Kızlaaaaar nasılsınız bakıyorum gene sayıyosunuz :) ben de sayıyorum bebiş geliyo
ooooo topiğin 2. bebeği de geldiTebrik ederimmmmm
Kızlaaaaar nasılsınız bakıyorum gene sayıyosunuz :) ben de sayıyorum bebiş geliyo
hadi ya ikinci mi olduk o kadar da elimi çabuk tuttum :) ilk kim???????
ooo güzel haberler peşpeşe geliyor ne güzell
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Suzan da hamile 1 aylık onun.... seninde mi öyleAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ayy çok güzel haber buuu hayırlı olsun canımmm ALlah'ım sağlıklı sıhaatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallaahhKızlaaaaar nasılsınız bakıyorum gene sayıyosunuz :) ben de sayıyorum bebiş geliyo
Suzan? nicki neydi??? benim de 5 haftalık olmuş saolasın canım darısı başınıza...
Saol canım teşekkür ederim senin de az kalmış az daha dayan herşey geçiyo işte
Ayy çok güzel haber buuu hayırlı olsun canımmm ALlah'ım sağlıklı sıhaatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallaahh
Aminnnn canımmmm
Ecem sana sorum olacaktı.. Biz şimdi balayı için yer aldık ya onu direkt otelden değil de şirket üzerinden aldık çok kişi gibi... parayı da yatırdık onlarda bize pdf olarak çıktısını gönderdiler işte şu tarihte girecek çıkacak falan balayı falan yazıyor.... ama hangi katta hangi oda olduğu yazmıyor... onu sonradan mı ayarlanacak yoksa zaten belirli midir o şimdiden????
Bu arada çağlasam mı tebrik ediyorum canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ya bu topiği ben açtım diye söylemiyorum ama gerçekten çok güzel bir topik.
Birlikte asker bekledik. Şimdi doğum, düğün gibi güzel haberleri paylaşıyoruz.
Bu arada Giz nerelerde???
Canım katınız ve oda numaranız yazmaz. Otele girdiğinizde müsaitlik durumuna göre resepsiyonist katınızı ve odanızı belirler. Senin elindeki muhtemelen voucher diye tabir ettiğimiz otele giriş formu. Eğer otelin deniz ya da havuz manzaralı odaları için ek ücret ödemediyseniz adığınız kişiye balayı odasıdır, deniz manzaralı olması ricadır şeklinde not düşürtebilirsiniz. Balayı odası olduğunuzu bildirmenizdeki önem ise odanıza meyve ve şarap ikramı olması.
iyi ki iyi kiiii açmışsın canım bu topiğiii her fırsatta söylüyorum bendee ama en güzel arkadaşlıklar paylaşımlar burda olduuBu arada çağlasam mı tebrik ediyorum canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ya bu topiği ben açtım diye söylemiyorum ama gerçekten çok güzel bir topik.
Birlikte asker bekledik. Şimdi doğum, düğün gibi güzel haberleri paylaşıyoruz.
Bu arada Giz nerelerde???
Bugün kendimi öyle yordum kiiii sporda ter ter üstüne yaptım... eve geldim annemden fırça yedimbi gün orda düşüp bayılacaksın Allah korusun diyor.... dedim yokkk kalmış 2.5 ayım 5 kilo daha vermem lazım bunu duyunca daha da kızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?