347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bence çok güzel aileler tutucu değilse olabilir çünkü sırtı ve önü açık ... beğendim ama

benim ailemden yana sıkıntım yok.. bakma canım ordakiler bizden açık saçık giyiniyormuş.. face den henna gelinlik mardin yazdım .. ord ayapılan düğünllerin fotolarını koymuşlar hepsi gayet açık. bir arkadaşım eteklerindeki dantellerinin çok eski model olduğunu söyledi ben pek anlaamam dantel işinden

Teşekkürler canım evet ilk provam oldu bitti 2.ci yi bekliyorum

he açıklarsa sorun yok bizim gökhanın sülaleside açık genelde trabznlular biraz tutucudr ama bizimkilerde yok sadece kayın validm başörtülü ama yeri gelince oda açıo kafasını bende rahatım yani gelinlik knusunda

Kız Trabzonlulara ne laf atıyon bakayım sen

laf atmıyorum hatun artık bende trabznlu sayılırım.... cogunluk tutucudur dedim sende öylesin kötü bşy deil yadırgamadım da ama bana denk gelmedi çünkü ben açığım ve kapanmam bu sebepten dedim yani herkesin bir yaşayış tarzı var ben kendi yaşayışımdan vazgeçmem o bakıma dedim şekerim....

Zaten İslamiyette zorlama diye bişey yoktur canım.... benim ailemde de yok çok şükür.. Zorla kapandırılanları görüyoruz sonu hüsran oluyor herşey insanın içinde olacak yoksa aile kapalıymış diye başını kapat diyenin pek islamiyetle alakası yoktur

evet katılıyorum cok dogru söyledin en azından senin gibi kapalı ve inançlı birinden bunu duymak beni dahada mutlu etti başı kapatmayla keşke dindar olunsa... benim babannem hacıdırve başörtülüdür bize cocuklugumuzda allaha şükür kuran-ı kerimi de dua ve sureleride namaz kılmayı,tespih tutmayı her şeyi öğretti bizde inançlıyız çok şükür ama kapalı değiliz ben kapanmam da zaten kapananı yadırgamam ama ben kapanmam herkesin inancı bilgisi kendine bnde inancımı böyle yaşıyorum dinin gereksnmlerini biliorum uyguluyorum yetio bana

Katılıyorum canım sana... Herkesin günahı da sevabı da kendinedir... karşılıklı saygı çerçevesinde yaşayıp gitmemiz gerekiyor... Benim dışarda ipli şort giyen ama ezan okuduğunda koştura koştura mescid e gidip çantasında namaz kıyafeti taşıyan arkadaşım var ama bazı kapalılarda var ki sadece başı kapalı vücudunun hatları meydanda dar pantalon kısacık gömlek o yüzden dışardan kimin ne olduğu belli olmaz olamaz.. Herkesin inancı Allah la onun arasındadır.. Biz yapabildiğimiz kadar yapalım Allah ım gerisini tamamlar inşallah içimizdeki niyet iyi olsun yeter... " Ameller niyetlere göredir" çünkü... Ben kapalıyım kıyafetime dikkat ediyorum diye benim günahım yok mu çok var ama tövbe edip bi daha yapmamak için gayret ediyorum.. Allahım herkesin hakkında hayırlısını eylesin kapalı açık farketmez insan olalım

çok korkağım biliyorum yarın için doktordan randevu alıcaktım ama doluymuş. cildiyeye çok kere gittim ama orası kapsülleşmiş ben boşaltsam bile tekrar dolabilir dedi o yüzden plastik cerrahın orayı temizlemesi gerekiyormuş. cesaretimi toplayım gidicem muhakkak:18:

çok geçmiş olsun canım benim bende sen gibiyim seni çok iyi anlayabiliyorum. bende bir operasyon geçirdim çok büyütmüştüm gözümde 10 dk'da bitti inşallah sende kolayca atlatırsınn

çok geçmiş olsun canım benim bende sen gibiyim seni çok iyi anlayabiliyorum. bende bir operasyon geçirdim çok büyütmüştüm gözümde 10 dk'da bitti inşallah sende kolayca atlatırsınn

sağol canım bi gitsem gerisi gelicek işte gidene kadar mesele
ilerde çocuk falan nasıl doğurcam bilmem. bi yerim kesilse falan amann bi görr halimi kedi bi yerini görmüş yara sanmış misali dolanıyorum ortalarda

sağol canım bi gitsem gerisi gelicek işte gidene kadar mesele
ilerde çocuk falan nasıl doğurcam bilmem. bi yerim kesilse falan amann bi görr halimi kedi bi yerini görmüş yara sanmış misali dolanıyorum ortalarda
ay bende bende yaa nasıl doğurcaz bilmiyorum yapması bile dert banaa

evetttt boşalır boşalmaz haber verin deseydinnnn

selam kuzucuklarımmmmmmmmmm bugün gitmedim spora evde keyif yapıcam, odamda da yeğenim var yine kaldım salon köşelerinde annesi gelip alsa da bende uzansam yatağıma

kızlarrr beyaz eşyada arçelikle samsung arasında kaldık ya hangisi sizce??? ikisinden birini kullanıpta memnun olan ya da olmayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…