selam kızlar uzun bir aradan sonra aranıza katıldım tekrar ve bu defa bebeğim ile katıldım 3 haftalık hamileyim ve hala şoku atlatamadım dua edin bana
nena hayatım durumları var ve yapmıyorlarsa bu gerçekten onların ayıpları. durumları var ve bütün sıkıntıyı kendi oğullarına yüklüyorlar. çocuğada yazık. seninde sabrın biyere kadar böyle konuşmak istemezdin tabi ama yapacak bişey yok. neyse sonradan aramış gönlünü almışsın. büyüklük sende kalsın.
ama yazdıklarını okudukça şaşırdım o kadar rahatlık olur mu insanlarda hayret bişey valla
chelzy ve giz canlarım inanın çok zor ve karışık durumlar ne desem bilemedim. uzaktan bakılınca herşey pembe pembe ama böyle işlerin içine girince neler çıkıyor. çok kırılıyosun yeri geliyo belki kırıyosun. hakkınızda hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda sorunlar çözülür herşey hallolur. siz yeterki birbirinize olan sevginizi bitirmeyin.
sorunlar farklı gibi görünsede derlerimiz hep ortak. bu yolda Allah yardımcımız olsun diyorum. gerçekten çok zor işler.
bizde de ne nasıl yapılacak daha hiç konuşulmadı nişanlım askerde olduğu içindir diye düşünüyorum. bakalım biz napıcaz. nişanlım herşeyi kendi yapmayı düşünüyor ailem beni bu yaşa kadar okuttu onlara yük olamam diyo hakkımzda hayırlısı olsun
Ne güzelmiş ya gell keyfim gelll:)))))))benim kayın validem gamsız hiç bşyi umursamıyor ki kadın neredeyse 60 yasında kafasnda 1 tane beyazı yok bnm bile şimdiden beyazlarm cıkmaya başladı... o anı yaşar bugün yiyeceği varmı 5 çeşit var,akşam çaya kime gitsem,hafta sonu nerede eglensek,acaba uludaga mı cıksak... gecen öyle dio kayın pederime dialog şöyle;
-hikmet
-efendim gülen
-hafta sonu ismailler ne yapıyor
-bilmiyorum
-bi sorsan
-neden ne yapacan dio kayın pederim
-sen bi sor
-tamam yarın ararım
-hayır şimdi ara
-neden diorum biliomusun uludağa çıkalım onlarda müsaitse gelsinler
-kayın pederimde şaşkınlık ifadesi neeeee uludağ mı
-napacaz orda
-çay kahve içeriz kafeler var bide yemek yeriz
kayın pederim eeee sonra 1-2 gece otelde uyuruz
en son böyle noktalanıo muhabbet kayın validem dioki aman evde oturulurmu canım hiçte sevmem hafta sonları evde oturmayı bnm çıkıp mekanları gezmem gerekio hııhhhh dedi...
dicem o ki hep böyle bu kadın large em bana da batıo napimmm
Böyle tatsız şeyler olmasa olmuyor mu yaanena hayatım durumları var ve yapmıyorlarsa bu gerçekten onların ayıpları. durumları var ve bütün sıkıntıyı kendi oğullarına yüklüyorlar. çocuğada yazık. seninde sabrın biyere kadar böyle konuşmak istemezdin tabi ama yapacak bişey yok. neyse sonradan aramış gönlünü almışsın. büyüklük sende kalsın.
ama yazdıklarını okudukça şaşırdım o kadar rahatlık olur mu insanlarda hayret bişey valla
chelzy ve giz canlarım inanın çok zor ve karışık durumlar ne desem bilemedim. uzaktan bakılınca herşey pembe pembe ama böyle işlerin içine girince neler çıkıyor. çok kırılıyosun yeri geliyo belki kırıyosun. hakkınızda hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda sorunlar çözülür herşey hallolur. siz yeterki birbirinize olan sevginizi bitirmeyin.
sorunlar farklı gibi görünsede derlerimiz hep ortak. bu yolda Allah yardımcımız olsun diyorum. gerçekten çok zor işler.
bizde de ne nasıl yapılacak daha hiç konuşulmadı nişanlım askerde olduğu içindir diye düşünüyorum. bakalım biz napıcaz. nişanlım herşeyi kendi yapmayı düşünüyor ailem beni bu yaşa kadar okuttu onlara yük olamam diyo hakkımzda hayırlısı olsun
Nena üzerinde bir parçada olsa etkili olabildiysem ne mutlu bana. İnan senin iyiliğin için söylüyorum. Yanında ben olsaydım ne olursa olsun öyle davranmana engel olurdum, daha farklı arardık hakkımızı.
