öğretmenlerin uyku vakti geldi bende kaçıyorum kızlar hepinize iyi gecelerrr
ii geceler örtmenlerim ii dersler olsun size
hüm ve Müge ikilisi her zamanki gibi gecelerde yalnızları oynarken
kızlar epeydir gelemiyordum, düğün tarihimizi belirledik. 16 haziranda bizim burda olucak, 23 haziranda onların orda olucak..
ay evet yaa onu hiç.hesaba.katmadim iyi mi gündüz neyse de akşam.geldikten sonra birakmaz.beni nete falan....hele.yanında.bulusunca falan telefonla.ugrasmama.uyuz olur. gerçi şimdi ayriyiz bi kaç saat birlikte olduğumuz için.öyle yapıyor.belki de benimle.ilgilen diye....evlenince hep.dip.dibe olunca bu geçer inşallahhahahh aynen gece kuşuyuz bizz
ama bikaç ay sonra geceleri yalnız kalacağım hüm kocişinin yanında olucak
Vuuuu süper.canım.tebrik ederimkızlar epeydir gelemiyordum, düğün tarihimizi belirledik. 16 haziranda bizim burda olucak, 23 haziranda onların orda olucak..
ay evet yaa onu hiç.hesaba.katmadim iyi mi gündüz neyse de akşam.geldikten sonra birakmaz.beni nete falan....hele.yanında.bulusunca falan telefonla.ugrasmama.uyuz olur. gerçi şimdi ayriyiz bi kaç saat birlikte olduğumuz için.öyle yapıyor.belki de benimle.ilgilen diye....evlenince hep.dip.dibe olunca bu geçer inşallah
gülme kızşimdi zamanınız kısıtlı diye öyle yapıyodur ama evliliğn ilk zamanlarında da yapabilir belli olmaz
gülme kızbi de şu da var tabi.ise girersem eve gel yemek yap falan.zaten bende pc.falan açacak.hal kalmaz.ilk.başlarda alisana kadar ama Allah tan ki telefon var aynı.şu an da yaptığım.gibi yatakta otururken yatarken cirt cirt
bizle bağlantıyı koparma zaten canım telefon melefon bize bağlı kal
bende kaçıyorum canım baka baka gözlerim acıdı ii geceler
Vuuuu süper.canım.tebrik ederimyer ayarlandi mi? bu tarihler bayağı.doluydu çünkü?????
Chelzy kuzusu koparttın beni kuzularınla.Çok çok çok sevimli olmuş. Bak o kuzuları çerçeveletip bebeğinin odasına bile asabilirsin ileride. Çok hoş bir anı kalır sizden.
İnciçiçeğim hemen doktora gidiyorsun. Daha fazla büyümeden. Sen böyle yaparsan ileride çocuk nasıl doğuracaksın?Doğru korkularınla yüzleşmeye, üstüne gitmeden yenemezsin biliyorsun ki. Annen haklı, küçücük bir sivilce bile olsa ileride başına neler açar bilemezsin. Böyle şeyler ihmale gelmez.
Veee Duygu çok çok çok mutlu oldum sizin adınıza. Topiğimizde ki gelinler çoğalıyor, bebişimizde geliyor. Bu topik günden güne daha da güzelleşmeye başladı benim gözümde. Mutluluk haberleri alıyoruz hep.Allah bozmasın. Bir de iş bulamayanlar iş bulsaydı... Haftaya perşembe bir yere daha gidecek bizimkisi, inşallah artık güzel haberler alırım veririm burdan.
Kızlar dün gece rüya gördüm hamileydim. Bu neye işaret acaba? Göbeğime bakıyorduk küçücüktü daha çıkmamıştı. Bu kadar hatırlıyorum ama daha fazla bir şey hatırlayamıyorum. Hatta muallakta kaldım sabah hatırlamakta güçlük çektim rüyamı.
Bir de bizim için dua edenler hepiniz sağolun varolun.
günaydın gelincikler topic eskisi gibi hareketli değil yahu gelin gündüzleri toplaşalım fırsat buldukça oyhhhh
incicicegi o sivilce gibi şeyler yüzünden üzülme doktor hemen bi caresine bakar cildiyeci görün derim korkma minicik şeylerden yaaa
duygucum hayırlı ugurlu olsun mutlu mesut yuvanızı kurun inşallah 2 düğününde de prensesler gibi ol emi ne şanslı hatunsun gelinliğini 2 defa gyiceksin
ece hamile oldgnu gördün umarım evlenr evlenmez bi yegenimiz olur sanada annelik ne yakısır he
bende 2 gece önce rüyam da gelinlik giydiğimi gördüm ama gelinlik giymek iyi değil derler tripli rüyasnı anlatnca aklıma geldi ben çok öncden duymuştum bi vefat haberi alablirsin derlerdi ve aldım gece gelinliği ertesi aksamda annemin dayısı vefat etti
neyse hepimiz sağlıkla,mutlulukla evlenelim bütün ne derdimiz kederimiz varsa bir kenara bırakalım anı yaşayalım hayat kısaaa
bence stres canım.. bana kalsa istemiyorum ama ailem istiyor bende kırmadım.. gelinlikte yardımlarınızı bekliyorum. Henna gelinlikte diktiricem ama model bulmam gerekli
illaki stres oluodur ama olsun gecer gider endişe etme... henna gelinlik nerde bnde bakayım kendim için oraya... model olarak şeye bak akay gelinliğe çeşit çok nasıl bşy istiosun o da önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?