347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar bizimki askere geri dönecekmiş. Uzman Jandarma olarak. Gidicem diyor, işsizlik iyice kafayı yedirtti. İzmir'den kalk git şimdi doğuya. Beni orda n'aparlar bilmiyorum artık. Bizde bu şans varken Şırnak, Tunceli, Beytüşşebap falan çıkar kesin.

yani canım şartlar çok zor.. cocuk iş bulamadı oda üzülüyor, sıkıntıda stresde sen ona destek olmalısın...

Ece oylee bısey dusunmesin bile.
Karamsarlığa kapılmasn hiç.
Asker olmak zor.Onun içinde senin içinde ileride çocugunuz içinde.
Neden düz memurluk kpss yi düşünmüyor.Daha önümüzde zaman var.Otursun hızlandırılmıs kpss kursuna gıtsın.Olsun memur.En rahatı.

şimdi sinirinden öyle söylüyordur canım kendi gördü kısa zamanda zorluğunu
Allah hayırlı bi iş kapısı açacak sizede inşallah. chelzynin dediği gibi sıkı bi hazırlanmayla kpss deneyebilir

Triplii canım seni ne çok takip eden varmış, ailecek akip edilen diziler gibi oldun. Allah'ım sonunu mutlu kılsın.

Nena pegasusun görüşmesinde İK daki kadın diyormuş bazıları 3 bin lira istedi ahan dedim bu nenanınki

inciciceği 2 gün son 109 nerelerden nerelere bunlarda gececek

giz yapın gitsin erteleye erteleye bi çocuk yapamadık, o da sizinle büyür gider

Gözüne onları kestirebiliyorsa gelin istanbulda yaşayın İstanbul da iş bulmak İzmir'e göre daha kolay.

Artık bir evde 2 işsiz var. Abisini de işten çıkarttılar bugün.

Adamın biri gece vardiyasında fabrikaya kuzenim diye kız atıyor sonra uygunsuz bir şekilde basılıyor ve olan bizimkine ve gece orada olan diğer çalışanlara oluyor. Topunu işten çıkartmışlar ki bu adamlar kadroluydu.

Stanki askerliği Bingöl'e çıktığından beri bütün olumsuzluklar bizimle. Hiç yakamızdan düşmedi. Yüzüm güldüğünde acaba yarın başıma ne gelecek diye endişelenir oldum artık. Halbuki eskiden herşey ne kadar güzeldi. Geldi mi hepsi bir anda gelmek zorunda mı? Allah alırken bir yandan da veremez mi?

Şuan Halil Sezai İsyan parçasını bana söyletseler Ayda'dan daha çok oy alırdım hiç kuşkusuz.

Ay canım benim yaa öyle deme sen hep umutlu ol mutlu olmaya çalış elbette güzel şeylerde seninle olacak sonunuz güzel olsun varsın zorluklar yaşansın yani.Abisi için çok üzüldüm çok kötü bir durum gerçekten inşallah başka bir iş kapısı açılır onada.

selam kızlarrr
ececim herşey en kısa zamanda yoluna gircek hiç üzme kendini bol bol dua et tatlım

kızlar bir seyahat firmasında arkadaşım çalışıyordu,dün akşama kadar.kız bir ay çalıştı maaşını aldı sonra 11 gün kadar daha çalıştı dün akşam kadının biri gelmiş demişki ben burda çalışmaya başlıyorum.tabi arkadaşım yanlış yere geldiğini düşünmüş kadının etrafında başka firmalarda var onlar olmasın falan demiş kadın ısrarla hayır bura diyor ve arkasından müdür gelmiş demişki siz artık burda çalışmıyorsunuz arkasımın eli ayağı titremiş başlamış ağlamaya kız bu işe girdi diye dersaneye yazıldı o kadar borca imza attı yani(ailesi yardımcı olamıyor)böyle şak diye hadi çıkıyorsun denir mi ya var mı böyle bir şey insan bir hafta önceden haber verir dimi.arkadaşım demiş yani bir sebep söyleyin satışım çok iyiydi adam da demiş evet satışınız çok iyiydi ama bize böyle söylendi artık burda tek kişi çalışacak.sonuç olarak kız eşyalarını toplayıp çıktı birden çok mutsuz bir şekilde yaptıkları davranıştan ötürü bu kadar üzüldü yani..bu arada benim arkadaşmla bir kız beraber işe girdi yani bunlardan önce bir kadın çalışıyormuş 750 tlye.bizim kızlar vardiya şeklinde çalıştı sadece 375 e ihtiyaçları olduğu için..

dava açsın canım.. sonuöta habersiz yere işten çıkarılıyor.. ve tam olarakbilmiyorum da davayı kazanında ve kazanılıyor bu davalarda çünkü bir tanıdığımında başına geldi dava açtı kazandı 2 maaş felan vermek zorunda kaldılar

bende aynı şeyi dedimde canım ama sözleşme falan yok yine de olur mu dedi nasıl hak iddia adecek yani.üni de hukuk hocasına sorarız olmazsa

sigorta var mı pekii

yok canım hiç bir şey yok malesef diyorumya kpss için dersaneye yazılmak istiyordu işe girip yazıldı hemen tabiki dersane taksidine bile yetmiyordu kazandığı ki ayrıca otobüs yemek derken ona para kalmıyordu nerdeyse.ve öyle terbiyesizlerki mesela arma takılacak demişler firmanın maaşınızdan 10 tl keseriz demişler bunun gibi neler neler kendi yaptıkları iş için kızların maaşından kesiyorlar.bunlar günlük ne kadar cirolar yapıyorlar o kadar müşteri kazandırıyorlar adamların yaptıklarına bak

sigortasız işçi çalıştırmaktan dava açsın o vakit

demiş önceden söyleseydiniz kendimi ayarlasaydım personel müdürü demiş özel sektör böyle ne kadar acımasızlar

ayyyhhh stankicim beni çok güldürdün akşam akşam valla brüt 4 binden aşağı çalışmam demiş benim ki ama size esnek davranabilirm 3000 olsun demiş bizim ki de ahahah hemen hemen senin hesap kadın bnmkinden bahsetmiş olabilir.... ama tabi sonuç itibariyle avucumuzu yaladık kadın biz o imkanı sağlayamayız demiş zuhahahaha

sigortasız işçi çalıştırmaktan dava açsın o vakit

bir diyor gidecem hakkımı arayacam ki adamlar iş versede ben girmem diyor o ayrıda bir de diyor hiç uğraşmayim adamlar başıma bela olmasın.dava açılır mı acaba bilmiyorum işte kanıt olayları nasıl olur orda çalıştığına dair bir araştırsın bakalım

tripliiim ayy hepsi üstüste gelmiş. araştırmadan etmeden işten mi çıkartılır. yazık günah yaa.

puknas canım arkadaşına da çok üzüldüm gerçekten. özel sektör işte. hem sigortası yokmuş hem pat diye habersiz çıkarmışlar biyerlere şikayet falan etsin. hakkını arasın.

kızlar burda firma ismi vermek yanlış mı?bir şey danışmak istiyorumda.bugün erkek arkadaşımı bir sigorta şirketi görüşmeye çağırdı yarın sabah gidecek bilgisi olan var mı diye soracaktım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…