347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hamile topicdaşlarıma bir sorum olacak bebek den önce doktora gidip bebek için hazırlık yaptınız mı yani vitamin felan kullandınız mı?

Kızlaaaaar nasılsınız bakıyorum gene sayıyosunuz :) ben de sayıyorum bebiş geliyo
canımmmm çok tebrik ederimmm
cebinde anahtarı varken, kapıyı çalan bi benim kocam mıdır acaba?

hemen hemen bütün erkekler yapıyo onu canım hatta bende yapıyorum annem sinir oluyo

selam tatlılarımmmmm stankicim artık bebek düşünüyosanız bence doktora git folik asit falan veriyo genelde

Eşim bi işe başlayaydı, gidicem doktora. Şu an küçük bir araştırma içindeyim çocukları çok akıllı olan annelere soruyorum hamilelik sırasında özel bir beslenme şekiniz oldu mu diye hep ceviz ve çilek diyorlar. Yiyeceklerin ne kadar etkisi var bilinmez. Ben bazı şeylerin genetik olmadığına inanıyorum mesela babamın matematiği çok iyidir anneminde fena değildir ama biz 3 kardeşin de matemati çok kötüdür. Bizim bir komşumuz var eşi ve kendisi ilk okul mezunu oğulları atatürk fen lisesinde okudu şu an tıp okuyor. Yine eşimin teyzesinin oğlu 4-5 yaşında televizyondan okumayı öğrendi zehir gibi bir çocuk. Çok akıllı çocuklarımız olur inşallah Sadece akıllı olmaz, aklını hayırlı işlerde kullanır inşallah

caglasam_mı hayrılı olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
ne güzel bu ikinci bebek haberi,düğünler bebekler ne kadar mutlu ve güzel bir topic oldu burası bir zamanlar hep hüzün vardı bugünleri hayal ediyorduk şimdi o günleri yaşıyoruz çok şükür

güzeller güzellli yarenler herkes iyimi bilmiyorum ama benim sevdicek benden habersiz 2013 yılında evlenmemiz için evini zorluyormuş güleyimmi bilemedim yani taketmiş canına kavuşmak istiyormuş :))))))))) ablasının durumu olmuyacaksa yol katetmek istiyormuş bunu bana yine geç söledi plaket takıcam benimkine babasıda ablanın durumu netleşcek sabret azcık beraber sözlenir nişanlanırsınız demiş ahahahahah :))))))))) mutluyum aslında ama çok yorgunum yaaa

o beni bekletmeyi geçmiş kendi beklemek istemiyormuşşş

ayyy çağla kendi derdimden görmemişim ikinci tezkere bebeği inanmıyorum topikte 2 bebiş sezenden sonra sen seninkide 3 haftalıkmı geldikleri gibi bebişler geldxi maşalllah maşalllah çok mutlandım

inciçiçeğim seni unutmadım tabiki inşallah burda beraber sevineceğiz askerin gelince:13:

incicecğini depmeye gelecem bende az kaldı az, ece canım beni sormuşsun şirkette giremiyorum akşamda bu saate geliyorum benimki bırakmıyor biliyorum çok ihmal ettim böyle olacağnı biliyordum ama banko akşamları iş çıkışı görüyoruz ömrüm yolda geçiyor

bide aldığın cicilere bayıldım benimde tuperlarım bunlar hemen ekliyorum antartikadan hem set var emde 3 ayrı parça aldım

biz bu aralar çok yoğunuz ya hiç görüşemiyoruz nişanlımla görüşmeyi bırakın bikaç msj dışında telefonda bile konuşmuyoruz nolcak bizim sonumuz böyle iş manyağı olcaz en sonunda

merrve sırf siz iş kolik değilsiniz bizde varız görüşüyoruz ama bakma deli gibi eğitmler var bide benmkinin ünide iş güvenliği uzmanı eğitimi çıktı denetçi mühendis olacakmış :))))))))) aman yaaa bıktım yeminlen okuması ayrı eğitim ayrı dert çok yoruldum

uykuya dalsam iyi olucak vallla yakında görüşemicez yanarım yanarım ona yanarım

iş iş iş nereye kadar ilgilen bakayım.çocukla.aaaa

ben ilgileniyorum da o benle ilgilenmiyo ki hiç bitek cumartesi günleri birlikte olabiliyoruz o zaman da bi işi çıkıyo acil diyo o gidiyo halletmeye ben tek başıma arabada bekliyorum bi saat. iki haftadır böyle oluyo isyan edicem yakında az kaldı

aaa benimkide gitmek istiyo o eğitime. sertifikayı alınca baya fazladan maaş alıyolarmış çalıştıkları yerde. bide eğitime giderse yüzünü görene aşkolsun valla

yarın sabahçı öğretmen hastalanmış müdür rica etti onun yerine derslere gircem bende yatsam iyi olur herkese iyi gecelerrr...

Hamile topicdaşlarıma bir sorum olacak bebek den önce doktora gidip bebek için hazırlık yaptınız mı yani vitamin felan kullandınız mı?

Canım biz yaza karar vermiştik aslında sürpriz oldu. Ama doktora gidince genelde verdiği folik asit şuan bana yeni verdi ama çok da önemli değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…