347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tripliii canım sıkma canını.Bır benımkı bulamadı da deme.İzmir de iş bulmak çok güç.İşgücü açısından çok kısır bır memleketımız var.Ne kadar arkadasım varsa okadar zor buldu ki iş o yüzden sabır canım.İllaki olacak ama dediğim gibi İzmir de iş bulmak zor.

Gizimm garage sale di ama hep güzel ürünler bitmişş bugun markopaşada resmen katliam vardı ınanamazsınBende anca bi tulum bi de elbise alabıldım 50 lıraya getirdim.

selam kızlarrrr iki gündür yazmamışım bişey koşturmaca yorgunluk hiç bitmiyo şu havalar da ısınsın artık bugün yine çok üşüdüm akşam eve gelirken yaz gelsin istiyorumm

selam kızlarrrr iki gündür yazmamışım bişey koşturmaca yorgunluk hiç bitmiyo şu havalar da ısınsın artık bugün yine çok üşüdüm akşam eve gelirken yaz gelsin istiyorumm

hoşgeldin canım

bikaç güündür bahar gibiydi bizim burda da şuan gökgürlüyo bi an önce yaz gelsin ısınsın valla

Bugün hava çok güzeldi valla Ankara da ama soğuyacakmış kar gelecekmiş dedi babam

hoşgeldin canım

bikaç güündür bahar gibiydi bizim burda da şuan gökgürlüyo bi an önce yaz gelsin ısınsın valla

burda da dün hava muhteşemdi bugün yine geldi yağmur bulutları tepemize. iyice psikolojim bozuldu bıktım bu kıştan artık düzelsin hava yaa

Girsem yapacağımdan eminim ama başörtü meselesi çözülmeden girmeyi düşünmüyorum canım... hiç çalışmadan kursa falan gitmeden alandan 75 aldım

Anladım canım alan sizin bölümde baya zor oluyor yıne calısmadan kurs falan olmdan 75 almıssın.Hayırlısı olsun canımm inşallah gönlüne göre iş gelır ayagına.
Tripliiimin sevdiceğinede aldeminde aynen bırde stankinin eşine.
İş duasına cıktım baska iş sorunu olan yoktu sanırsam unutmadım dımı ?

İnşallah canım Allah razı olsun sizi tanımasam da valla dua ederken direkt aklıma geliyorsunuz isimlerinizi sayıyorum dua ediyorum

Merhaba Kızlar,
Ben 349'lardanım, dualarınıza kulak misafiri oldum, dayanamdım, ben de istiyorum topiğinizi okuyunca geleceği görür gibi oluyorum, bizim de henüz belli bir işimiz yok da :44:

geçen sene haziran sonuna kadar bura yağışlıydı hep hiç belli olmaz sen içini ferah tut yağmaz inşallah

Haziran da çok yağmaz burda canım.. ama nisan mayısta evet.. geçen sene öyle soğuk oldu ki 10 mart da nişanım vardı benim az kalsın kayıp düşüyordum buzda bu sene eser yok kardan buzdan yazık çok sıcak olacağa benziyor

Merhaba Kızlar,
Ben 349'lardanım, dualarınıza kulak misafiri oldum, dayanamdım, ben de istiyorum topiğinizi okuyunca geleceği görür gibi oluyorum, bizim de henüz belli bir işimiz yok da :44:

Allah yardımcınız olsun.. Nişanlım geldi 20 gün sonra falan iş buldu çok şükür ama benim işim yok daha maalesef onun tecrübesi olduğu için daha kolay oldu bulması... plakalara geçmişsiniz maşallah ne çabuk geçiyor zaman ya bizimkiler geleli 40 gün oldu nerdeyse

İnşallah canım Allah razı olsun sizi tanımasam da valla dua ederken direkt aklıma geliyorsunuz isimlerinizi sayıyorum dua ediyorum

Valla aynen canım aynenn.Benımde herkes teker teker aklıma gelıyo.İsimlerden şunun şu sıkınıtısı vardı onun bu sıkınıtısı vardı tez vakıtte atsınlar diyorum bende hep.İnsan alışınca birbirine merak ediyor naptılar?ıyıler mı diye?Askerliğin tek ve en güzel yanıı burası oldu benim için

Merhaba Kızlar,

Dualarımız isteyen herkese tabii komşu topicten gelmişsin hoşgelmişsin.İnşallah şafağınız bitip askerden dönünce sıkıntı çekmezsiniz iş kapıları açılırr canım.Şimdiden sıkıntı yapma hiç.

Amin canım cümlemizin inşallah sen de hayırlı bir iş bulursun çok şükür geçtik plakalara yarın inşallah yarılamış oluyoruz... Yani ilk %50'si zordu, hani geldi gitti acemilik ustalık derken galiba otomatiğe bağlayabildik tabi buarada sizin sayfanızı da okuyup acaba onlar neler yaşamış diye tecrübelerinizden faydalandık yani insan bazen sağ salim gelsinler de her şey hallolur diyor, sonra da gelince yine hayatın gerçekleri olan sorunlar devam ediyor... Hayat mücadelesi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…