Canım beni katma o listeye. Ciddi söylüyorum. Biz belirsizlikler içerisindeyiz baksana.
umarım yakın zamanda yuzun guler kotu gunler gecırıyorsun Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun canımm.
Kötüyü,olumsuzu çağırma Ece.Yoluna girecek herşey.Daha önümüzde Ağustosa Eylüle çok var.
Şu süreçte ha şimdi iş bulunmuş ha nisanda mayısta.Eşyalarda bir çırpıda alınır da ev de düzülür.
He bu seçenekler olmadı mı varsın kış gelini olursun varsın 2014.
Kendini çok yıpratıyorsun sağlığından olucaksın Allah korusun.
Herşey geri gelir sağlık gelmez be canım.Oluruna bırak biraz çok üzdün kendini şu son zamanlarda.
belirsizlik demek ayrıldık demek değildir canım... sonuçta hala nişanlısınız
bugüne bugün nikah şafagımmmmm tam 200daha hiç bir şeyim hazır değil acaba yetişicem mi???
bugüne bugün nikah şafagımmmmm tam 200daha hiç bir şeyim hazır değil acaba yetişicem mi???
Puknas nasıl bir seyahat firması ki üç kuruş maaşa çalıştırıyor yazık. Üstelik sigortada yok. Sanıyorum sigortasız çalıştırılanların şikayet edebilceği bir numara vardı. Alo 170 olması lazım. Hemen telefon açıp bu firma sigortasız eleman çalıştırıyor diye bildirsinler. İsimlerinin de gizli kalmasını istesinler. Mümkünse dışardan ankesörlü telefondan arasınlar. Şuan için size böyle bir yol gösterebilirim. Çok üzüldüm arkadaşının durumuna.
İnciçiçeğim sana da şimdiden geçmiş olsun diyorum, bu sefer gideceğini umaraktan.
Ben de oluruna bıraktım artık hayatı. Mutsuz muyum evet ama elden bir şey gelmiyor. Bizim ki de dün akşam "galiba ben seni mutlu edemeyeceğim, alacağın her karar da haklısın" yazmış bana. Allah sonumuzu hayır etsin. İlişkimiz nereye gidiyor bilmiyorum.
bu hafta kendimi aşırı yorun hissediyorum, halsizim, gözüm sürekli uykuda
neden acaba kiii
neden acaba kiii
sen nasılsın canım?
aileler birbirine alıştı mı?
selam tatlılarımmmbu hafta biraz uzak kaldım buraya iş güç spor falan derken ama yakından takip ediyorum konuşmalarınızı.
Mügecim aldır kurtul şu bezeden inşallah yarın alır doktor hemen yoksa araya bikaç gün girerse sen kesin vazgeçersin yine
selam tatlılarımmmbu hafta biraz uzak kaldım buraya iş güç spor falan derken ama yakından takip ediyorum konuşmalarınızı.
Mügecim aldır kurtul şu bezeden inşallah yarın alır doktor hemen yoksa araya bikaç gün girerse sen kesin vazgeçersin yine
yok canım araya gün girsede aldırıcam kan verdim o kadar iğne battı boşa gitmesin demiama yarın alırsa daha iyi olur tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?