347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu zamana kadar benim düşünmediğim hiç birşeyi düşündüğünü görmedim işte tam bu yüzden bizim beynimiz onlarınkinden çok kullanılmış

bizimki biraz rahat kesimden önceden düşünmeye gerek yok herşey hallolur zamanı gelince diyenlerden

hepsi aynı demekki o yüzden biz onlardan daha erken kırışıyoruz

şimdilik kiraya çıkıcaz gibi görünüyo ama belli de olmaz canım Allah yardım ederse direk kendi evimizi de alabiliriz

İnsan yeni evleneceği için herşeye özenip alıyor, ben kiradayım sonradan bu kadar eşya aldığıma pişman oldum. Aslında kiradayken çok çok eşya almaya gerek yok. Mesela şimdi ev alsam oturduğum ev dublex 3+1. Satın alacağım ev imkanlara göre küçük bir ev olursa eşyalarımı o kadar özenerek aldım nasıl sığar, sığmazsa ne olur bilinmez.

evet kira olursa o sorun bizde de olcak kesin bakalım görcez canım herşeyin hayırlısı

Hümeyra evi ne zaman tutmayı düşünüyorsunuz? Ben 4 ay önce tutmuştum perdelerim son anda yetişti. Çok geç kalmayın.

Planettürk kanalında türk filmi izlemekten gına geldi bana söylüyorum anlamıyor en sonunda bağırıcam rahatlıycam

kızlar günaydınlar size bşy danışıcam:26:ben 3 yıl önce özel bölge lazere gittim 8 seanstı ama 6 seans gidebildim çünkü firma toz olup uçtu kaçtılar devamını getirtemedğim için benm tüyler bitmedi yine aynı çıkıyor...
şimdi estetisyen bir arkadaşım var çok lüx bir semtte o işin uzmanı olarak çalışıyor bende yaptrmak istedğimi söyledim ve o bnmle ciddi ilgilenr cok samimiyiz rötuşlarımı düzenli yapar vs güven sıkıntısı yok şimdi aranızda bu işi yaptırıp ayrıca seansları bitiripte lazerinden memnun olan varmı çıkıp çıkmadığı konusun da kesin bir kanaate varmak istiyorum...

evlenicem ve jiletti,agdaydı ugrasmak istemiyorum hep vakit kaybı ve ömür boyu uğraş dur bşylerden fedakarlık yapıp komple vücudum için böyle bir bütçe ayırmaya karar verdim sizden fikir istiyorum cici kuşlarrr:26:

Mercim beyaz eşya sormuşsun. Biz çamaşır makinamı da, bulaşığı da Arçelik aldık. Çamaşır makinamı 2008 yılında 1650 tl'ya aldı anneannem mağazanın en pahalı 2. makinasıymış o zaman, yanında da tv hediye etmişler hatta şuan salonda kullanıyoruz.

Bulaşık makinamıda bu sene aldık yine Arçelik tabi ki yeni daire de oturacağımız için ankastre aldım. 1.600-1.800 civarıydı sanırım onu tam hatırlamıyorum ama programı fazla, içinde aydınlatma sistemi falan var kapağı açtığında ışık yanıyor buzdolabı gibi.

Ben arçelik tavsiye ederim. Servis ağı çok yaygın. Ve beyaz eşya alırken hepsini aynı almanı öneririm. Servis çağırdığında hepsini kontrol ettirebilirsin.

Buzdolabını da arçelik alacağız. Hatta beğendik, kredi çekilmesini bekliyoruz. O erkek tarafına düştüğü için.

Dolabım şu olacak.

2398 CNIY A++ Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı

Setüstü ocak, davlumbaz, fırın almıyorum şuanda bizde kiracı olacağız yeni binalarda takılı olabiliyor. Eve göre alacağım.

ben kaçıyorum kızlar herkese iyi geceler

mervecim ben buzdolabı ve çamaşır makinamı hotpoint ariston düşünüyorum bulaşık mak. muhtemelen ya bosch alırım yada ariston önceden samsung düşünüodum vazgeçtim...

tv olarakta phılıps ya da sony olucak gökhan oların dizaynını begenıo ... fırın evi tutmadan almicam bazı evlerde ankastre oluo eger yoksada normal fırın alıcam ocaklı o da muhtemelen başka bi marka olur die düşünüorum.. arçelik düşündüm bi dönem ama arçelik bayisi olan bi arkdşm var tavsiye etmedi çok problem yaratıomuş bende vazgeçtim

komple eşyaallrımı bosch isterdim ama maddi açıdan sarsar o yüzden hotpointe karar verdim... sen yinede araştır iyice samsung için çok iyi diolar ben neden vazgectim bilmiyorum belki komple samsung döşerim...

Samsung'u televizyonda öneririm. Samsung'a tv kalitesinde yaklaşabilmiş tek markada Lg'miş. Bizde Samsung ya da Lg düşünüyoruz.

