canımmmm çok tebrik ederimmmKızlaaaaar nasılsınız bakıyorum gene sayıyosunuz :) ben de sayıyorum bebiş geliyo
cebinde anahtarı varken, kapıyı çalan bi benim kocam mıdır acaba?
canımmmm çok tebrik ederimmm
hemen hemen bütün erkekler yapıyo onu canım hatta bende yapıyorum annem sinir oluyo
selam tatlılarımmmmmstankicim artık bebek düşünüyosanız bence doktora git folik asit falan veriyo genelde
korse mi bol takarim hem.arkasini.düğüne.yakın yapacak.kadın düğmeleriniBişey diycem gelinliğine prova yaptırıyorsun 5 kilo verince ya gelinlik oturmazsa?
inciçiçeğim seni unutmadım tabiki inşallah burda beraber sevineceğiz askerin gelince:13:
iş iş iş nereye kadar ilgilen bakayım.çocukla.aaaabiz bu aralar çok yoğunuz ya hiç görüşemiyoruz nişanlımla görüşmeyi bırakın bikaç msj dışında telefonda bile konuşmuyoruz nolcak bizim sonumuz böyle iş manyağı olcaz en sonunda
iş iş iş nereye kadar ilgilen bakayım.çocukla.aaaa
merrve sırf siz iş kolik değilsiniz bizde varız görüşüyoruz ama bakma deli gibi eğitmler var bide benmkinin ünide iş güvenliği uzmanı eğitimi çıktı denetçi mühendis olacakmış :))))))))) aman yaaa bıktım yeminlen okuması ayrı eğitim ayrı dert çok yoruldum
uykuya dalsam iyi olucak vallla yakında görüşemicez yanarım yanarım ona yanarım
Hamile topicdaşlarıma bir sorum olacak bebek den önce doktora gidip bebek için hazırlık yaptınız mı yani vitamin felan kullandınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?