iyi akşamlar fıstıklar
üzülmeyin Allahın izniyle hayırlı bir iş bulacaklar. ne demişler geç olsun güç olmasın
bugün tefalden el blenderi aldık. geriye ütü, elektrik süpürgesi ve mikser kaldı vee bi dünya borç
Aşkım iş buldu da ben bulamadım hala valla
Güle güle kullan canım hayırlı uğurlu olsun
sende bulursun canım inşallah. büyük şehirde yaşıyorsun daha kolay olur
teşekkür ederim canım
hum kpss denedın mı hiç?
selam kızlarrrriki gündür yazmamışım bişey koşturmaca yorgunluk hiç bitmiyo şu havalar da ısınsın artık bugün yine çok üşüdüm akşam eve gelirken yaz gelsin istiyorumm
selam kızlarrrriki gündür yazmamışım bişey koşturmaca yorgunluk hiç bitmiyo şu havalar da ısınsın artık bugün yine çok üşüdüm akşam eve gelirken yaz gelsin istiyorumm
Valla bende düğün günümde yağmur yağacak diye endişeliyimmmm mayıs biraz yağmur ayı :18::18::18:
Bugün hava çok güzeldi valla Ankara da ama soğuyacakmış kar gelecekmiş dedi babam
hoşgeldin canım
bikaç güündür bahar gibiydi bizim burda da şuan gökgürlüyo bi an önce yaz gelsin ısınsın valla
Girsem yapacağımdan eminim ama başörtü meselesi çözülmeden girmeyi düşünmüyorum canım... hiç çalışmadan kursa falan gitmeden alandan 75 aldım
Anladım canım alan sizin bölümde baya zor oluyor yıne calısmadan kurs falan olmdan 75 almıssın.Hayırlısı olsun canımm inşallah gönlüne göre iş gelır ayagına.
Tripliiimin sevdiceğinede aldeminde aynen bırde stankinin eşine.
İş duasına cıktım baska iş sorunu olan yoktu sanırsam unutmadım dımı ?
Merhaba Kızlar,Anladım canım alan sizin bölümde baya zor oluyor yıne calısmadan kurs falan olmdan 75 almıssın.Hayırlısı olsun canımm inşallah gönlüne göre iş gelır ayagına.
Tripliiimin sevdiceğinede aldeminde aynen bırde stankinin eşine.
İş duasına cıktım baska iş sorunu olan yoktu sanırsam unutmadım dımı ?
geçen sene haziran sonuna kadar bura yağışlıydı hep hiç belli olmaz sen içini ferah tut yağmaz inşallah
Merhaba Kızlar,
Ben 349'lardanım, dualarınıza kulak misafiri oldum, dayanamdım, ben de istiyorumtopiğinizi okuyunca geleceği görür gibi oluyorum, bizim de henüz belli bir işimiz yok da :44:
İnşallah canım Allah razı olsun sizi tanımasam da valla dua ederken direkt aklıma geliyorsunuz isimlerinizi sayıyorum dua ediyorum
Merhaba Kızlar,
Ben 349'lardanım, dualarınıza kulak misafiri oldum, dayanamdım, ben de istiyorumtopiğinizi okuyunca geleceği görür gibi oluyorum, bizim de henüz belli bir işimiz yok da :44:
Amin canım cümlemizin inşallah sen de hayırlı bir iş bulursunAllah yardımcınız olsun.. Nişanlım geldi 20 gün sonra falan iş buldu çok şükür ama benim işim yok daha maalesef onun tecrübesi olduğu için daha kolay oldu bulması... plakalara geçmişsiniz maşallahne çabuk geçiyor zaman ya bizimkiler geleli 40 gün oldu nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?