347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bence kına.çok.önemli birşey canım yerinde olsam yapardım... Her ne.kadar ele kına yakılması falan yüksek yüksek tepeler gibi.şeyler insanı aglatsa da gelinin kına gecesi mutlaka olmalı

Canım bizde öyle zorunlu bir adet değil, yapmayan çok arkadaşım var kaldı ki ben elime ölsem kına yaktırmam. Bende nişanlımda nefret eder kınadan midemiz bulanıyor bizim o yüzden herkes biliyor bana kına yakılmayacağını. Biz bekarlığa veda gibi kutlayacağız.

Kına muhabbetının ustune geldım sanırım.Kızlar Markafonı de bıldıgınız katlıam var su anda Bende kuzenın kınası için tulum aldım acı yeşil gibi bişey.Bide abıye elbıse aldım biyerde ılla giyerim diye.700den 24e ınmıs.Bisey ucuzluga gırınce dayanamıyorum

maksat eğlenmek değil mi kuzum arkadaşlarınla kutlayacaksan da aynı hesap bencee ayy kına bende yaktırmam elimee isterse avucumu açayım diyemi birsürü altın versinleerr olmaazzz. ben onlara altın vereyim yakmasınlar yanii
yaa bende bakıcam şimdii aklıma soktuunnn hiç olmadııı buarada hayırlı olsun canım kıyafetlerin güle gülee giiy inşallaahh

bence kına.çok.önemli birşey canım yerinde olsam yapardım... Her ne.kadar ele kına yakılması falan yüksek yüksek tepeler gibi.şeyler insanı aglatsa da gelinin kına gecesi mutlaka olmalı

Bencede çok önemlii.O kına atmosferi çok garip bir duygu mutlaka yaşamalıyım o kına törenini.Annecim yanıbaşımda olmalı.babam öyle kenarda izlemeli beni,abimle karşılıklı harmandalı oynamalıyım Hem ağlarım hem giderimi yaşamalıyım o gün üçüyle de
Aklımda çok guzel fıkırler var kına için.
Kendim tel kırmamı bile yapıyorum kınalıgın tabii 1 senedir bitmedi orası ayrııı Benım kınaya kadar anca biter zatenn.

Aldecim baakkk bir haki yeşli tulum var o da cok guzell.Dugun ıcın olmasa o bembeyaz düz straplez balık elbıseyı de alırdım 19 lıraya ama dugunde beyaz gıymem.
Guzel seyler var hepsını teker teker ac ve sayfa yenıle.Bırının sepetten dustugu an kapp

Hadi bakalım herkesin gönlüne göre olur inşallah kınası da düğünü de

O beyaz elbise benimde hoşuma gitti canım almadım ama birşey beğendiklerimi bekledim baktım olmuyor vazgeçtim seninkiler hayırlı olsun hı bir de tulum yakışmaz bebişim benim ufak tefek bişeyim

O beyaz elbise benimde hoşuma gitti canım almadım ama birşey beğendiklerimi bekledim baktım olmuyor vazgeçtim seninkiler hayırlı olsun hı bir de tulum yakışmaz bebişim benim ufak tefek bişeyim

Valla canımm ben hala bı umut takıpteyım beyaz elbıseyııBende hıç gıymedım tulum ama mıllet uzun boyluya yakışır dedıler alayım dedım bende bakalım nasıl olucakk

Kızlar sevgilisi hala iş bulamayan var mı bizim gibi? Tek biz mi kaldık yoksa. Bunalıma giricem yakında. Karaları bağladım yine.

kuzular güzel yarenler iyi süper akşamlar eceeeee işe giricek enişte deli gibi dua ediyorum giricek Allahın izniyle sıkma oyy ben pozitifim çok mutluyum her dert aşılır iyi olun bak siz herşeyi halletiniz bunuda halledeceksiniz

chelzyyy yaaa o hangi kampanyaadır merak etttim bir markopaşaya bakayım :))))))

iyi akşamlar fıstıklar

üzülmeyin Allahın izniyle hayırlı bir iş bulacaklar. ne demişler geç olsun güç olmasın

bugün tefalden el blenderi aldık. geriye ütü, elektrik süpürgesi ve mikser kaldı vee bi dünya borç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…