347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım katınız ve oda numaranız yazmaz. Otele girdiğinizde müsaitlik durumuna göre resepsiyonist katınızı ve odanızı belirler. Senin elindeki muhtemelen voucher diye tabir ettiğimiz otele giriş formu. Eğer otelin deniz ya da havuz manzaralı odaları için ek ücret ödemediyseniz adığınız kişiye balayı odasıdır, deniz manzaralı olması ricadır şeklinde not düşürtebilirsiniz. Balayı odası olduğunuzu bildirmenizdeki önem ise odanıza meyve ve şarap ikramı olması.

Bu arada çağlasam mı tebrik ediyorum canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ya bu topiği ben açtım diye söylemiyorum ama gerçekten çok güzel bir topik.

Birlikte asker bekledik. Şimdi doğum, düğün gibi güzel haberleri paylaşıyoruz.

Bu arada Giz nerelerde???

evet evet iyi ki açmışsın topiciğimizi bende iyi ki uzaktan okumakla yetinmeyip üye olmuşum

Evet aynen öyle voucher rezervasyon numarası yazıyor üstünde.... zaten balayı odası için %5 indirim yaptılar bayan da yazdı oraya çiftlerimize güzel oda olsun diye.. zaten balayı çiftlerine daha özen gösteriyoruz not düşüyoruz dedi... Süsleyeceklermiş odayı bi de ay çok heyecanlı

iyi ki iyi kiiii açmışsın canım bu topiğiii her fırsatta söylüyorum bendee ama en güzel arkadaşlıklar paylaşımlar burda olduu
diğer topiklerden yazılarından falan anladığım kadarıyla Giz bu sıralar çok yoğun çalışıyor canımmm yaa:26:

Çağlasam mı tebrikler canımmm Allah kucagınıza almayı nasıp etsinn.
Bende istiyorum hemencik bir bebe.Hiç vakit kaybetmeyeceğim vallahi hemen çalışmalara başlayacağım :)

caglasam_mı yeni bebek size ugur ve çok fazla mutluluk getirsin analı-babalı büyüsün inşallah

Bugün kendimi öyle yordum kiiii sporda ter ter üstüne yaptım... eve geldim annemden fırça yedim bi gün orda düşüp bayılacaksın Allah korusun diyor.... dedim yokkk kalmış 2.5 ayım 5 kilo daha vermem lazım bunu duyunca daha da kızdı

Caglasammı hayırlı olsun canım bebeğiniz. Şaka gibi ya eşlerimiz askerdeyken konuşuyorduk bebek olayını bak o günler de geldi. Bir bakmışsın 9 ay da geçmiş.

Bişey diycem gelinliğine prova yaptırıyorsun 5 kilo verince ya gelinlik oturmazsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…