347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yoksa seninki inşaat mühendisimiydi, inşaat mühendisi de 3 bin istemiş. ik daki kadında eşime dert yanmış komedi

ben yarın plastik cerraha gidiyorum :18::18::18:
ama felaket korkuyorum son anda caymazsam iyidir

Sonunda cesaretini topladın hıı.Hadi hayırlısı olsun.
Hadı bakalım korkma hiç binlerce insanın hatta minicik bebelerin ne ameliyatlar geçirdiğini düşün.Seninki minnacık bir operasyon
Haberlerini bekliyoruz.Şimdiden geçmiş olsun canım

sağol canım gitmek için topladım cesaretimi ama son an vazgeçmem umarım

Puknas nasıl bir seyahat firması ki üç kuruş maaşa çalıştırıyor yazık. Üstelik sigortada yok. Sanıyorum sigortasız çalıştırılanların şikayet edebilceği bir numara vardı. Alo 170 olması lazım. Hemen telefon açıp bu firma sigortasız eleman çalıştırıyor diye bildirsinler. İsimlerinin de gizli kalmasını istesinler. Mümkünse dışardan ankesörlü telefondan arasınlar. Şuan için size böyle bir yol gösterebilirim. Çok üzüldüm arkadaşının durumuna.

İnciçiçeğim sana da şimdiden geçmiş olsun diyorum, bu sefer gideceğini umaraktan.

Ben de oluruna bıraktım artık hayatı. Mutsuz muyum evet ama elden bir şey gelmiyor. Bizim ki de dün akşam "galiba ben seni mutlu edemeyeceğim, alacağın her karar da haklısın" yazmış bana. Allah sonumuzu hayır etsin. İlişkimiz nereye gidiyor bilmiyorum.

Son düzenleme:
günaydınlarrrr ... dün gece GS galibiyetini kutladık ne güzel bir olay,akşam da inşallah fener yener... aslında pek sevmem feneri ama avrupada kazansınlar nede olsa TÜRK takımı ve ATATÜRK ü mün tuttugu takım

incicicegi korkma güzelim hiçççç bşycik olmicak hatta aldıklarnda sen bile rahat edeceksin kuzum....şimdiden çok geçmiş olsun

Gunaydın kızlarr herkese.
Ececim Allah hepimizin sonunu hayır eyleesin.Ama mutluluğun artık neden geçtiğini sanırım çözdüm.Az beklenti çok mutluluk.
Herşeyde beklentin en az olsun ki mutlu ol.Bu ilişkide de işinde de hayatında herşeyde.
Bunu yapmaya çalışırsak sanırım biraz daha mutlu olacagız.
Egemenin öyle demesi bile ne kadar bır bunalımın içinde oldugunun gostergesi.İnşallah bir an önce bir iş kapısı açılır sizde feraha kavuşursunuz.
Bizde de sanki bişeyler var ama sebebini tam bilemediğim bişey.Anlamadım gitti.

Canım beni katma o listeye. Ciddi söylüyorum. Biz belirsizlikler içerisindeyiz baksana.

Kötüyü,olumsuzu çağırma Ece.Yoluna girecek herşey.Daha önümüzde Ağustosa Eylüle çok var.
Şu süreçte ha şimdi iş bulunmuş ha nisanda mayısta.Eşyalarda bir çırpıda alınır da ev de düzülür.
He bu seçenekler olmadı mı varsın kış gelini olursun varsın 2014.
Kendini çok yıpratıyorsun sağlığından olucaksın Allah korusun.
Herşey geri gelir sağlık gelmez be canım.Oluruna bırak biraz çok üzdün kendini şu son zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…