347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlar. Bizim için dua edin ne olur. Bugün çok ihtiyacımız var. Güzel bir haberle gelmeye korkuyorum artık. Abisini işten çıkartabilirler bugün, hemde hiç suçu yoken, başkasının yediği bir halt yüzünden bizimki de kadrolu işinden olmak üzere. Muhasebe müdürü gelme diye telefon açmış dün abisine, abisi de geleyim konuşalım demiş. Lütfen uyarı falan alsın, kızsınlar ama çıkarmasınlar.

Bizimkide şuan Hugo Boss firmasında iş görüşmesinde. Fabrika olduğu için alım çok fazla. Lütfen biri de bizimki olsun. Allah artık bizim de yüzümüze gülsün, güldürsün.

Gizim senin için çok dua ediyorum.

Nenacım inşallah Pegasus olur canım Gökhan'da sende rahat edersin.

Puknas inşallah seninki de iş bulur canım benim. Tüm işsizler iş bulsun. Bu topiğin mutlu haberlere ihtiyacı var.

canım senı uzun zamandır takıp edıyorum.bır kac gundur sıkıntılar ıcındesın ıns yuzun guler tatlım.inş bugun nısanlında ıse alınır..:26:

ecus egemeni alacaklar bugün işe hiç merak etme sende bol bol parfümlenirsin kuşumegemen altın vurusu bugun yapıo tamamdır hiç dert etme..

bizizmki mulakattan cıktı demişlerki sen bizim standartlarmzn üstündesn biz senin taleplerini karşılayamayz istedgn brüt ücret cok biz yarısını bile veremeyiz demişlerbizim ki de madem öyle cv me bakmadınız mı ben bu mulakat için elazgdan geldim aradgnz statü işçi statüsüyse ben zaten onlarn cok üstündeym demiş ukala aynı bana çekmiş ehehehe neyse kısaca bu da olmaı cagırsalarda gitmicek benm yaşım daha genc olsaydı ben en alttan başlar yükselrdm önemli değil dio da yasım 28 geldgm konumdan başlamam gerekıo taleplermi anca karsılarım dio e haklı yani bnde istemıom pegasusu ne o 1000 tl mi vericekler, allaha şükür az para değil ama evlenecek bir çift içinde para bile sayılmaz kızlar nikahımı ertelemem umarım gökhan bu çalıştgı firmayı bıraktı bıakacak patron psikopat çıktı zor duruo cocukcagız

canım senı uzun zamandır takıp edıyorum.bır kac gundur sıkıntılar ıcındesın ıns yuzun guler tatlım.inş bugun nısanlında ıse alınır..:26:

Canım çok sağol güzel dileklerin için. Duanızı bizden esirgemeyin ne olur bu dönem öyle ihtiyacımız var ki...

Canımcım o girsinde, parfümü eksik kalsın. Çoook sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Ne olur artık gülme sırası bize gelsin.

Herkesin bana iş sormasindan bıktım ki onlar erkek onlar ne yapsin daha zor evlenecekler ev gecindireçekler Allah yardımcımiz olsun

ya ece bak sana bşy diim zor ama yap hiç bşyi takma takınca kasılıosun kendine zarar veriosun ve hiç bir şey yolunda gitmiyormuş gibi geliyor all bak bnmki hemen iş buldu ne oldu iş güzel,şartlar mükemmel,patron gökhana bayılıo seni asla bırakmam dio ama gel gör ki gökhan memnun değil adam psikopatmış gökhana fazla fazla hiç bilmedgi işleri yüklüo gece 3 lere kadar çalıştırtıo hiç bir şekilde tatil yok anca işlerini bitircek kendine zaman ayırcak gökhan ama işler biticek gibi değilki inanırmızın hafta sonu tlfnu susmadı en sonunda bnm başım agrıdı midem bulandı yogunluktan ama işte gökhan bunun böyle olcgnı nerden bilicekti her zamn diyorum geç olsun tam olsun sizinkide öyle olcak bnmkide sıkı iş arayışında bnde kasmasın diorum sen baş vurularnı yap bekle diorum kasınca olmuo gerçek söylüyorum

Rabbimin izniyle inşallah iş durumu kesinleşir artık bu zor dönemler geride kalır takip ediyorum uzun süredir rabbim içinizi ferahlatsın gönlünüze göre versin inşallah dualarımız sizinle

Gunaydın kızlar.
Ece canım inşallah bır sorun olmaz.
Nısanlında bugun ıs gorusmesı guzel gecıp kabul edilir.
Guzel haberlerle inşallah.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................68 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
29 Haziran 2013 Düğün..................... 109 :123:

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 171 :123:

Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................181 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına

29 Eylül 2013 Düğün....................... 201 :123:

günaydın fıstıklar

bu sıkıntıların üstüne en güzelleri olucak hayırlısıyla hiç merak etmeyin

Bu arada giz ne çocugu dur Allahaskına
Çocuk sevgisi sadece oyle uzaktan sevgılınle mıncırdıgınız gibi masum ve tatlı değil:)
3ay bebek baktım ordan bılıyorum.O kadar zorlugu olan bir sorumluluk ki hiçbişeyden tat alamadan çocuk bakmaya baslayacaksın.Siz bi evliliğin tadını cıkarın yahu bu ne acele.Gidin parkta cocuk sevın ya da konu komsunun bir surelıgıne :)
Hemen bırden cocugun masrafları,cocugun gelecegı derdine gierseniz bişey anlamazsınız.

Rabbimin izniyle inşallah iş durumu kesinleşir artık bu zor dönemler geride kalır takip ediyorum uzun süredir rabbim içinizi ferahlatsın gönlünüze göre versin inşallah dualarımız sizinle

Gunaydın kızlar.
Ece canım inşallah bır sorun olmaz.
Nısanlında bugun ıs gorusmesı guzel gecıp kabul edilir.
Guzel haberlerle inşallah.

Canlarım inşallah. Gözümü kapıyorum dua ediyorum, sabah gözümü açıyorum ilk aklıma o geliyor yine dua ediyorum. Artık iyi haberler almak istiyorum. Saat 09:45'tan beri haber yok çok merak ediyorum. Gözyaşlarım mutluluktan aksın istiyorum artık.

Bundan sonraki gözyaşlarınız sadece ve sadece mutluluktan olsun inşallah

Eceee canım enişte den cevap gelince bize de yaz emi

Canım konuştuk. Onun istediği pozisyonlarda şuan için eleman alımı yokmuş ama olumlu bakıyoruz demişler. Açığa göre kimine 3 gün sonra, kimine 3 ay sonra dönüyorlarmış.

Biraz önce bir telefon daha gelmiş. 14:30'da başka bir yerle daha görüşecek, evine de çok yakın. Bakalım artık kısmet.

Son düzenleme:
Hadi bakalım canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…