347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hoş bulduk, çok teşekkür ederim Amin, Allah razı olsun, hepimize gönlümüzdeki hayırlı muratlarımızı versin, bütün müşküllerimiz hallolsun inşallah Gerçekten biz de asker arkadaşı olduk diyoruz kızlarla

aynen canım aynen tek ve en güzel yanı sizler oldunuz valla.. siz olmasanız nasıl geçecekti askerlik falan... telefonu yakalatmalar, komutanlardan azarlar vs vs hepsini sizlerle birlikte yaşadık ortak acı çektik resmen

Bakın bakın Valla en güzeli de kavuşma anlarımızdı... bi arkadaşım uzun süre görmeyince erkek arkadaşından soğumuştu yanına gidince ilk başta hemen ısınamamış.. beni görmeliydin gördüm ya onu koşa koşa gittim boynun atladım etrafta kim varmış biri mi bakmış kimseyi görmedim onun kokusunu çektim ya içime... hani tarık akanla gülşen bubikoğlunun bi film varya kız milleti yararak oğlana koşup sarılıyor aynı o haldeydim ben darısı başına olsun inşallah... 138 gün hasret çektim ben son olsun inşallah

Hıc sorma yaa çok çabuk geçiyor.Geleli 40 gun olmus neredeyse gerçekten.
Hatta bıraz once telefonu yavaslattıgı ıcın cok eskı fotografları vıdeoları sılerken bı foto buldum çok komık
Hangi ruh haliyle yapmışım bu şaheseri ben.Sanırım kafayı sıyırmısım Durun atıyım :)
Şafak 110 muş.Tamam birbirimize kuzumm deriz hepte sürü çizmeye ne gerek var

İnşallah canım, Rabbim bir daha ayrılık göstermesin, hayırlısıyla en güzel şekilde yuvanızı kurmanızı nasip etsin inşallah Ben de yol izninde görmüştüm, sanırım şafak 130lardaydı :44: biz normalde de ayrı şehirlerdeyiz, aslında o yönden bakınca hani her gün görüşebilen arkadaşlara nazaran daha kolay oluyor ama tabi ki sonuçta askerde olduklarını biliyoruz :) Askerlik; ekstra çaba, ekstra ilgi, ekstra şefkat, anlayış diye uzar gider, benim için ders oldu, artık alıştım bu moda, geldiğinde de anlayışlı olmayı öğrenmiş halde olurum

Ayyy çok tatlı bişey olmuş yaaa buuu

kızlarrr benim derdime bi çare bulun bu topicle hiç alaksı yok ama fikriniz falan varsa bana yardımcı oluverin

şimdii benim çenemde büyük bi siyah nokta vardı hani afedersiniz sıktıkça ince ince çıkan uyuz cinslerden. ben bunu önemsemedim ve bu içe doğru büyüme yapmış zamanla 1 senedir falan sert bi şişkinlik oldu. cildiyeye gittim kaç kere ben ellersem iz kalır plastik cerraha git alsın onu dedi. ama benim canım çok tatlı iğne falan felaket korkarım cerrahın kapısından döndüm kaçkere şimdi her akşam annemle kavgasını ediyoruz doktora gitme konusunda. öyle bakınca belli olmuyo ama bişeyler yerken gülerken falan belli oluyormuş anneme göre. gözünü oraya dikip baktığı için kötü görünüyo diyor sürekli böyle bişey duyan gören bilen varsa kocakarı ilacı tarifli operasyon olmadan nasıl kurtulabilirim ben bundan yardım edin bana

Evet tabi aynı şehirde olanlara nazaran daha iyisin.. bizde farklı şehirlerde okuduk onu 85 gün falan görmediğim olmuştu ama bu çok farklı bişey yaa o zaman msn her an var telefon her an var bunda ha yakalandı ha yakalanacak diye diken üstünde sabahlara kadar ayakta yani... inşallah canım sizde kavuşursunuz çar çabuk... Seninki 16 mayısta gelecek herhalde şafağın benimkinden 3 az çünkü 19 mayıs da ben nı nı nınınını nıııııı :123:

ay kızlarrr hiç güleceğim yoktu ya ne çabuk geçmiş 40 gün bi ara cidden sıyırtma durumuna gelmiştik ama forumda ağlayan ağlayanaydı

Valla hiç olmadı bana canım geçmiş olsun... sende ne ihmal ediyorsun uyutur yapar gitsene doktora biliyorsun ki biz her konuda konuşabilme kapasitesine sahibiz

ay kızlarrr hiç güleceğim yoktu ya ne çabuk geçmiş 40 gün bi ara cidden sıyırtma durumuna gelmiştik ama forumda ağlayan ağlayanaydı

30-40 arası ve 10-20 arası ben öldüm bittim yaaaa ne biçim günlerdi öyle... bi de gelecem görmeye falan diye çok kavga etmiştik.... keşke dinlemeyip gitseydim

Amin canım, dediğin gibi sivilde en azından internet var, bizde çarşı izni bile yok, tuncelideyiz Evet canım, mayıs başında il'e , oradan ktm'ye döneceklermiş, ktm'yi öpüp başıma koyuyorum şuradan sağ salim oraya varsa, sonrası 45 dklık bir uçak seyahati. Oooo hayırlı olsun şimdi hazırlıklar had safhadadır

Valla hiç olmadı bana canım geçmiş olsun... sende ne ihmal ediyorsun uyutur yapar gitsene doktora biliyorsun ki biz her konuda konuşabilme kapasitesine sahibiz

sağol canımm
ya gidemiyorum işte benim korku öyle böyle değil iğne falan zorla yaptırırım bebek tutar gibi tutarlar beni halimi görsem çok komik oluyo

İnşallah canım bi an önce gelir o günler... Arkadaşımın nişanlısı da tunceli de yaptı çok şükür sağ salim geldi 347ydi o da... Elazığ a gider ordan gelir.... Evet çok şükür uğraşıyoruz işte... Sizin düğün ne zaman kısmetse????

Canım hiçç önemli bir operasyon değil ki o.Korkma hiç.En fazla minicik bir uyuşturma olucak.Babam ve abim ensesindeki yağ bezelerini aldırdı ki abim kadar doktordan kimseler korkmasın.Dişi tamamen kayboldu pıyasadan hala gitmiyor çektirmeye zaten bişey kalmadı diye okadar yani.Korkulacak bişey yok.Sen dokunma ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…