347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ay Nenacım allah korusun hemen istemiyoruz biz 2015'e falan olabilir de evlenir evlenmez istemiyorum. Bana kalsa 5 yıl falan yapmam da bizim ki istiyor işte 1-2 sene sonra. Çocuk iyi düşünülüp yapılması gereken bir şey. Maddi manevi hazır olmak gerekiyor. Büyük sorumluluk gerektiriyor, ben kendimi anne olmaya hazır hissetmiyorum şuan. Bakıcam şimdi ne anlama geliyormuş.

bende aynen senin gibi düşünüyorum canım... Cocuk bÜyük sorumluluk, önce bakıcam biz anlaşabiliyormuyuz..

Rüyada hamile olduğunu görmek mala işaretmiş. Mallarımın artacağına. Hadi inş. Sayısal loto neyin oynayım bari.

Rüyada hamile olduğunu gören kadın, zenginleşeceğine, yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, başarılarından dolayı övgü alacağına işaret eder. Hürriyet Aile'de de böyle yazıyor.

Bu İzmir'in havası o kadar dengesiz ki sabah günlük güneşlik şimdi havada kara bulutlar şimşek yağmur hatta dolu yağıyordu biraz önce Kordon'a.

Hadi bakalım hayırlı olsun

Sağol canım
Ben biraz geçmişe göz atıyorum seni gördüm gelinlik sonunda karar verilmiş tebrikler
Tripli nin düğün yeri belli olmuş çok hoşuma gitti fotoğraflar
Kimsenin ağzının tadı bozulmadan huzurla geçsin şu düğün sıkıntısı denen günleri

öyle tabi ama ... ilerde ist tayin aldırmam gerekli tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…