347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın canlar. Giz ve Merve iş olsun da boşverin işsizlik çok zor inanın ki iş olsunda bizde görmeyelim birbirimizin yüzünü. Her gün evde hır gür çıkıyor bizimkilerde. Dün yine babası bağırıyordu ama o da n'apsın bulamıyor İstanbul'da imkanlar daha fazla ama İzmir'de yok. Burda ciddi bir iş sorunu var. Dayısından haber bekliyoruz artık umudumuz o inşallah ondan bir şey çıkar. Bu ay kredi çekilcek, işe girse daha rahat evlencez ama olmuyor işte sinirlerimiz iyice yıprandı artık.

Giz bu değil ama çok sevindim yinede. İhtiyaçlarımı belirleyip bir bakayım. Çok sağol canım. İstediğim bu. Vipdükkanda buldum şimdi yuppi.

canım linkini atsana merak ettim bend eçok beğenmiştim bunu ececim dua ediyorum eniştemiz işe girsin hayırlısını versin die

kızlar nasılsınız??? yine yepyeni güzel bir gün geçirin ...

herkes partnerinden dert yanmış e biz iş buldukta cocuk 2 haftadr elazıgda c.tesi gelio çok özledim

iş hep bu tempoda gidicekmiş ben şimdiden sıkıldım her dkka seyehatte olcak bu ne yaaa zaten pegasustan 2. sınava giricek 1yi başarıyla geçmiş 2. ye çağırıolar hiç kaçırma gir dedim oegasus olursa onda devam etsin ben suan çalıştgı işi sevmedim her dkka bi yerde adamn kendine vakit ayırdıgı yok gecen mercedesten aramıslar gelin görüşelim die istanbulda değilim demiş ay'ın 20 küsürüne randevu vermişler başka iş buldugu an bıraktrcam dırdır kafasının etini yedim bnmle ilgilen die o da haklı hem çalış dıosun diyor hemde çık diosun dengemi bozdun benm dio

ececim aynı kaşıkları ben sanki altıncı cadde de gördüm bi bak istersen fiyatlarına ordada:26:

bu linke tıkladığımda hata veriyor ece vipdükkandadamı var ki kancaev bakayım dedim bulamadm sen naısl gördün yahu :)

Canım alamadım bende. Sepete at çıkıyor tıklıyorum ama atmıyor ben görsellerdeki resimden geçmiştim sitesine. Şuanda da normal giriş yapıyorum kampanyada gözükmüyor çok sinir oldum. Bu arada bonubondan aldık can & canan'ı geldi canım çok güzeller.

Gunaydınlar kızlar.
Gecenlerde lımangodan aldıgım yastıklar eve gıtmıs.
Annem bayıldıı.Okadar guzelmış ki kuması.Kadıfe ıpek gıbıymıs.
Apolena yastıkları markası haberınız olsun.
Nenanın bıraz once soyledıgı sıtede var ama cıceklıler yok.Aklınızda bulunsun.Oturma odasında cok hos durur emınımm.Ben bunları aldım mesela.Bi bakın derim.

Apolena Bahçe Sevdası Yastık 29.9TL - evmanya.com

Apolena Bahar Coşkusu Yastık 29.9TL - evmanya.com
Apolena Gülün Zerafeti Yastık 29.9TL - evmanya.com

chelzycim çok çok güzel görnüyorlar iyi günlerde kullan hayatım

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün...................... 73 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
23 Haziran 2013 Düğün..................... 108 :123:

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 176 :123:

Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................186 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına

29 Eylül 2013 Düğün....................... 206 :123:

kızlar bir şey danışıcam yardımlarınızı bekliyorum..

ben hala gelin örtümü almadım almak istiyorum da böyle her yerde fırfır püsküllü vs oluyor ben öyle sevmiyorum ben daha sade ve şık şeylerden hoşlanıyorum alacgm gelin örtüsü düz olmalı biraz da fransız danteli işlemeli olabilir o tarzlarıda seviyorum en sade modeller taç da var ve fiyatlar 300-600 arası sizce daha uygununu bulabilecgm bir yer varmıdır tavsiyelernz neler???

kızlar bir şey danışıcam yardımlarınızı bekliyorum..

ben hala gelin örtümü almadım almak istiyorum da böyle her yerde fırfır püsküllü vs oluyor ben öyle sevmiyorum ben daha sade ve şık şeylerden hoşlanıyorum alacgm gelin örtüsü düz olmalı biraz da fransız danteli işlemeli olabilir o tarzlarıda seviyorum en sade modeller taç da var ve fiyatlar 300-600 arası sizce daha uygununu bulabilecgm bir yer varmıdır tavsiyelernz neler???:26:

Canım ben bursaya gidince aldım işte.... ay bi fırfırlar var görmen lazımmm... benimki çok abartı değil ki artık sizde tanıdınız beni sade ve ben ikiz kardeşiz... brillant home un benimki 400 tlydi siftah indirimi peşine 265 tlye aldık

Kumaş kesinlike Bursadan al evet... ankarayla resmen yarı yarıya fiyatlar orda

Kızlar bu arada düğün tarihleri çok istikrarlı gidiyor ben ve duygudan sonra müge ondan 10 gün sonra ece ondan 20 gün sonra Nena yani 1 ay içinde tam 3 düğün görecek topiğimiz

:119::119::119::118::118::118::122::122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…