347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

teyzemin samsung çamaşır var hiç.memnun değil ama beyaZ eşya şans işi ya bunu anladım ben
siz ne aldınız peki? of çok kararsız kaldım nişanlım samsung dedi bende arçelik beğenmiştim cuma akşamı gidip ikisine de bakıcaz son kez sonra karar vercez ama kullananların tavsiyeleri daha önemli tabi

kızlarrrrrr hala eşya muhabbetimi yaaaaaaaaaa bıraktığımdada eşya konuusyordunuz :))) yeterr yahuuuuu

kızlarrr beyaz eşyada arçelikle samsung arasında kaldık ya hangisi sizce??? ikisinden birini kullanıpta memnun olan ya da olmayan var mı?

tatlım çamaşır makinasında samsungun iyi olduğunu bende duydum. hatta geçen arçeliğe gittiğimde orda da vardı satıcı tanıdıktı aynısı evimde var çok memnunuz dedi ama hümünde dediği gibi beyaz eşyalar gerçekten şans işi

bende arçelik in love serisinin çamaşır makinesini çok beğendim ya

dygu tanışma olayı nasıl oldu? Akrabalar felan geldi mi? Korktuğun gibi geçmemiştir inşallah.

Sedulu istemeye geldiler mi?

Merci evde arçelik eşyam yok samsung bir tek elektrik süpürgem var ondan memnunum.

dygu tanışma olayı nasıl oldu? Akrabalar felan geldi mi? Korktuğun gibi geçmemiştir inşallah.

Sedulu istemeye geldiler mi?

Merci evde arçelik eşyam yok samsung bir tek elektrik süpürgem var ondan memnunum.

sağol canım bende cuma son bi kez bakıp karar vericem artık

Bu arada set üstü ocak alacak varsa otomatik güvenlik sistemli almanızı önemle tavsiye ederim

Bu arada set üstü ocak alacak varsa otomatik güvenlik sistemli almanızı önemle tavsiye ederim

ben onu en sona bırakmayı düşünüyorum çünkü artık yeni evlerin çoğunda kendinden takılı oluyo o yüzden sadece bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…