Ay Nenacım allah korusun hemen istemiyoruz biz 2015'e falan olabilir de evlenir evlenmez istemiyorum. Bana kalsa 5 yıl falan yapmam da bizim ki istiyor işte 1-2 sene sonra. Çocuk iyi düşünülüp yapılması gereken bir şey. Maddi manevi hazır olmak gerekiyor. Büyük sorumluluk gerektiriyor, ben kendimi anne olmaya hazır hissetmiyorum şuan. Bakıcam şimdi ne anlama geliyormuş.
ewt canım yer ayarlandı şansımıza istanbulda yer varmış..
ohh ohh maşallah... hadi gelinlikçilere uç sende
canım ya anlattığım gibi. gelinliği mardinde bakıcam.. oda mart sonunda oraya gidiyorum ozaman olucak. henna gelinlikden. benim burda model beğenmeme yardımcı olursanız sevinirim. zaten gelinlik kocaelinde dikiliyormuş
Selam kızlar
Ben arada bi uğruyor gibi oluyorum
Mardinde mi oturacaksın sen canım????
Ay Nenacım allah korusun hemen istemiyoruz biz 2015'e falan olabilir de evlenir evlenmez istemiyorum. Bana kalsa 5 yıl falan yapmam da bizim ki istiyor işte 1-2 sene sonra. Çocuk iyi düşünülüp yapılması gereken bir şey. Maddi manevi hazır olmak gerekiyor. Büyük sorumluluk gerektiriyor, ben kendimi anne olmaya hazır hissetmiyorum şuan. Bakıcam şimdi ne anlama geliyormuş.[/QUOTE
katılıyorum bende 2015-2016 gibi düşünüyorum bebişi keza gökhan da öyle hayatımızı garantiye almadan yeni bir can a hayat veremeyebiliriz ben zaten 1 tane olsun istiyorum onada hakettiği yaşamı ve koşulları sağlamak istiyorum... kazadan bebek olmazsa niyetimiz yok 2-3 yıl bakalım hyrlısı olsun önce biz evliliklerimze bakalım geçinilebiliomu neler yapılıo die..bugün bi müvekkilim geldi kadın 1 yıl önce evlenmiş hemen hamile kalmış şimdi 8 aylık hamile ve kocasından boşanıcak yüzü gözü şiş hamile halde dayak yemiş neler varya kötü oldum resmennnn
Sen başka topiklerle bizi aldatıyorsun zaten Sedulu hanım
Mardinde mi oturacaksın sen canım????
canım yoğun olsamda girip bi bakıyorum napıyo bizimkiler diyeeealdekuş günaydın canımmm sabahları genelde senle ben yönetiyoruz topici bakıp bakıp kaçıyoruz hayatım
canım yoğun olsamda girip bi bakıyorum napıyo bizimkiler diyeeeakşam konuşulanları okuyacağım dahaaa çok işim var çoookkk
Ay Nenacım allah korusun hemen istemiyoruz biz 2015'e falan olabilir de evlenir evlenmez istemiyorum. Bana kalsa 5 yıl falan yapmam da bizim ki istiyor işte 1-2 sene sonra. Çocuk iyi düşünülüp yapılması gereken bir şey. Maddi manevi hazır olmak gerekiyor. Büyük sorumluluk gerektiriyor, ben kendimi anne olmaya hazır hissetmiyorum şuan. Bakıcam şimdi ne anlama geliyormuş.[/QUOTE
katılıyorum bende 2015-2016 gibi düşünüyorum bebişi keza gökhan da öyle hayatımızı garantiye almadan yeni bir can a hayat veremeyebiliriz ben zaten 1 tane olsun istiyorum onada hakettiği yaşamı ve koşulları sağlamak istiyorum... kazadan bebek olmazsa niyetimiz yok 2-3 yıl bakalım hyrlısı olsun önce biz evliliklerimze bakalım geçinilebiliomu neler yapılıo die..bugün bi müvekkilim geldi kadın 1 yıl önce evlenmiş hemen hamile kalmış şimdi 8 aylık hamile ve kocasından boşanıcak yüzü gözü şiş hamile halde dayak yemiş neler varya kötü oldum resmennnn
yaaa tüh yaaa.. valla bende düşünmüyorum 1 yıl falan ancak düzenimiz oturur birrimize alışırız falan sonra diye düşünüyoruz ama Allah ım verirse ona da yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı olsun... doğum kontrol hapı kullandığı halde hamile kalan varmış.. gerçi ben kullanmayacağım ama
ewet canım ....
Sana daha zor olacak o zaman uzağa gitmek Allah yardımcın olsun canım
Kız geyik sohbeti yapıp duruyorum gece kimse olmuyor ki burada ben gece takılıyorum
Nişan hazırlığı yapıyorum bende yavaştan nisan ayına planladık bakalım
Hadi bakalım hayırlı olsun
duygu mardin'e mi kaçıosun kızzzzzzzzz çok güzelmiş oralar şanslısın hadi iyisin ama istanbulu da cok arıcan demedi demeallah iyi geçinmenizi nasip etsn ha ora ha bura siz birlikte olduktan sonra her yer aynı olur size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?