Hoş bulduk, çok teşekkür ederimValla aynen canım aynenn.Benımde herkes teker teker aklıma gelıyo.İsimlerden şunun şu sıkınıtısı vardı onun bu sıkınıtısı vardı tez vakıtte atsınlar diyorum bende hep.İnsan alışınca birbirine merak ediyor naptılar?ıyıler mı diye?Askerliğin tek ve en güzel yanıı burası oldu benim için
Dualarımız isteyen herkese tabii komşu topicten gelmişsin hoşgelmişsin.İnşallah şafağınız bitip askerden dönünce sıkıntı çekmezsiniz iş kapıları açılırr canım.Şimdiden sıkıntı yapma hiç.
Valla aynen canım aynenn.Benımde herkes teker teker aklıma gelıyo.İsimlerden şunun şu sıkınıtısı vardı onun bu sıkınıtısı vardı tez vakıtte atsınlar diyorum bende hep.İnsan alışınca birbirine merak ediyor naptılar?ıyıler mı diye?Askerliğin tek ve en güzel yanıı burası oldu benim için
Dualarımız isteyen herkese tabii komşu topicten gelmişsin hoşgelmişsin.İnşallah şafağınız bitip askerden dönünce sıkıntı çekmezsiniz iş kapıları açılırr canım.Şimdiden sıkıntı yapma hiç.
Amin canım cümlemizin inşallah sen de hayırlı bir iş bulursunçok şükür geçtik plakalara yarın inşallah yarılamış oluyoruz... Yani ilk %50'si zordu, hani geldi gitti acemilik ustalık derken galiba otomatiğe bağlayabildik tabi buarada sizin sayfanızı da okuyup acaba onlar neler yaşamış diye tecrübelerinizden faydalandık yani insan bazen sağ salim gelsinler de her şey hallolur diyor, sonra da gelince yine hayatın gerçekleri olan sorunlar devam ediyor... Hayat mücadelesi işte
Allah yardımcınız olsun.. Nişanlım geldi 20 gün sonra falan iş buldu çok şükür ama benim işim yok daha maalesef onun tecrübesi olduğu için daha kolay oldu bulması... plakalara geçmişsiniz maşallahne çabuk geçiyor zaman ya bizimkiler geleli 40 gün oldu nerdeyse
İnşallah canım, Rabbim bir daha ayrılık göstermesin, hayırlısıyla en güzel şekilde yuvanızı kurmanızı nasip etsin inşallahBakın bakınValla en güzeli de kavuşma anlarımızdı... bi arkadaşım uzun süre görmeyince erkek arkadaşından soğumuştu yanına gidince ilk başta hemen ısınamamış.. beni görmeliydin gördüm ya onu koşa koşa gittim boynun atladım etrafta kim varmış biri mi bakmış kimseyi görmedim onun kokusunu çektim ya içime... hani tarık akanla gülşen bubikoğlunun bi film varya kız milleti yararak oğlana koşup sarılıyor aynı o haldeydim ben darısı başına olsun inşallah... 138 gün hasret çektim ben son olsun inşallah
Hıc sorma yaa çok çabuk geçiyor.Geleli 40 gun olmus neredeyse gerçekten.
Hatta bıraz once telefonu yavaslattıgı ıcın cok eskı fotografları vıdeoları sılerken bı foto buldum çok komık
Hangi ruh haliyle yapmışım bu şaheseri ben.Sanırım kafayı sıyırmısımDurun atıyım :)
Şafak 110 muş.Tamam birbirimize kuzumm deriz hepte sürü çizmeye ne gerek var
İnşallah canım, Rabbim bir daha ayrılık göstermesin, hayırlısıyla en güzel şekilde yuvanızı kurmanızı nasip etsin inşallahBen de yol izninde görmüştüm, sanırım şafak 130lardaydı :44: biz normalde de ayrı şehirlerdeyiz, aslında o yönden bakınca hani her gün görüşebilen arkadaşlara nazaran daha kolay oluyor ama tabi ki sonuçta askerde olduklarını biliyoruz :) Askerlik; ekstra çaba, ekstra ilgi, ekstra şefkat, anlayış diye uzar gider, benim için ders oldu, artık alıştım bu moda, geldiğinde de anlayışlı olmayı öğrenmiş halde olurum
Bakın bakınValla en güzeli de kavuşma anlarımızdı... bi arkadaşım uzun süre görmeyince erkek arkadaşından soğumuştu yanına gidince ilk başta hemen ısınamamış.. beni görmeliydin gördüm ya onu koşa koşa gittim boynun atladım etrafta kim varmış biri mi bakmış kimseyi görmedim onun kokusunu çektim ya içime... hani tarık akanla gülşen bubikoğlunun bi film varya kız milleti yararak oğlana koşup sarılıyor aynı o haldeydim ben darısı başına olsun inşallah... 138 gün hasret çektim ben son olsun inşallah
Hıc sorma yaa çok çabuk geçiyor.Geleli 40 gun olmus neredeyse gerçekten.