Bosch eskiden bosch'muş harbi ama şimdi öyle değil bence. Evli de arkadaşlarım var tavsiye etmiyor. Bizde hemen hemen her hafta sonu geziyoruz bakıyoruz. Bosch'un farklı fiyatlarda bir sürü buzdolabı var ve fiyatları da pahalı gelmedi bize. Arçelik'in fiyatları daha pahalı Bosch'tan. Gidip inceleyin göreceksiniz. Bu arada Bosch ve Siemens aynı fabrikada üretiliyormuş. Ben Siemens'i beğenmedim, her ne kadar kaliteli olduğu söylense de buzdolabının içlerini sarı çalışmışlar, sararmış gibi duruyor, kirli gibi aynı.

bizde her hafta sonu araştırıyoruz en iyi tv philiıps ve samsung muş ama biz phılıpsın dizaynınıda begenıoruz o yuzden o standartlarda ki dızayn sony de de var ve 4-5 bin civarı fıyatları samsung bnm nişanlımın ailesi kullanıo en iyilerinden hatta 2 tane samsung var onlarda her zamn her seyı aynı kalıtede göstermio öle bi sıkıntı varmış... o yuzden istemıoruz samsung

bosch evet eskisi gibi değil bnm teyzem tüm evini yeniledi beyaz esyalar da dahil her şeyi bosch aldı ilk 1 yılda hepsi aynı anda bozuldu kadında ki şanssızlığa bakarmısın

arçelik in fiyatları almış başını gitmiş zaten arkdsım da tavsiye etmedi o yüzden hiç bakmıorum bile ben gecen yıl her şeyimi arçelik alıcaktım 9 bin tl fiyat verdi taksitle ödicektim sonra baktım arkdsmda arçelikn bayisini almış ürünleri satim kapatıcam dio dükkanı hep şikayet hep şikayet pişman oldum dio hani bana satmak yerine alma boşa para verme dedi ...

Nenacım 2 senedir bikini bölgesi lazere giden biri olarak diybilirim ki çok buyuk bir rahatlık.Bırak tamamen bitmesini seanstan sonra 2-2.5 ay rahat edıyorsun bu bile benim gitmem için cok buyuk bir sebep.Hee sen tamamen kurtulmak istiyorsan cilt rengin ,tüy rengin önemli.Ben zaten sarışımın bi de tüylerimde sarı hatta bazıları platin sarı.O sebepten ne kadar atış atsalarda kac derece atıs atsalarda görmüyor.Ozellıkle bıkının alt kısmı için dıyorum.Sonuc almak imkansza yakın sarı tüyler için.Ama koltukaltımda bir tanecikbile kalmadı.En cabuk sonuc gosteren bölge.Bacakta desen üst bacaklarım sapsarı yine görmüyor.Sadece alt bacak yaptırıyorum.Memnunum.Dediğim gibi tüy rengi önemli birde kullanılan cihaz.

chelzycim bende sarısınım ama tüylerim sarı değil makina görür yani ben genital için gitmiştim seans bitmedgi için tüylerde bitmedi...

evet 2-2.5 ay rahat ediosun mükemmel bşy valla rahatlattın beni nisan gibi gidicem bütçemi anca ayarlarım, komple vücut gidicem peki acıyomu acımasın diye emla krem sürüomusun yoksa he rtürlü acıya dayanıcaksın mı diosun benim canım tatlıdır ağlar zırlarım ben acıya birde 1 saat civarı sürüo uyguladıgın bir yöntem var mı acaba ???

Sarı değilse problem yok guzelce görürr.
Nisan da gitsen 2 ay raahtsın canım.
Benim acı eşiğim baya geniştir.Dayanabılıyorum ama ciddi anlamda hassas deri acıyor.En son gittiğimde yapan kızda dedi emla sürüp gel diye.
Öbür aya gideceğim gıtmeden bir saat önce sürücem ama yoksa kızın kolunu falan sıkıyorum kendımı kasıyorum çok

Yaptır canım benim arkadaşım yaptırdı tek şey çıkmıyormuş rahat miss geziyor. maalesef ben yaptıramadım uğraşmak zorunda kalacağım.. işe girersem yaptırmaya başlarım diyordum olmadı

Bizde samsung ya da lg alacağız tvyi.... Bulaşığımı boshtan alacağım ama bosch un buzdolaplarından memun olmayan çok kişi gördüm.... bizim çamaşır makinesi arçelik şu an anneminki.. bembeyaz yapıyor..benimki toplama olacak

emla sürmüştüm ben ama hiç işe yaramadı ki bide minicik 5 gr lık krem 15 tl miydi neydi genital oldgu için 6 seans yetmişti bana ama tüm vücüut olucak emlamı dayanır kardeşim.... her seansta bayılıcam 50-100lıra
acı konusunda bende dayanıorum dayanmasına ama seans saati uzun olucak ya dayansamda gözümden yaş gelir hassasım lazerde baya bi acıo napıcam bilmiyorum hadi genital 10 dkka sürüo koltul altı da 10 dkka sürsün bacak ve kolu napıcam uffff ama baktgnda ağda da acıo bi tek jilet acıtmıo o da fırça gibi yapıo herifim kaçar benden yaaa batacak adama düşünsene üfff

aynen acıo macıo ama rahatsın ya napim dayanıcam artık... arkadşm şimdi fiyat verdi bana genital ve koltuk altı için para almıcakmış hediyem olsun dio kol ve bacak normalde 2400 bana 1200e yapıcakmış ben 3 yıl önce sadece özel bölgeme 750 vermiştim ne salakmışım yahu

yaptır yaptır canım muhallebiyi karıştırırken elimi yaktım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…