Giz kıyamadım sana ama her şerde bir hayır vardır derler. Sevdiğinin elini tut ve sabret. Bak bende geçen sene evlenecektim ama olmadı bu seneye ertelendi, haziran derken eylül oldu. Hayat bazen başka başka şeyler sunar bize, bazen sabrımızı sınar ama sonunda en hayırlısı verir emin ol. Biraz sabredersen yoluna girecektir ama biz kızlar bekleme özürlüyüz biraz hemen sonuca bağlanmasını isteriz ama bazen istediğimiz gibi gitmiyor işte. Senin için dua edeceğim, daha fazla üzme kendini.
Chelzy'im umarım sizinde yoluna girer. Ne zamandır karışık olduğunu söylüyorsun, mesafe olunca aşmakta daha zor oluyor. Umarım en kısa sürede toparlarsınız.
ece canım duanıza çok ihtiyacım var hiç böyle o üzülmemişte bende kalakaldım onun annesi bugün telefonda ağladı kıyamam annesi yükü omuzluyor ben bişey bilmiyo gibi davrndım ama annesine sen iyisin dimi özledim sizi ben dedim kadın dayanmadı kızım bizde özledik die ağladı yaa ben şimdi o insanalra kızamam ki kader hayırlısı demek geçiyor içimden bekledim beklerimde sabretmem lazım 1 2 ay susup izlicem ececim benmki hiç orta karar değilsin der ben kendimi kapatırsam ses etmem günler günleri kovalar
bu sene evliliği zaten sonbahar diye kurmuştuk olursa olmazsa üzülmezdik ama yaza benim hayalimdeki gibi nişan istiyorduk senin nişanın ne güzel olmuş ecem bizdede imkan varken adanın en güzel yerinde yapalım faytonlar süslensin bayram olsun diyorduk belkide olur belkide doğum günümde olur çok istiyorum çünkü düğüne karışmıcam ama nişanım gönlüme göre olsun istiyorum
inciceciği sağol canım hayat biz planlar yaparken başımıza gelenlermiş kaç yıldır onun elini tutuyorum hiç pişman olmadım ama bazen beklemek zormuş yaa sizide anlıyorum nişanlı olmak o sorumlllğu hele askerdeyken taşımak çok zor sırf askere değil onun ailesinede sorumluyken kırgınlıkalr oluyordur illaki
Giz sabret bebeğim seninki benden de güzel olur inşallah olmasa da gönüller bir olsun canım benim sakın üzülme. Bak ben de kır nişanı istedim, hemde o kadar istedim ki ama olmadı. Aralık'ta İzmir'in en en en güzel konaklarından birinde nişan yaptık. Kır nişanı yanında devede kulak kaldı sana öyle söyleyim. O kadar sindi ki içimize anlatamam. Fotoğrafçımız İzmir'in en gözde fotoğrafçılarından biriydi. Kır nişanı yapsak nerde Erssell çekecek fotoğraflarımızı ama İzmir Konağı'nın anlaşmalı fotoğrafçısı olunca fotoğraflarımızı da Erssell çekti. Yani istediğimden daha güzel oldu herşeyim. Hiç bir şeyim eksik olmadı, aksine fazlası vardı. Bak sen ruhunu ferah tut, senin ki de en güzel şekilde olacak ve ben sana demiştim diyeceğim o zaman.
Canım merak etme enişte gelmeye yakın falan gelirler ailesi.. yalnız sende çalışmıyorsun nasıl olsa tek maaşla hem geçinip hem kredi falan ödemek??? Allah yardımcınız olsun :44::44::44:
Giz sabret bebeğim seninki benden de güzel olur inşallah olmasa da gönüller bir olsun canım benim sakın üzülme. Bak ben de kır nişanı istedim, hemde o kadar istedim ki ama olmadı. Aralık'ta İzmir'in en en en güzel konaklarından birinde nişan yaptık. Kır nişanı yanında devede kulak kaldı sana öyle söyleyim. O kadar sindi ki içimize anlatamam. Fotoğrafçımız İzmir'in en gözde fotoğrafçılarından biriydi. Kır nişanı yapsak nerde Erssell çekecek fotoğraflarımızı ama İzmir Konağı'nın anlaşmalı fotoğrafçısı olunca fotoğraflarımızı da Erssell çekti. Yani istediğimden daha güzel oldu herşeyim. Hiç bir şeyim eksik olmadı, aksine fazlası vardı. Bak sen ruhunu ferah tut, senin ki de en güzel şekilde olacak ve ben sana demiştim diyeceğim o zaman.
