zor kızlar bildgnz tüm yetkiler ondan nerdeyse 10 tane sorumlulugu var patron yurt dısında yasıo gökhanı patron die koydu inşallah üstesinden gelir daha önce bu kadar büyük pozisyonda çalışmamıştı endişe ediorum onun için başarıp başaramaması önemli değil o başaramazsa psikolojik çöküntüye girer bnm isteklermi karşılayamazsa kendi kendini yer çok hassas bi çocuk offff
inan 2008 den beri bekliyorum o zaman mezun oldum ben o zamandan beri bekliyorum sabrım çok büyük çok aşığım çünkü o benim ilkim umudum çok seviyorum ve gerçekten yuva kurup mutlu olmak istiyorum çokmu şey istiyorum evet nenacım bizde herşey karşılkılı beklemek çok güzel geliyor ama beklerken biz biribimizi yemeye boşluktan sarmaya başladık ya askerlikte sorun yaşamadık onu beklerken okuldada problem yaşamadık ama küçücük lafa oda bende alınır olduk dünkü ise ne sen sor ne ben sölim saçma sebep sebebi aklımda bile değil o derece saçmaytdı ama bak altından ne taşlar döküldü
babam artvinde kyöde büyümüş kendini geliştirmiş bir insan okumuş siyasetçi olmuş en yüksek memur mertebesidnen emekli olmuş biri modern annem istanbulda yetişmiş ama çok tabusu olan kuralcı bir insan bu ikilinin harmanı bir çcouğum özgür büyüdüm inkar edemem ama hep tabusu olan biri oldum benden daha kısıtlı aillerin çocukları ailleriyle yaşamazken ben anamın babamın dizinden ayrılmadım olması gereken bu ama gidedebilirdim etrafımda çok örnek vardı
babam anneme şakayla karışık damat gelmiyormu demiş ailesiyle gelebilir demiş kilit bu ailesi şu anda kötü durumda naısl gelicek benmki ben geleyim hemen taışaıyım görsün bilsin beni ailemde bişiler kesinleşince gelsin dio herkes sıkıştırıyor bizi
ay gizcim canım kıyamam yaaaa bak ne güzel bir ailen var çok şanslısın be kuzum sende hayrlı evlatsın düzgün bi kızsın bu tarz şeyler olur gerçekten üzülme bi şekilde aşılır sorunlar gelsin sevdgn önce bi tanışsın bizde öyle yapmıştık tanstrdm,ailes sonradan geldi.... öyle bşyi istemezmi baban yada hep birlikte tanışılmaya gelinse aradan bi kaç ay geçtikten sonra söz-nişan neyse konusulsa ama bi kaç ay erken dimi bahar ayını beklemenz gerekcek bşylern neticelenmesi için öylemi
kuzum sanırsam o tek gelicek bize tanışmaya oda istiyor babamla tanışmak biz bu yaza yada bahara nişanı odaklamıştık o yüzden hani hayayllerni kurduklarım gitmesin istiyoruz yoksa kışada olur bişiler ama işte ne bileyim biz adada herkes avrken okullar açılmamışken mevsim güzelken kırlarda dolaşmak sahilde foto çekilmek faytonumuzla gezmek isterdik çocuklar gibi
bakalım saol güzel sözlerin için ben bugün buraya yazmasaydım içime atar birgün patlardım bugün destek oldğnuz için saolun pek üzülceğim şey olmaz bu hayattta ilk kez böyle hepinizi meşgul ettim helal edin hakkınızı
kuzum sanırsam o tek gelicek bize tanışmaya oda istiyor babamla tanışmak biz bu yaza yada bahara nişanı odaklamıştık o yüzden hani hayayllerni kurduklarım gitmesin istiyoruz yoksa kışada olur bişiler ama işte ne bileyim biz adada herkes avrken okullar açılmamışken mevsim güzelken kırlarda dolaşmak sahilde foto çekilmek faytonumuzla gezmek isterdik çocuklar gibi
bakalım saol güzel sözlerin için ben bugün buraya yazmasaydım içime atar birgün patlardım bugün destek oldğnuz için saolun pek üzülceğim şey olmaz bu hayattta ilk kez böyle hepinizi meşgul ettim helal edin hakkınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?