Bu zamana kadar benim düşünmediğim hiç birşeyi düşündüğünü görmedimişte tam bu yüzden bizim beynimiz onlarınkinden çok kullanılmış
bizimki biraz rahat kesimden önceden düşünmeye gerek yok herşey hallolur zamanı gelince diyenlerden
şimdilik kiraya çıkıcaz gibi görünüyo ama belli de olmaz canım Allah yardım ederse direk kendi evimizi de alabiliriz
İnsan yeni evleneceği için herşeye özenip alıyor, ben kiradayım sonradan bu kadar eşya aldığıma pişman oldum. Aslında kiradayken çok çok eşya almaya gerek yok. Mesela şimdi ev alsam oturduğum ev dublex 3+1. Satın alacağım ev imkanlara göre küçük bir ev olursa eşyalarımı o kadar özenerek aldım nasıl sığar, sığmazsa ne olur bilinmez.
ben kaçıyorum kızlar herkese iyi geceler
Samsung'u televizyonda öneririm. Samsung'a tv kalitesinde yaklaşabilmiş tek markada Lg'miş. Bizde Samsung ya da Lg düşünüyoruz.
Bosch eskiden bosch'muş harbi ama şimdi öyle değil bence. Evli de arkadaşlarım var tavsiye etmiyor. Bizde hemen hemen her hafta sonu geziyoruz bakıyoruz. Bosch'un farklı fiyatlarda bir sürü buzdolabı var ve fiyatları da pahalı gelmedi bize. Arçelik'in fiyatları daha pahalı Bosch'tan. Gidip inceleyin göreceksiniz. Bu arada Bosch ve Siemens aynı fabrikada üretiliyormuş. Ben Siemens'i beğenmedim, her ne kadar kaliteli olduğu söylense de buzdolabının içlerini sarı çalışmışlar, sararmış gibi duruyor, kirli gibi aynı.
kızlar günaydınlar size bşy danışıcam:26:ben 3 yıl önce özel bölge lazere gittim 8 seanstı ama 6 seans gidebildim çünkü firma toz olup uçtu kaçtılar devamını getirtemedğim için benm tüyler bitmedi yine aynı çıkıyor...
şimdi estetisyen bir arkadaşım var çok lüx bir semtte o işin uzmanı olarak çalışıyor bende yaptrmak istedğimi söyledim ve o bnmle ciddi ilgilenr cok samimiyiz rötuşlarımı düzenli yapar vs güven sıkıntısı yok şimdi aranızda bu işi yaptırıp ayrıca seansları bitiripte lazerinden memnun olan varmı çıkıp çıkmadığı konusun da kesin bir kanaate varmak istiyorum...
evlenicem ve jiletti,agdaydı ugrasmak istemiyorum hep vakit kaybı ve ömür boyu uğraş dur bşylerden fedakarlık yapıp komple vücudum için böyle bir bütçe ayırmaya karar verdim sizden fikir istiyorum cici kuşlarrr:26:
Nenacım 2 senedir bikini bölgesi lazere giden biri olarak diybilirim ki çok buyuk bir rahatlık.Bırak tamamen bitmesini seanstan sonra 2-2.5 ay rahat edıyorsun bu bile benim gitmem için cok buyuk bir sebep.Hee sen tamamen kurtulmak istiyorsan cilt rengin ,tüy rengin önemli.Ben zaten sarışımın bi de tüylerimde sarı hatta bazıları platin sarı.O sebepten ne kadar atış atsalarda kac derece atıs atsalarda görmüyor.Ozellıkle bıkının alt kısmı için dıyorum.Sonuc almak imkansza yakın sarı tüyler için.Ama koltukaltımda bir tanecikbile kalmadı.En cabuk sonuc gosteren bölge.Bacakta desen üst bacaklarım sapsarı yine görmüyor.Sadece alt bacak yaptırıyorum.Memnunum.Dediğim gibi tüy rengi önemli birde kullanılan cihaz.
chelzycim bende sarısınım ama tüylerim sarı değil makina görür yani ben genital için gitmiştim seans bitmedgi için tüylerde bitmedi...
evet 2-2.5 ay rahat ediosun mükemmel bşy valla rahatlattın beni nisan gibi gidicem bütçemi anca ayarlarım, komple vücut gidicem peki acıyomu acımasın diye emla krem sürüomusun yoksa he rtürlü acıya dayanıcaksın mı diosunbenim canım tatlıdır ağlar zırlarım ben acıya birde 1 saat civarı sürüo uyguladıgın bir yöntem var mı acaba ???
kızlar günaydınlar size bşy danışıcam:26:ben 3 yıl önce özel bölge lazere gittim 8 seanstı ama 6 seans gidebildim çünkü firma toz olup uçtu kaçtılar devamını getirtemedğim için benm tüyler bitmedi yine aynı çıkıyor...
şimdi estetisyen bir arkadaşım var çok lüx bir semtte o işin uzmanı olarak çalışıyor bende yaptrmak istedğimi söyledim ve o bnmle ciddi ilgilenr cok samimiyiz rötuşlarımı düzenli yapar vs güven sıkıntısı yok şimdi aranızda bu işi yaptırıp ayrıca seansları bitiripte lazerinden memnun olan varmı çıkıp çıkmadığı konusun da kesin bir kanaate varmak istiyorum...
evlenicem ve jiletti,agdaydı ugrasmak istemiyorum hep vakit kaybı ve ömür boyu uğraş dur bşylerden fedakarlık yapıp komple vücudum için böyle bir bütçe ayırmaya karar verdim sizden fikir istiyorum cici kuşlarrr:26:
Samsung'u televizyonda öneririm. Samsung'a tv kalitesinde yaklaşabilmiş tek markada Lg'miş. Bizde Samsung ya da Lg düşünüyoruz.
Bosch eskiden bosch'muş harbi ama şimdi öyle değil bence. Evli de arkadaşlarım var tavsiye etmiyor. Bizde hemen hemen her hafta sonu geziyoruz bakıyoruz. Bosch'un farklı fiyatlarda bir sürü buzdolabı var ve fiyatları da pahalı gelmedi bize. Arçelik'in fiyatları daha pahalı Bosch'tan. Gidip inceleyin göreceksiniz. Bu arada Bosch ve Siemens aynı fabrikada üretiliyormuş. Ben Siemens'i beğenmedim, her ne kadar kaliteli olduğu söylense de buzdolabının içlerini sarı çalışmışlar, sararmış gibi duruyor, kirli gibi aynı.
Sarı değilse problem yok guzelce görürr.
Nisan da gitsen 2 ay raahtsın canım.
Benim acı eşiğim baya geniştir.Dayanabılıyorum ama ciddi anlamda hassas deri acıyor.En son gittiğimde yapan kızda dedi emla sürüp gel diye.
Öbür aya gideceğim gıtmeden bir saat önce sürücem ama yoksa kızın kolunu falan sıkıyorum kendımı kasıyorum çok
Yaptır canım benim arkadaşım yaptırdı tek şey çıkmıyormuş rahat miss geziyor. maalesef ben yaptıramadım uğraşmak zorunda kalacağım.. işe girersem yaptırmaya başlarım diyordum olmadı
aynen acıo macıo ama rahatsın ya napim dayanıcam artık... arkadşm şimdi fiyat verdi bana genital ve koltuk altı için para almıcakmış hediyem olsun diokol ve bacak normalde 2400 bana 1200e yapıcakmış ben 3 yıl önce sadece özel bölgeme 750 vermiştim ne salakmışım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?