347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

diziler de oluo dimi ama bnm bi kaç arkdsım gitti zamanın da annemde gitmiş banada saçma gelio ama gerekli bşy sanıodum ben nese cnm gitmem dediğin dogru gerdek öncesi sakat kalmayım şimdi herifime yatakta kıvrımlı sekıller verecem evde keselenirim bnde anam keseler beni iice pert edene kadar

hamam köpeğiniz olsun sizi saray hamamına götürürüm ben kişi başı giriş 100 lira herkes bana verir giriş parasını ben götürürüm sizi

Hahahahahah Nena evlenince bize neler anlatcan çok merak ediyorum. Senin yüzünden bir gün ban yicez.

edindiğim tüm tecrübelere yüzeysel değinicem kızlar tabi şimdide boş değilim çok şey biliyorum keza sizde öyle ama tecrübe konusunda eksiklerim var tamamlayım

şaka bi yana böyle konuştuğuma bakmayın ödüm kopuyor ilk geceden ama napim... kendimi adapte için slogan yaptım..." ilk gece benden korksun" diye...

Tripliii canım bende kahvesini çok begendım o uclu havluların.Seviyorum havluda koyu renk.
Olmadı at sepeteee dediimm ama tükenmişşş

Nenaa giriş 100 tl hıı pekkiiii
İlk gece demeyin bana lütfenn :18::18:

kızlar bakın gelin ayakkabılarına ne kadar hoş...

bu tarz değişik ayakkabılar piyasada hiç yok, en iyi markalara bile baktım yok hep aynı şeyler var bunlardan acaba nerelerde bulurum fikri olan varmı...:26:

Eklentiler

• $a1.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $a2.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $a3.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 19
  • $a4.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 21
Tripliii canım bende kahvesini çok begendım o uclu havluların.Seviyorum havluda koyu renk.
Olmadı at sepeteee dediimm ama tükenmişşş

Nenaa giriş 100 tl hıı pekkiiii
İlk gece demeyin bana lütfenn :18::18:

aman chelzyim korkma yahu salla gitsin asırlardır insanlar ne yapmış annelermz nenelerimz daha kimler kimler şimdi en cahil insan bile 5 tane doguruo bu işi nasıl yapıolar sanki acısı falanda yokmuş ben çok araştırdım sadece psikolojik olarak acıcak dedgmz için acıyomuş ama acımıcak dersek acımıomuş normalde agrılı bir şey değilmiş dert etme araştır bak rahatlarsın onun bunun anlatmasını dinleme bana bir arkdşım anlatmıştı nenaaaaa dedi öldüm zannettim okadar acıdı dedi ama bnde sennki acımıştırda herkesin ki acımaz demiştim çünkü psikolojik olrak neye yönleniosan o oluomuş güven bana ve korkmaaaaaaa

kızlar kına gecem için 2 tane abiye diktirmek istiyorum bacaklarım çok güzel muntazam fiziğim komple fena sayılamz sadece 5 kilo vermem gerekicek boyum da 162 uzun değil acaba bu modellerden herhangi biri bana gider mi?:26:

Eklentiler

• $yeşil 1.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $siyah1.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 18
  • $krem.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 25

Ececim iyiki almamış 70/140 olan havlu küçük kalıyor. bende almıştım ama küşükmüş. ben 90/140 almıştım daha geniş

Kızlar bornoz takımımı da aldım sonunda. Şuan dışardayım aşkımı bekliyorum. Nenacım sen de varmış dize kadar mı yoksa daha uzun mu? Eve gidip hemen bakacağım. Çok ağırmış kızlar bir de bu koca kutu.

canım benimki uzun bileklere kadar içinde havlu terlik var baş havlusu ayak havlu komple bı takım 299 tl ye almıstım ben ve evet dediğin gibi çok agır ben evime getrtniştim kendim taşımadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…