Hatta bıraz once telefonu yavaslattıgı ıcın cok eskı fotografları vıdeoları sılerken bı foto buldum çok komık
Hangi ruh haliyle yapmışım bu şaheseri ben.Sanırım kafayı sıyırmısımDurun atıyım :)
Şafak 110 muş.Tamam birbirimize kuzumm deriz hepte sürü çizmeye ne gerek var
Eki Görüntüle 642911
kızlarrr benim derdime bi çare bulun bu topicle hiç alaksı yok ama fikriniz falan varsa bana yardımcı oluverin
şimdii benim çenemde büyük bi siyah nokta vardı hani afedersiniz sıktıkça ince ince çıkan uyuz cinslerden. ben bunu önemsemedim ve bu içe doğru büyüme yapmış zamanla 1 senedir falan sert bi şişkinlik oldu. cildiyeye gittim kaç kere ben ellersem iz kalır plastik cerraha git alsın onu dedi. ama benim canım çok tatlı iğne falan felaket korkarım cerrahın kapısından döndüm kaçkereşimdi her akşam annemle kavgasını ediyoruz doktora gitme konusunda. öyle bakınca belli olmuyo ama bişeyler yerken gülerken falan belli oluyormuş anneme göre. gözünü oraya dikip baktığı için kötü görünüyo diyor sürekli böyle bişey duyan gören bilen varsa kocakarı ilacı tarifli operasyon olmadan nasıl kurtulabilirim ben bundan yardım edin bana
ay kızlarrr hiç güleceğim yoktu ya ne çabuk geçmiş 40 günbi ara cidden sıyırtma durumuna gelmiştik ama forumda ağlayan ağlayanaydı
Amin canım, dediğin gibi sivilde en azından internet var, bizde çarşı izni bile yok, tuncelideyizEvet tabi aynı şehirde olanlara nazaran daha iyisin.. bizde farklı şehirlerde okuduk onu 85 gün falan görmediğim olmuştu ama bu çok farklı bişey yaa o zaman msn her an var telefon her an var bunda ha yakalandı ha yakalanacak diye diken üstünde sabahlara kadar ayakta yani... inşallah canım sizde kavuşursunuz çar çabuk... Seninki 16 mayısta gelecek herhalde şafağın benimkinden 3 az çünkü 19 mayıs da ben nı nı nınınını nıııııı :123:
Valla hiç olmadı bana canım geçmiş olsun... sende ne ihmal ediyorsun uyutur yapar gitsene doktorabiliyorsun ki biz her konuda konuşabilme kapasitesine sahibiz
Amin canım, dediğin gibi sivilde en azından internet var, bizde çarşı izni bile yok, tuncelideyizEvet canım, mayıs başında il'e , oradan ktm'ye döneceklermiş, ktm'yi öpüp başıma koyuyorum şuradan sağ salim oraya varsa, sonrası 45 dklık bir uçak seyahati. Oooo hayırlı olsun şimdi hazırlıklar had safhadadır
kızlarrr benim derdime bi çare bulun bu topicle hiç alaksı yok ama fikriniz falan varsa bana yardımcı oluverin
şimdii benim çenemde büyük bi siyah nokta vardı hani afedersiniz sıktıkça ince ince çıkan uyuz cinslerden. ben bunu önemsemedim ve bu içe doğru büyüme yapmış zamanla 1 senedir falan sert bi şişkinlik oldu. cildiyeye gittim kaç kere ben ellersem iz kalır plastik cerraha git alsın onu dedi. ama benim canım çok tatlı iğne falan felaket korkarım cerrahın kapısından döndüm kaçkereşimdi her akşam annemle kavgasını ediyoruz doktora gitme konusunda. öyle bakınca belli olmuyo ama bişeyler yerken gülerken falan belli oluyormuş anneme göre. gözünü oraya dikip baktığı için kötü görünüyo diyor sürekli böyle bişey duyan gören bilen varsa kocakarı ilacı tarifli operasyon olmadan nasıl kurtulabilirim ben bundan yardım edin bana
sağol canımm
ya gidemiyorum işte benim korku öyle böyle değil iğne falan zorla yaptırırım bebek tutar gibi tutarlar beni halimi görsem çok komik oluyo
üfff benimde şu 100 ler bitemedi bi türlü 99 desem daha kolay geçicek gibi geliyo şimdi bi diyeydim
Olsun onu olduktan sonra sen bişey duymayacaksınBu arada sen kaçlısın cicim
88 liyim canım koca bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?