Günaydın kızlar. Bizim için dua edin ne olur. Bugün çok ihtiyacımız var. Güzel bir haberle gelmeye korkuyorum artık. Abisini işten çıkartabilirler bugün, hemde hiç suçu yoken, başkasının yediği bir halt yüzünden bizimki de kadrolu işinden olmak üzere. Muhasebe müdürü gelme diye telefon açmış dün abisine, abisi de geleyim konuşalım demiş. Lütfen uyarı falan alsın, kızsınlar ama çıkarmasınlar.
Bizimkide şuan Hugo Boss firmasında iş görüşmesinde. Fabrika olduğu için alım çok fazla. Lütfen biri de bizimki olsun. Allah artık bizim de yüzümüze gülsün, güldürsün.
Gizim senin için çok dua ediyorum.
Nenacım inşallah Pegasus olur canım Gökhan'da sende rahat edersin.
Puknas inşallah seninki de iş bulur canım benim. Tüm işsizler iş bulsun. Bu topiğin mutlu haberlere ihtiyacı var.
canım senı uzun zamandır takıp edıyorum.bır kac gundur sıkıntılar ıcındesın ıns yuzun guler tatlım.inş bugun nısanlında ıse alınır..:26:
ecus egemeni alacaklar bugün işe hiç merak etme sende bol bol parfümlenirsin kuşumegemen altın vurusu bugun yapıo tamamdır hiç dert etme..
bizizmki mulakattan cıktı demişlerki sen bizim standartlarmzn üstündesn biz senin taleplerini karşılayamayz istedgn brüt ücret cok biz yarısını bile veremeyiz demişlerbizim ki de madem öyle cv me bakmadınız mı ben bu mulakat için elazgdan geldim aradgnz statü işçi statüsüyse ben zaten onlarn cok üstündeym demiş ukala aynı bana çekmiş ehehehe neyse kısaca bu da olmaı cagırsalarda gitmicek benm yaşım daha genc olsaydı ben en alttan başlar yükselrdm önemli değil dio da yasım 28 geldgm konumdan başlamam gerekıo taleplermi anca karsılarım dio e haklı yani bnde istemıom pegasusu ne o 1000 tl mi vericekler, allaha şükür az para değil ama evlenecek bir çift içinde para bile sayılmaz kızlar nikahımı ertelemem umarım gökhan bu çalıştgı firmayı bıraktı bıakacak patron psikopat çıktı zor duruo cocukcagız
Canım çok sağol güzel dileklerin için. Duanızı bizden esirgemeyin ne olur bu dönem öyle ihtiyacımız var ki...
Canımcım o girsinde, parfümü eksik kalsın. Çoook sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Ne olur artık gülme sırası bize gelsin.
Günaydın kızlar. Bizim için dua edin ne olur. Bugün çok ihtiyacımız var. Güzel bir haberle gelmeye korkuyorum artık. Abisini işten çıkartabilirler bugün, hemde hiç suçu yoken, başkasının yediği bir halt yüzünden bizimki de kadrolu işinden olmak üzere. Muhasebe müdürü gelme diye telefon açmış dün abisine, abisi de geleyim konuşalım demiş. Lütfen uyarı falan alsın, kızsınlar ama çıkarmasınlar.
Bizimkide şuan Hugo Boss firmasında iş görüşmesinde. Fabrika olduğu için alım çok fazla. Lütfen biri de bizimki olsun. Allah artık bizim de yüzümüze gülsün, güldürsün.
Gizim senin için çok dua ediyorum.
Nenacım inşallah Pegasus olur canım Gökhan'da sende rahat edersin.
Puknas inşallah seninki de iş bulur canım benim. Tüm işsizler iş bulsun. Bu topiğin mutlu haberlere ihtiyacı var.
Karar verdi mi canım enişte geliyor mu izine
Rabbimin izniyle inşallah iş durumu kesinleşir artık bu zor dönemler geride kalır takip ediyorum uzun süredir rabbim içinizi ferahlatsın gönlünüze göre versin inşallah dualarımız sizinle
Gunaydın kızlar.
Ece canım inşallah bır sorun olmaz.
Nısanlında bugun ıs gorusmesı guzel gecıp kabul edilir.
Guzel haberlerle inşallah.
Canlarım inşallah. Gözümü kapıyorum dua ediyorum, sabah gözümü açıyorum ilk aklıma o geliyor yine dua ediyorum. Artık iyi haberler almak istiyorum. Saat 09:45'tan beri haber yok çok merak ediyorum. Gözyaşlarım mutluluktan aksın istiyorum artık.
Bundan sonraki gözyaşlarınız sadece ve sadece mutluluktan olsun inşallah
Eceee canım enişte den cevap gelince bize de yaz emi
ay evet ece hayırlı haberlerle bekliyoruz seni inşallaahhEceee canım enişte den cevap gelince bize de yaz emi
Hadi bakalım canım inşallahCanım konuştuk. Onun istediği pozisyonlarda şuan için eleman alımı yokmuş ama olumlu bakıyoruz demişler. Açığa göre kimine 3 gün sonra, kimine 3 ay sonra dönüyorlarmış.
Biraz önce bir telefon daha gelmiş. 14:30'da başka bir yerle daha görüşecek, evine de çok yakın. Bakalım artık kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?