347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hayırlısı olsun canım inşallah olur

canım bende hala inanamıyorum çok şaşırdım ve sevindim hemen olmasına darısı size olsun inşallah canım

canım eşim devlet hastanesinde çalışıyordu sözleşmeli hemşire askerden 15 gün sonra işe başladı çok şükür aynı yerde

Ne güzel canım, herşey yolunda gitmiş maşallah

Bizi habersiz bırakma her gelişmeyi yaz. Bu aradı bebişi istedin galiba 3 haftalıkken hemen öğrenmişsin

Kesinlikle bebek düşünmüyorsan iyi bir fikir, düşünmüyoruz ama olsa da sorun olmaz diyebiliyorsan gerekte olmayabilir.

1 yıl falan düşünmüyoruz canım.... forumda okudum hapları da iğneleri bunları da hap kullanan çoğu kişi de yan etki olmuş kilo alma yada bırakınca hamile kalamama gibi... ve sonunda en doğal en zararsız olanın bu olduğuna karar verdim

Ben hiç hap kullanmadım, kesinlikle zararları var. Bana doktor kislerim olduğu için kesinlikle kullanma demişti, kisleri büyütüyormuş.

Ben hiç hap kullanmadım, kesinlikle zararları var. Bana doktor kislerim olduğu için kesinlikle kullanma demişti, kisleri büyütüyormuş.

Hımm geçmiş olsun canım bende kullanmam inşallah... ilk gece erkek korunmak istemez falan diyor bazıları da ne yapacağız bilmem... ilk geceden hamile kalanlar var etrafımda gerçek şahidiyim

Hüm öyle de yapamam çünkü kayınvalidemlerin içine sinmez. Ya yapacağım ya hiç yapmayacağım. Gerçi imkanımda var annem çok güzel hazırlık yapıyor benim, masanın üstüne o şekilde açık büfe self servis yapıp, en yakın arkadaşımın bana ayırdığı bindallısını giyebilirim. Bana ayırmıştı, kimseye vermiyor. Sadece abiye alabilirim ayakkabıdan bol bir şeyim yok taşınırken onlar içinde ayrı bir kamyon tutacağını söylüyor annem. Hiç giymediğim daha kutusundan çıkmamış ayakkabılarım var onlardan birini giyebilirim. Fıstık gibi kına olur.

bence kına.çok.önemli birşey canım yerinde olsam yapardım... Her ne.kadar ele kına yakılması falan yüksek yüksek tepeler gibi.şeyler insanı aglatsa da gelinin kına gecesi mutlaka olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…