öyledir tabi canım yaaa hersey cok pahalı ve alınacak cok sey var ama ben de birikimimi yapıyorum onu düşünerek yaa o da yapıyorr üstesinden geliriz evelallah diye düşünüyorum..
her gün herşeyin yenisi cıkıyorrr triplimm yaaaaaa :44:valla bilmiyorumm gaza gelmemm lazım sanırımmmmSen gel beni dinle ufak ufak modası geçmicek şeylerden başla almaya. Sonra bana çok dua edersin bak.
Evet canım tupperlar bağımlılık yapıyor. Çeyiz topiğime de ekledim bir sürü oldu şimdiden. Ben iş yerine yemekte getiriyorum, evlenincede evden koyacağım o yüzden şekerpare, şeker kaplar, şeker üçüzler hepsinden aldım.
Söylediğin rakamlara hallederseniz iyidir canım. Bayağı tutuyor çünkü ama sizde aile desteği olmadığı için en gerekli şeyleri alın nenacım evlendikten sonra gerekli gereksiz eksiklerinizi tamamlarsınız nasıl olsa.
selam kızlarrrrbende bu tupper ların 750 ml pembe eco şişesinden arıyorum etrafımda hiç satan yok ama
Ne yapıyorsunuz kuzularım????? şafakların azalmasına 3 saat kaldıValla askerlikten daha hızlı geçtiği kesin de
askerlikten iyi olduğu kesin.. istediğin an konuşabiliyorsun bi kerre :)
selam kızlarrrrbende bu tupper ların 750 ml pembe eco şişesinden arıyorum etrafımda hiç satan yok ama
oohh ohhh ne güzeelYeni yepyeni bir kar tatilinden herkesee günaydıınnnn
347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ
Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün...................... 74:123:
Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
23 Haziran 2013 Düğün..................... 109:123:
İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 177:123:
Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................187:123:
Nena87: 27 Eylül 2013 Kına
29 Eylül 2013 Düğün....................... 207:123:
Plakalara düşsek iyiydi.
Abuuuuu evet canım... Ezberlemişim artık ben Bartındayım 74
şaka gibi yaaa askerlik bitti de düğüne şafak sayıyoruzzz... ne çabuk geçti burda ağladığımız günler
Allah bir daha ağlatmasın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?