347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

öyledir tabi canım yaaa hersey cok pahalı ve alınacak cok sey var ama ben de birikimimi yapıyorum onu düşünerek yaa o da yapıyorr üstesinden geliriz evelallah diye düşünüyorum..

Sen gel beni dinle ufak ufak modası geçmicek şeylerden başla almaya. Sonra bana çok dua edersin bak.

söylediğim rakamlara halledebiliorum her şeyimi tasarruflu seyler alıcam öyle böyle yetio ortalama 40 bin işte... ahhh ahh ben o 40 bini eve peşinat yapardı nikahta takılanlarıda eklerdim ne güzel olurduuuuukader işte napalım

selam kızlarrrr bende bu tupper ların 750 ml pembe eco şişesinden arıyorum etrafımda hiç satan yok ama

Günaydın kızlar. Nerelerdeydiniz dün akşam hiç bir şey konuşulmamış.

selam kızlarrrr bende bu tupper ların 750 ml pembe eco şişesinden arıyorum etrafımda hiç satan yok ama

Canım bana arkadaşın getirdiği bu sayıda var hatta sayfanın resmini paylaştım iki tanesi 36 tl. Mavi ve pembe renkli 750 ml'lik iki eko şişe.

Bende dün English Home'dan çeyize bunları aldım.

Bunun aynısı banyo ve baş havlusunu bayan için.

Bu da erkeğe taş rengi diye geçiyor. Yine banyo ve baş aldım takım yaptım çokta uyguna geldi.

Son düzenleme:
canlar napıosunuz sayfa maşallah hiçççç ilerlemiyor okuması gayet pratik oluo

evlilik şafağı hakikaten daha hızlı geçiyor ama ben kocacıgımı 10 gündür görmüyorum bi aksilik olmazsa c.tesi geliyor elazıgdan çok özledim aşkımı

gelsin hemen gidip masa takımı ve koltuk takımımızı alıcaz sanırım almasakta begendgmz model için sözleşme yapıp ödemeye başlarız

çok güzel yeni sitelerde kiralıklar buldum kızlar fiyatlarıda makul gökhan bnm işime yakın olsun istio ama ben lüx semtte çalışıorum kiralar uçukkk 1250 den aşagı yok onlarda kırık dökük biraz lüx istednmi 2000 civarından başlıo...bende işe uzak ama kirası uygun buldum istanbul burası illaki her türlü gider gelirim toplu taşımadan boll ne var 400 ile 600 arası yepyeni siteler buldum merkeze biraz uzak ama olsun içim el vermio 1000 üzerinde kira ödemeye zaten borca giricem kiraya okadar verecgme borçlarmı daha cabuk öderm en kötü evime yakın yerde iş bakarım 2 tane mesleğim var sonucta illaki bulurum yani...siz ne düşünüosunuz bu konu hakkında

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün...................... 74 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
23 Haziran 2013 Düğün..................... 109 :123:

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 177 :123:

Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................187 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına

29 Eylül 2013 Düğün....................... 207 :123:

Plakalara düşsek iyiydi.

Allah bir daha ağlatmasın canım.

Aminnnn canımmmm

Ecem sana sorum olacaktı.. Biz şimdi balayı için yer aldık ya onu direkt otelden değil de şirket üzerinden aldık çok kişi gibi... parayı da yatırdık onlarda bize pdf olarak çıktısını gönderdiler işte şu tarihte girecek çıkacak falan balayı falan yazıyor.... ama hangi katta hangi oda olduğu yazmıyor... onu sonradan mı ayarlanacak yoksa zaten belirli midir o şimdiden????

revir nöbetinin en sevdiğim yanı orda internetin süper çekmesi ve aşkın yüzünü donmadan güzelce görebilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…