ayyy kızlar gittim iş görüşmesine finansla ilgili bi şirket işte ön görüşme yapıyoruz şimdi cuma ya görüşüp olumlu düşündüklerimizi 2 günlük seminere çağıracağız iş tanımıydı maaş dı falan anlatıp ondan sonra önce sizden istek bekleyip ona göre karar vereceğiz dedi işte bakalım ne olacak
ayyy çok sevindim gözünaydın,inşallah güzel bir hamilelik süreci geçirirsin,bebişin ve sen hep sağlıklı olursunuz
ne güzel bir haber bu 347 nin ilk bebişi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
szn80 canım bebişin hayırlı olsun
sağol canım darısı isteyen herkese
sezen inanamıyorum 3 haftalık bebişinmi var hey maşalllah gelince hemen bebiş oldu demek ayyy kendi derdimden tebrk edemedim allah sağlıcakla kucağnıza almayı nasip etsin çok duygulandım ve sevindim
hümeyra ne olucağı belli değil hayırlısı demekten başka bişi gelmiyor canım bende dertli oldum başınıza
Eşin iş buldu mu canım?
hayırlı uğurlu olsun canım
Canım çok çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
amin canım bizde çok sevindik her ne kadar artık yemek yemek istemesem de güzel bir duygu darısı sizlere
canım eşim devlet hastanesinde çalışıyordu sözleşmeli hemşire askerden 15 gün sonra işe başladı çok şükür aynı yerde
Ne güzel canım, herşey yolunda gitmiş maşallah
Bizi habersiz bırakma her gelişmeyi yaz. Bu aradı bebişi istedin galiba 3 haftalıkken hemen öğrenmişsin
Eda sana bişey soracağım ama utanıyomm
Haydi sor sor sor
ilk night prezervatif kullanmak sence iyi bi fikir mi yoksa kötü mü???
Kesinlikle bebek düşünmüyorsan iyi bir fikir, düşünmüyoruz ama olsa da sorun olmaz diyebiliyorsan gerekte olmayabilir.
1 yıl falan düşünmüyoruz canım.... forumda okudum hapları da iğneleri bunları da hap kullanan çoğu kişi de yan etki olmuş kilo alma yada bırakınca hamile kalamama gibi... ve sonunda en doğal en zararsız olanın bu olduğuna karar verdim
Ben hiç hap kullanmadım, kesinlikle zararları var. Bana doktor kislerim olduğu için kesinlikle kullanma demişti, kisleri büyütüyormuş.
bence kına.çok.önemli birşey canım yerinde olsam yapardım... Her ne.kadar ele kına yakılması falan yüksek yüksek tepeler gibi.şeyler insanı aglatsa da gelinin kına gecesi mutlaka olmalıHüm öyle de yapamam çünkü kayınvalidemlerin içine sinmez. Ya yapacağım ya hiç yapmayacağım. Gerçi imkanımda var annem çok güzel hazırlık yapıyor benim, masanın üstüne o şekilde açık büfe self servis yapıp, en yakın arkadaşımın bana ayırdığı bindallısını giyebilirim. Bana ayırmıştı, kimseye vermiyor. Sadece abiye alabilirim ayakkabıdan bol bir şeyim yok taşınırken onlar içinde ayrı bir kamyon tutacağını söylüyor annem. Hiç giymediğim daha kutusundan çıkmamış ayakkabılarım var onlardan birini giyebilirim. Fıstık gibi kına olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?