teyzemin samsung çamaşır var hiç.memnun değil ama beyaZ eşya şans işi ya bunu anladım benkızlarrr beyaz eşyada arçelikle samsung arasında kaldık ya hangisi sizce??? ikisinden birini kullanıpta memnun olan ya da olmayan var mı?
siz ne aldınız peki? of çok kararsız kaldım nişanlım samsung dedi bende arçelik beğenmiştim cuma akşamı gidip ikisine de bakıcaz son kez sonra karar vercez ama kullananların tavsiyeleri daha önemli tabiteyzemin samsung çamaşır var hiç.memnun değil ama beyaZ eşya şans işi ya bunu anladım ben
kızlarrr beyaz eşyada arçelikle samsung arasında kaldık ya hangisi sizce??? ikisinden birini kullanıpta memnun olan ya da olmayan var mı?
kızlarrrrrr hala eşya muhabbetimi yaaaaaaaaaa bıraktığımdada eşya konuusyordunuz :))) yeterr yahuuuuu
tatlım çamaşır makinasında samsungun iyi olduğunu bende duydum. hatta geçen arçeliğe gittiğimde orda da vardı satıcı tanıdıktı aynısı evimde var çok memnunuz dedi ama hümünde dediği gibi beyaz eşyalar gerçekten şans işi
bende arçelik in love serisinin çamaşır makinesini çok beğendim ya
1700 liracıkkevet çok hoşlar fiyatlarıda çok hoş ama
dygu tanışma olayı nasıl oldu? Akrabalar felan geldi mi? Korktuğun gibi geçmemiştir inşallah.
Sedulu istemeye geldiler mi?
Merci evde arçelik eşyam yok samsung bir tek elektrik süpürgem var ondan memnunum.
Bu arada set üstü ocak alacak varsa otomatik güvenlik sistemli almanızı önemle tavsiye ederim
Bu arada set üstü ocak alacak varsa otomatik güvenlik sistemli almanızı önemle tavsiye ederim
ben onu en sona bırakmayı düşünüyorum çünkü artık yeni evlerin çoğunda kendinden takılı oluyo o yüzden sadece bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi alıcam
ayyy düşünecek ne çok şey var yahu erkekler düşünsün azcıkta
Kiraya mı çıkacaksanız canım, satın mı alacaksınız?
ayyy düşünecek ne çok şey var yahu erkekler düşünsün azcıkta
söyle canım seninki şırnak ta örneklerle uğraşırken bide set üstü ocak düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?