bence çok güzel aileler tutucu değilse olabilir çünkü sırtı ve önü açık ... beğendim ama
Sağol canım
Ben biraz geçmişe göz atıyorum seni gördüm gelinlik sonunda karar verilmiş tebrikler
Tripli nin düğün yeri belli olmuş çok hoşuma gitti fotoğraflar
Kimsenin ağzının tadı bozulmadan huzurla geçsin şu düğün sıkıntısı denen günleri
benim ailemden yana sıkıntım yok.. bakma canım ordakiler bizden açık saçık giyiniyormuş.. face den henna gelinlik mardin yazdım .. ord ayapılan düğünllerin fotolarını koymuşlar hepsi gayet açık. bir arkadaşım eteklerindeki dantellerinin çok eski model olduğunu söyledi ben pek anlaamam dantel işinden
he açıklarsa sorun yok bizim gökhanın sülaleside açık genelde trabznlular biraz tutucudr ama bizimkilerde yok sadece kayın validm başörtülü ama yeri gelince oda açıo kafasını bende rahatım yani gelinlik knusunda
Kız Trabzonlulara ne laf atıyon bakayım sen
laf atmıyorum hatun artık bende trabznlu sayılırım.... cogunluk tutucudur dedim sende öylesin kötü bşy deil yadırgamadım da ama bana denk gelmedi çünkü ben açığım ve kapanmam bu sebepten dedim yani herkesin bir yaşayış tarzı var ben kendi yaşayışımdan vazgeçmem o bakıma dedim şekerim....
Zaten İslamiyette zorlama diye bişey yoktur canım.... benim ailemde de yok çok şükür.. Zorla kapandırılanları görüyoruz sonu hüsran oluyor herşey insanın içinde olacak yoksa aile kapalıymış diye başını kapat diyenin pek islamiyetle alakası yoktur
evet katılıyorum cok dogru söyledin en azından senin gibi kapalı ve inançlı birinden bunu duymak beni dahada mutlu etti başı kapatmayla keşke dindar olunsa... benim babannem hacıdırve başörtülüdür bize cocuklugumuzda allaha şükür kuran-ı kerimi de dua ve sureleride namaz kılmayı,tespih tutmayı her şeyi öğretti bizde inançlıyız çok şükür ama kapalı değiliz ben kapanmam da zaten kapananı yadırgamam ama ben kapanmam herkesin inancı bilgisi kendine bnde inancımı böyle yaşıyorum dinin gereksnmlerini biliorum uyguluyorum yetio bana
çok geçmiş olsun canım benim bende sen gibiyim seni çok iyi anlayabiliyorum. bende bir operasyon geçirdim çok büyütmüştüm gözümde 10 dk'da bitti inşallah sende kolayca atlatırsınnçok korkağım biliyorum yarın için doktordan randevu alıcaktım ama doluymuş. cildiyeye çok kere gittim ama orası kapsülleşmiş ben boşaltsam bile tekrar dolabilir dedi o yüzden plastik cerrahın orayı temizlemesi gerekiyormuş. cesaretimi toplayım gidicem muhakkak:18:
çok geçmiş olsun canım benim bende sen gibiyim seni çok iyi anlayabiliyorum. bende bir operasyon geçirdim çok büyütmüştüm gözümde 10 dk'da bitti inşallah sende kolayca atlatırsınn
ay bende bende yaa nasıl doğurcaz bilmiyorum yapması bile dert banaasağol canım bi gitsem gerisi gelicek işte gidene kadar mesele
ilerde çocuk falan nasıl doğurcam bilmem. bi yerim kesilse falan amann bi görr halimi kedi bi yerini görmüş yara sanmış misali dolanıyorum ortalarda
çok korkağım biliyorum yarın için doktordan randevu alıcaktım ama doluymuş. cildiyeye çok kere gittim ama orası kapsülleşmiş ben boşaltsam bile tekrar dolabilir dedi o yüzden plastik cerrahın orayı temizlemesi gerekiyormuş. cesaretimi toplayım gidicem muhakkak:18:
ay bende bende yaa nasıl doğurcaz bilmiyorum yapması bile dert banaa
evetttt boşalır boşalmaz haber verin deseydinnnn
Abinin mi ablanin mi canım kaç yaşındaselam kuzucuklarımmmmmmmmmmbugün gitmedim spora evde keyif yapıcam, odamda da yeğenim var yine kaldım salon köşelerinde annesi gelip alsa da bende uzansam yatağıma
Abinin mi ablanin mi canım kaç yaşında
ohh masallah canım yaaaabimin canım. 5 yaşında tam bilmiş bir cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?