günaydınnn ece sesime gel markofonide kancaev var bumudur dondurma kaşıklıkjlarııı eceeeeee
http://www.markafoni.com/product/3605346/
Giz bu değil ama çok sevindim yinede. İhtiyaçlarımı belirleyip bir bakayım. Çok sağol canım. İstediğim bu. Vipdükkanda buldum şimdi yuppi.
İnş. canım benim sağolasın. Çok ihtiyacımız var bu ara.
Link bu canım.
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | KANCA EV | Dondurma Kaşık Seti, Bardakta Renkli Toplar, 4'Lü
bu linke tıkladığımda hata veriyor ece vipdükkandadamı var ki kancaev bakayım dedim bulamadm sen naısl gördün yahu :)
Gunaydınlar kızlar.
Gecenlerde lımangodan aldıgım yastıklar eve gıtmıs.
Annem bayıldıı.Okadar guzelmış ki kuması.Kadıfe ıpek gıbıymıs.
Apolena yastıkları markası haberınız olsun.
Nenanın bıraz once soyledıgı sıtede var ama cıceklıler yok.Aklınızda bulunsun.Oturma odasında cok hos durur emınımm.Ben bunları aldım mesela.Bi bakın derim.
Apolena Bahçe Sevdası Yastık 29.9TL - evmanya.com
Apolena Bahar Coşkusu Yastık 29.9TL - evmanya.com
Apolena Gülün Zerafeti Yastık 29.9TL - evmanya.com
kızlar bir şey danışıcam yardımlarınızı bekliyorum..
ben hala gelin örtümü almadım almak istiyorum da böyle her yerde fırfır püsküllü vs oluyor ben öyle sevmiyorum ben daha sade ve şık şeylerden hoşlanıyorum alacgm gelin örtüsü düz olmalı biraz da fransız danteli işlemeli olabilir o tarzlarıda seviyorum en sade modeller taç da var ve fiyatlar 300-600 arası sizce daha uygununu bulabilecgm bir yer varmıdır tavsiyelernz neler???
Nenam bak benimki buna çok benziyor yıkması falan çok kolaymış
Eki Görüntüle 650380
ay hümmmmm çok tatlıymış bende işte tam böyle istiyorum ama alternatıf olarakta fransız dantelli olabilir bnde kısa zamanda gıdıcem bursaya ozaman alırım uyguna iyi söyledn kız kumas almaya gıdıcektm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?