- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
yok ellemiyorum ben canımCanım hiçç önemli bir operasyon değil ki o.Korkma hiç.En fazla minicik bir uyuşturma olucak.Babam ve abim ensesindeki yağ bezelerini aldırdı ki abim kadar doktordan kimseler korkmasın.Dişi tamamen kayboldu pıyasadan hala gitmiyor çektirmeye zaten bişey kalmadı diye okadar yani.Korkulacak bişey yok.Sen dokunma ama.
üfff benimde şu 100 ler bitemedi bi türlü 99 desem daha kolay geçicek gibi geliyo şimdi bi diyeydim
Amin canımİnşallah canım bi an önce gelir o günler... Arkadaşımın nişanlısı da tunceli de yaptı çok şükür sağ salim geldi 347ydi o da... Elazığ a gider ordan gelir.... Evet çok şükür uğraşıyoruz işte... Sizin düğün ne zaman kısmetse????
Az kalmış inşallah canım, göz açıp kapayıncaya kadar geçsinüfff benimde şu 100 ler bitemedi bi türlü 99 desem daha kolay geçicek gibi geliyo şimdi bi diyeydim
kızlarrr benim derdime bi çare bulun bu topicle hiç alaksı yok ama fikriniz falan varsa bana yardımcı oluverin
şimdii benim çenemde büyük bi siyah nokta vardı hani afedersiniz sıktıkça ince ince çıkan uyuz cinslerden. ben bunu önemsemedim ve bu içe doğru büyüme yapmış zamanla 1 senedir falan sert bi şişkinlik oldu. cildiyeye gittim kaç kere ben ellersem iz kalır plastik cerraha git alsın onu dedi. ama benim canım çok tatlı iğne falan felaket korkarım cerrahın kapısından döndüm kaçkereşimdi her akşam annemle kavgasını ediyoruz doktora gitme konusunda. öyle bakınca belli olmuyo ama bişeyler yerken gülerken falan belli oluyormuş anneme göre. gözünü oraya dikip baktığı için kötü görünüyo diyor sürekli böyle bişey duyan gören bilen varsa kocakarı ilacı tarifli operasyon olmadan nasıl kurtulabilirim ben bundan yardım edin bana
İzin konusunu nihai karara bağladınız mı?? Gelecek mi enişte izne???
Evet canım, nişanlım Elazığ Ktmden gitmişti de...Bu arada ortada KTM lafı mı geçtii.Amanınnnn yemin ederim kimse bizim kadar ktm lerden çekmemiştir.Ne gunler çektik orda off
az kaldı canım yakında 99 dicen sonra bi bakmışsın ki sadece 9 kalmışşşüfff benimde şu 100 ler bitemedi bi türlü 99 desem daha kolay geçicek gibi geliyo şimdi bi diyeydim
88 liyim canım koca bebek
Amin canımEvet, Elazığ ktm'den dağıtmışlardı :) Biz gelir gelmez hazırlıklara başlamayı istiyoruz, ramazanın temmuzda olması biraz da etkiledi, ramazandan önce-sonra gibi bir kavram oluşmuş oldu, öncesinde olması niyetimiz, inşallah hayırlısı olur :) bizim nikah olacağı için, hazırlıklar o yönden biraz daha kolay olacak, düğün organizasyonu daha çok emek istiyor tabi.
Az kalmış inşallah canım, göz açıp kapayıncaya kadar geçsin
Şimdi şimdi düşünüyorum da gün olarak düşününcce daha sıkıntılı sen ay olarak düşün.Havalar ısınınca gelicek nişanlım de
Evet izin işi noldu ?Görüşün bir hasret giderin en azından.
Bu arada ortada KTM lafı mı geçtii.Amanınnnn yemin ederim kimse bizim kadar ktm lerden çekmemiştir.Ne gunler çektik orda off
valla hiç fikrim yok tatlım ya ama seni çok rahatsız etmiyosa orda kalsın bence
bende ay olarak sayıyorum zaten yaz geldimi oda gelicek diye
izin hala muallakta en son martın sonunda 10+4 gelebilirim dedi bende sen bilirsin dedim öyle kaldı belli değil yani. gelse mi iyi gelmese mi bilemiyorum ama aşırı özledim
valla ben korktuğum için rahatsız etmiyo ama annem aşırı derece takmış durumda hergün söyleniyo
Kızlar gıtmem gerek yarın 6:50de kalkıcam yıneUykuyu alamayınca sersem oluyorum.
Iyı gecelerr herkeslere.Gorusmek uzere yarıınn.
Kızlar gıtmem gerek yarın 6:50de kalkıcam yıneUykuyu alamayınca sersem oluyorum.
Iyı gecelerr herkeslere.Gorusmek uzere yarıınn.
Haklısın canım, Allah tamamına erdirsin inşallah bütün isteyenlerin.Valla canım tek farkı para oluyor yoksa gelinlikdi bilmem neydi hepsi aynı zaten önemli olan evin eşylarını falan toparlamak daha çok
Haklısın canım, Allah tamamına erdirsin inşallah bütün isteyenlerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?