347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar bugün bornoz ve hamam seti almaya gidiyorum.

Bornozda hala karar veremedim. Bizimkinin arkadaşının mağazasından alcam daha uyguna bırakabilir. Sizce hangisi??? Son kararlarınız.

Grapes Aile Bornoz Seti

Simple Aile Bornoz Seti

Fancy Aile Bornoz Seti

Bu da Taç Nora Hamam Seti (Misafir için)

Bence bu

Koltukaltında hiç hissetmiyorsun bile.Bir tek ne kadar garipse sol alt bacakta biraz acı oluyor o okadar.Dayanılamıcak derecede değil yani acı.
Bır tek bıkınıye kullanırsın emla tamam.Bacak ve koltukaltına gerek yok hiçç.

Tripliii canım ben simple aile setini begendimm aralarında.Yakaları daha hosuma gitti.

Kızlar Simple Aile Setini akşam alıyorum, karar verdim.

Nora Hamam Seti ellerinde yokmuş ama.

Pierre Cardin'lerde çok güzel indirim varmış şuan. Onları kaçırmanızı istemem dedi çocuk, onlara bakacağım. Sizinde aklınızda olsun.

Şimdiden gule gule kullan ececim.
Hum seninde cok guzelmiş.
Ben Pierre Cardin veya polo asn. falan bu tarz markaların kıyafet dışındaki ürünlerine sıcak bakmıyorum.Nevresim takımı,yorgan vs.O sebepten mesela havlu deyince akla gelen belirli markalar var ve kalıte olarak daha ıyı gelıyor bana.

ececim bende 1 ve 2 numaralı setleri begendim... şimdiden iyi günlerde kullanın 2 numaranın aynısı bnde var

Chelzy'im sonuna kadar katılıyorum benim kafadansın.

Nena kuşum 2 numara dediğin Simple mı? Akşam alacağım onu ama yakından görmedim yakından nasıl canım?

evet simple yakından daha güzel sanki benşm fikrim ama sende bi bak sonuçta hepmz aynı zevke sahip değiliz belki sen begenmezsin belkide cok begenırsın ... ama bnm cok hosuma gıtmıstı alırkenn

Kızlar misafir için hamam setlerinden kaç set almalıyım sizce? Tek set yeterli olur mu? Yoksa 2 set mi alayım?

Ayy tripliiim evine ordu mu gelecek allahaskına tek set al olsun bitsin:)Bence yanii.Sonra onları nereye koyucam derdi.2 taneye gerek yok bence o sebepten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…