Kızlar bugün bornoz ve hamam seti almaya gidiyorum.
Bornozda hala karar veremedim. Bizimkinin arkadaşının mağazasından alcam daha uyguna bırakabilir. Sizce hangisi??? Son kararlarınız.
Grapes Aile Bornoz Seti
Simple Aile Bornoz Seti
Fancy Aile Bornoz Seti
Bu da Taç Nora Hamam Seti (Misafir için)
emla sürmüştüm ben ama hiç işe yaramadı ki bide minicik 5 gr lık krem 15 tl miydi neydi genital oldgu için 6 seans yetmişti bana ama tüm vücüut olucak emlamı dayanır kardeşim.... her seansta bayılıcam 50-100lıra
acı konusunda bende dayanıorum dayanmasına ama seans saati uzun olucak ya dayansamda gözümden yaş gelir hassasım lazerde baya bi acıo napıcam bilmiyorum hadi genital 10 dkka sürüo koltul altı da 10 dkka sürsün bacak ve kolu napıcamuffff ama baktgnda ağda da acıo bi tek jilet acıtmıo o da fırça gibi yapıo herifim kaçar benden yaaa batacak adama düşünsene üfff
Pierre Cardin Pinko Hamam Seti bunu beğendim kızlar sizce nasıl?
storway canım... ilk defa aldık bu markayı tanıdık tavsiye attı bakalım nasıl.olacakSenin ki de çok güzelmiş canım bunun markası ne?
Şimdiden gule gule kullan ececim.
Hum seninde cok guzelmiş.
Ben Pierre Cardin veya polo asn. falan bu tarz markaların kıyafet dışındaki ürünlerine sıcak bakmıyorum.Nevresim takımı,yorgan vs.O sebepten mesela havlu deyince akla gelen belirli markalar var ve kalıte olarak daha ıyı gelıyor bana.
ececim bende 1 ve 2 numaralı setleri begendim... şimdiden iyi günlerde kullanın 2 numaranın aynısı bnde var
Nena kuşum 2 numara dediğin Simple mı? Akşam alacağım onu ama yakından görmedim yakından nasıl canım?
Kızlar misafir için hamam setlerinden kaç set almalıyım sizce? Tek set yeterli olur mu? Yoksa 2 set mi alayım?
Kızlar misafir için hamam setlerinden kaç set almalıyım sizce? Tek set yeterli olur mu? Yoksa 2 set mi alayım?
Misafir için iki.vücut iki baş havlusu.canım.buna hamam takımı denirhamam seti dediğin nedir adı mı öyle yoksa gerçekten hamam da kullanılan bir set mi bilemedim deçok mu cahilim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?