evet tek maaşa kalıcaz. bide ben kpss için dersaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım napıcaz. evi yarı yarıya döşeriz diye konşmuştuk nişanlımla öyle alıcaz eşyaları falanda büyük ihtimal
canım sizin yürekleriniz çok güzel çok seviyorum siziecem eylül gelsin biran önce evlen artık mücadele vermeyin yıpranmayın istiyorum iyi dilekler karşılıklı allah razı olsun, bende nişanımı çok özel güzel yapmak istiyorum olursa orası herkesten farklı olucak yüzlerce ylllık yapı tarih ambians herşeyiyle özel bir yerde istiyorum biz kızlar işte böyleyiz demi :))))))))))))
saolun ben çok rahatladım feraha erdim buraya yazdım yaaa rahatladım mutluyum aşkıma daha çok sarıulasım geldi bugün keşke bekleseydim eve geldim artık dinleneyim hep dışarlardayım diye :)))))))
annemde sağolsun anlayışla karşıladı kızım ben sana yüklenmedim üzme kendini onlarınki olucaktır vee onlarla beraber sizinde olur ben dayınla aynı yıl içinde evlendim millet 3 çocuğunu sözlüyo nişanlıyor çevrede çok örnek var kızım üzme kendini onların bir olsun bişiyi sizinde olur hayırlı bişi bu ayrıca bence onlar için dua ett feraha ersinler üzüldüm çok inan dedi
:)))))))))))))))) şimcik annişlede konuştum rahatladım mutllluk aşılıcammmmm herkese
Böyle tatsız şeyler olmasa olmuyor mu yaa(( herşey güzel güzel hallolsaaa kırmasalar birbirlerini yani ne gerek var yaaa düğün nişan neşeli şeyler böyle herşeyin tadı kaçar ki:S
inşallah kazanırsın canım rahat rahat geçinip gidersiniz
selam kızlar uzun bir aradan sonra aranıza katıldım tekrar ve bu defa bebeğim ile katıldım 3 haftalık hamileyim ve hala şoku atlatamadım dua edin bana
Ece canım kınanı nasıl yapmayı düşünüyorsun?? o hangi gün olacak??
canım sizin yürekleriniz çok güzel çok seviyorum siziecem eylül gelsin biran önce evlen artık mücadele vermeyin yıpranmayın istiyorum iyi dilekler karşılıklı allah razı olsun, bende nişanımı çok özel güzel yapmak istiyorum olursa orası herkesten farklı olucak yüzlerce ylllık yapı tarih ambians herşeyiyle özel bir yerde istiyorum biz kızlar işte böyleyiz demi :))))))))))))
saolun ben çok rahatladım feraha erdim buraya yazdım yaaa rahatladım mutluyum aşkıma daha çok sarıulasım geldi bugün keşke bekleseydim eve geldim artık dinleneyim hep dışarlardayım diye :)))))))
annemde sağolsun anlayışla karşıladı kızım ben sana yüklenmedim üzme kendini onlarınki olucaktır vee onlarla beraber sizinde olur ben dayınla aynı yıl içinde evlendim millet 3 çocuğunu sözlüyo nişanlıyor çevrede çok örnek var kızım üzme kendini onların bir olsun bişiyi sizinde olur hayırlı bişi bu ayrıca bence onlar için dua ett feraha ersinler üzüldüm çok inan dedi
:)))))))))))))))) şimcik annişlede konuştum rahatladım mutllluk aşılıcammmmm herkese
Canım ben düğünümün güzel yerde olmasını istiyorum o yüzden fedakarlık yapmak zorundayım bazı şeylerden vazgeçeceğim, hem onlara yardımcı olmak adına hemde düğünümün istediğim gibi olması için gerekiyorsa kına yapmayalım ona yapacağımız masrafı düğüne yapalım dedim. Normalde evde düşünüyordum ama o da nerden baksan 3.000'den aşağı çıkmayacaktı. Bindallısıydı, abiyesiydi, kınasıydı, çereziydi, kuaförüydü derken bayağı bulacaktı o yüzden vazgeçtim istemiyorum dedim. Zorlamak istemiyorum insanları. Karşılıklı anlayışlı davranmazsak bu dönem zor geçiyor onu anladım.
Canımın içi her zaman söylüyorum ve yine söylüyorum. Bende seni çok seviyorum Gizem'im sakın üzmeyesin sen tatlı canını bak göreceksin vakti zamanı gelince düşlediğinden de güzel olacak herşeyin sen güzel gönlünü ferah tut. Herşey çok güzel olacak ben inanıyorum. Chelzy'imin de seninde çok güzel olacak inşallah. Bir de Aldem var tabi ki o da benim canım hepinizi çok seviyorum inşallah mükemmel olacak canlarım. Nena kuşun da yoluna girecek inş. Dualarım hepimizle. Elimden geldiğince de yardımcı olmaya çalışacağım sizlere daha tecrübeli bir gelin adayı olaraktan.
Şimdi çıkıyorum herkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?