347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar misafir için hamam setlerinden kaç set almalıyım sizce? Tek set yeterli olur mu? Yoksa 2 set mi alayım?
ben tek aldım canım ilk.başlarda.zaten yeni evlilere yatılı misafir gelmez çok... Sonradan baktık yetmiyor aliriz yine ama yeter zaten iki tane var çift gelse onlara yeter iste

Valla bende cahilim pek Nenacım tahmın yürütüyorum sanırım hamam seti misafire cıkan banyo havlusu demek
Bende fotodan çıkarım yaptım :)
Trıplııı aydınlat bızııı

Nena'm çok güldüm ya allah iyiliğini. Hümeyra anlatmış neyseki yoksa ben gülmekten yazamıcaktım.

Chelzy'im anneyle konuştum şimdi o da nasılsa sizin bornoz takımlarınızın içinde havlularınızda olacak tek set al dedi. Tek set alacağım haklısınız.

Valla bende cahilim pek Nenacım tahmın yürütüyorum sanırım hamam seti misafire cıkan banyo havlusu demek
Bende fotodan çıkarım yaptım :)
Trıplııı aydınlat bızııı

ya bende anladım onu aslında da hani bide gelin olcgn zaman gelin hamamına götürülürsün ya acaba dedim yannda gelecek olanlara peştemal falan mı almak gerekio die de düşündüm o yüzden böyle bi soru sordum....

hüm e katılıorum yatıya kımse gelmez ılk7-8 ay belkide 1 sene sonra artık düşünürüm misafir ıvırzıvırlarını ben daha anca kendime alıorum

Kızlar hamam setleri iki kişilik oluyor. İçinde 2 adet vücut, 2 adet baş havlusu oluyor. Bornoz kullanmayı sevmeyen çiftler tercih edebilir bu havluları. Ben de misafir için alıyorum. Sizler de kullanım amacınıza göre kendiniz ya da misafir için alabilirsiniz.

ailelerimizle aynı şehirde olacağız çoğumuz farklı olsa lazım olurdu o zaman giden gelenemiz olurdu hem canın hem.bizim ailemiz

Bizim aldığımız setlerin içinde zaten havlu da var istediğimizi kullaniriz

Bu düşüncenle iyice kırdın geçirdin Nena'm ya ilahi sen. Benim evimde hamam da olacakta ben hamama girdiğimde kullanacağım canım bunları.

Ben de annem, kayınvalidem falan için alıyorum canım ya da kardeşim gelir bizde kalır duşa girer falan ona veririm. O yüzden en azından bir takım gerekli bence diye düşünüyorum.

Aynen canım bende o yüzden aldım yoksa ilk başlarda kardeşteb başka kimse gelmez kalmaya

Ece en ıyısını yapmıssın ne gerek 2 tane sete.
Ne kadar fiyatı o setlerin ki ?
Nenaa Allah iyiliğinii bide peştemal mıı geldi aklıma bide onu muu alacagızzzz

Bi de humeyra dogru soyluyorsun aıleler aynı sehırde olunca cok fazla ıhtıyac olmuyor.Bizde abimin eşinin ailesi geldiğinde bi ton mısafır havlusu mısafır nevresimi gerekıyor.Her sene bu tantana oluyor senede 2 -3 defa illa.Bende de muhtemelen çok yatılı misafir olucak uzaktan hep o bakımdan gerekli.

Aslında ben bornoz kullanmayı hiç sevmiyorum.Unıversiteye gıdecegım zaman yurtta kullanayım diye annem almıştı onu bile havlu gibi kullanmıstım ama sanırım çeyizde olmazsa olmaz oldugu içi alınacak yoksa kullanmam öyle alışkanlıgım yok.Bornoz seti yerine hamam seti mi alsam kendime

Bizim aldığımız setlerin içinde zaten havlu da var istediğimizi kullaniriz

Evet canım öyle olduğu için annemde hamam setinden 1 takım al dedi. Kaldıracağım hamam setimi yani, misafire kullanacağım onu sadece. Bizimkide ister bornozunu giysin ister havluya sarınsın kendi bilir.

ahahahh ben onu demek istemedim ki sende bu düşüncenle beni öldürdün yahuuu... demek istediğim adettendir hani kaynana gelinini hamama götürür ya nikahtan 1 gün öncemi ne gidilir hani kadınlarla toplaşılır vs.. öle bşy yok mu ben duydum hep cevremden ona istinaden demiştim...

nese ben henüz misafiiri düşünme boyutuna gelmedim inş.. bi evlenimde sıra misafir hamam setinede gelir

aman topiği karıştırdım yaaa yok chelzyım peştemal almıcaz yanlış anlamışım ben

Hah aynı ben nefret ederim bornozdan ama annem bir kızın çeyizinde bornoz takımı mutlaka olmalı dediği için alacağım. Herrhalde ilk zamanlar kullanır alışamazsam kaldırırım bir kenara. Bornoz takımlarının içinden hamam seti de çıkıyor nasılsa havlularını kullanırım. Bu arada eğer ben illa kullanmam diyorsan hamam setleri mantıklı 60-90 arası fiyatları gördüğüm kadarıyla.

Karıştı herşeyyy çorbaaa olduuuu Neeeee nenaaa biziii hamama mıı götürücekmişşşşşşşşş

selamlar şekerlerimm

triplii kızların beğendiğini bende çok beğendim sanırım sende onda karar kılmışsın

bende bornoz kullanmayı sevmem ama çeyiz için gerekli bişeymiş aldık bakalım kullanırmıyım bilmem. misafirler falan içinde 1 takım hamam setim var şimdilik yeter diye düşünüyorum. yetmezse sonradan alınır. fazla olunca da yer sıkıntısı oluyor birde.

Kızım o dizilerde oluyor, yok bizde öyle şeyler. Düğünden bir gün önce iki tarafta panik hali olur muhtemelen bizde, bir de hamama gidip o panikle kafa göz yarmayalım mazallah.

Karıştı herşeyyy çorbaaa olduuuu Neeeee nenaaa biziii hamama mıı götürücekmişşşşşşşşş

Neeee Nena bizi hamama mı götürcekmiş, bir de peştemal mi giycekmişizzz???

Nena bizi hamama götür.

ben istiyorum aslında arkadaşlarımla gitmeyi hamam sefasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…