347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ

Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................67 :123:

Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
29 Haziran 2013 Düğün..................... 108 :123:

İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 170 :123:

Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................180 :123:

Nena87: 27 Eylül 2013 Kına

29 Eylül 2013 Düğün....................... 200 :123:

umarım yakın zamanda yuzun guler kotu gunler gecırıyorsun Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun canımm.

Sağol canım benim. İnşallah dediğin gibi olur. Hepimiz mutlu oluruz.

Elimde değil ki kuzum. Terslikler hep üst üste geliyor. Bir yerden yüzümüz gülse belki ufacık bir umut olur içimde ama o da yok ki...

belirsizlik demek ayrıldık demek değildir canım... sonuçta hala nişanlısınız

Ayrılmasakta bu gidişle hayat şartları yüzünden ufukta o yol gözüküyor bize. O kadar mutsuzuz ki iş bulamaması bizi mahfetti.

selam kızlar bir görünüp kaçayım dedim hala bulantılarla boğuşuyorum özledim burayı ama yataktan kaldıramıyorum kafamı evlenecek olan kızçeler allah her şeyi gönlünüze göre versin

bugüne bugün nikah şafagımmmmm tam 200 daha hiç bir şeyim hazır değil acaba yetişicem mi???

ben geldim
sağolun kızlar
haftaya çarşamba için gün verdi ama yarın sabah bi boşluk olursa alabilirmiş. baya korktum hatta vazgeçtim ama bizimkiler ikna etti kan verdim tahlil için. biraz iz kalabilirmiş çizgi şeklinde.

bugüne bugün nikah şafagımmmmm tam 200 daha hiç bir şeyim hazır değil acaba yetişicem mi???

kızım 200 günde yetişemem diyosan ben napayım
nişanlım gelince 1.5 ay falan kalıyo biz nasıl yetişcez. lojman çıkmazsa halimiz harap bide ev bulma telaşı olacak
bu durumda sen rahatt rahatt yetişirsin merak etme

Nena şu rahatlıgına hayranım yemin ederim Ben olsam varya oy oy oy tahmın edemıyorum nasıl olucam o süreçte ama en güzelini yapıyorsun vallahi .

öyle malesef canım hemde bilinmiş bir firma yani.arkadaşıma ileteceğim belki arar sağol.
inşallah her şey düzelecek mutlu bir çift olacaksınız kuzum karamsar olma yeterki.

Ece canımm hayat zorluklarlan oluşmakta.. cefasını cekmeden sefasını süremeyiz.. bu işsizlik sadece şuan için değil ilerde de olabilir ve ayrılmak çözüm değil bence.. Neden ayrılıcakmışsınki iyi günde kötü günde birlikte oluyorsun.. Sabuırla iyi bir işe girmesini bekliyeceksiniz. o sürece kadarda düğün işi ertelenebilir.. Allahtan hayırlısı diyorum..

bu hafta kendimi aşırı yorun hissediyorum, halsizim, gözüm sürekli uykuda

selam tatlılarımmm bu hafta biraz uzak kaldım buraya iş güç spor falan derken ama yakından takip ediyorum konuşmalarınızı.
Mügecim aldır kurtul şu bezeden inşallah yarın alır doktor hemen yoksa araya bikaç gün girerse sen kesin vazgeçersin yine

Kaç cm inceldin bakayımmmm

yok canım araya gün girsede aldırıcam kan verdim o kadar iğne battı boşa gitmesin demi ama yarın alırsa daha iyi olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…