ayyyhhh stankicim beni çok güldürdün akşam akşam valla brüt 4 binden aşağı çalışmam demiş benim ki ama size esnek davranabilirm 3000 olsun demiş bizim ki de ahahah hemen hemen senin hesap kadın bnmkinden bahsetmiş olabilir.... ama tabi sonuç itibariyle avucumuzu yaladık kadın biz o imkanı sağlayamayız demiş zuhahahaha
yoksa seninki inşaat mühendisimiydi, inşaat mühendisi de 3 bin istemiş. ik daki kadında eşime dert yanmış komedi
puhahaa kadına bak sen yazık yaa amma dertlenmiş
ben yarın plastik cerraha gidiyorum :18::18::18:
ama felaket korkuyorum son anda caymazsam iyidir
aa hayırdır canım?
önemli bişey değil canım
çenemde bi siyah nokta vardı o yağ bezesi gibi büyüdü de onu göstericem cildiye oraya yönlendirmişti korkumdan uzun zamandır gidemiyodum da
ilahikorkma canım napacaklar sanki ilaç falan verirler belki iltihap olmuşsa içi
yok canım yaa ilaç falan vermedi hiç. cildiyeci ilgilenmedi bile direk cerraha git alsın kapsülleşmiş orda temizlesin dedi o yüzden korkuyorum işte
hımm anladım geçmiş olsun canım yinede korkma ya uyuştururlar zaten herhalde.
ben yarın plastik cerraha gidiyorum :18::18::18:
ama felaket korkuyorum son anda caymazsam iyidir
Sonunda cesaretini topladın hıı.Hadi hayırlısı olsun.
Hadı bakalım korkma hiç binlerce insanın hatta minicik bebelerin ne ameliyatlar geçirdiğini düşün.Seninki minnacık bir operasyon
Haberlerini bekliyoruz.Şimdiden geçmiş olsun canım
yoksa seninki inşaat mühendisimiydi, inşaat mühendisi de 3 bin istemiş. ik daki kadında eşime dert yanmış komedi
İyi günler kızlar.... telden baglaniyorum pc ye geçince taze listemiz gelecek
Canım beni katma o listeye. Ciddi söylüyorum. Biz belirsizlikler içerisindeyiz baksana.
Canım beni katma o listeye. Ciddi söylüyorum. Biz belirsizlikler içerisindeyiz baksana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?