347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yok ellemiyorum ben canım
herkes öyle diyo canım 5 dakikalık bişey korkulucak bişey değil diye ama aşırı korkuyorum yaa canım çok tatlı. annem düğünden önce aldır kurtul diyo haklıda aslında ama cesaretim yok işte

üfff benimde şu 100 ler bitemedi bi türlü 99 desem daha kolay geçicek gibi geliyo şimdi bi diyeydim

Şimdi şimdi düşünüyorum da gün olarak düşününcce daha sıkıntılı sen ay olarak düşün.Havalar ısınınca gelicek nişanlım de
Evet izin işi noldu ?Görüşün bir hasret giderin en azından.

Bu arada ortada KTM lafı mı geçtii.Amanınnnn yemin ederim kimse bizim kadar ktm lerden çekmemiştir.Ne gunler çektik orda off

Amin canım Evet, Elazığ ktm'den dağıtmışlardı :) Biz gelir gelmez hazırlıklara başlamayı istiyoruz, ramazanın temmuzda olması biraz da etkiledi, ramazandan önce-sonra gibi bir kavram oluşmuş oldu, öncesinde olması niyetimiz, inşallah hayırlısı olur :) bizim nikah olacağı için, hazırlıklar o yönden biraz daha kolay olacak, düğün organizasyonu daha çok emek istiyor tabi.

üfff benimde şu 100 ler bitemedi bi türlü 99 desem daha kolay geçicek gibi geliyo şimdi bi diyeydim
Az kalmış inşallah canım, göz açıp kapayıncaya kadar geçsin

valla hiç fikrim yok tatlım ya ama seni çok rahatsız etmiyosa orda kalsın bence

Valla canım tek farkı para oluyor yoksa gelinlikdi bilmem neydi hepsi aynı zaten önemli olan evin eşylarını falan toparlamak daha çok

bende ay olarak sayıyorum zaten yaz geldimi oda gelicek diye
izin hala muallakta en son martın sonunda 10+4 gelebilirim dedi bende sen bilirsin dedim öyle kaldı belli değil yani. gelse mi iyi gelmese mi bilemiyorum ama aşırı özledim

gelsin bence artık ya en azından biraz hasret giderin daha kolay geçsin geri kalan günlerr. benim kuzenim kars da uzun dönem yaptı nerdeyse iki haftada bir uçağa atlayıp atlayıp geliyodu keşke seninkinin gelişi de öyle rahat olsaydı

Kızlar gıtmem gerek yarın 6:50de kalkıcam yıne Uykuyu alamayınca sersem oluyorum.
Iyı gecelerr herkeslere.Gorusmek uzere yarıınn.

ben gelsin çok istiyorum aslında ama ona pek bişey demiyorum. gidiş geliş sıkıntı konvoyla çıkıyo ordan. yoksa havaalanı olsaydı direk hiç tutmazdım hafta sonları falan gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…