- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
chelzy aldınmı sen bebişim oldu olacak katlı pasta tabağını da alsaydın hepten yak gemileri almışken
nena'm bende görüşmesin demiyorum ama içinden gelmeyebilir yani içten olamaz görüşsede. ama ilerde unutulur olanlar anne baba özlenir illaki. zor zamanlar böyle geçiyorda hrşey rayına oturduğunda, zamanla yumuşar arası,aranız gökhanın ailesiyle.
ya işin enteresanı aramızda bi sıkıntı yok sadece bu olanlardan artık gökhan etkilenio ve uzaklaşıo yoks abnm bi derdim yok onlarnda benımle derdi yok babası kızımm kızım die sarılıp duruo annesi desen o da hep etrfmda biraz mesafelidir kayınvalidem ama yeri gelio kızım kızım dio tek problem umursamazlar onun dısında fena insanlar değiller aslında yaaa
347. DÖNEM ASKER YARENLERİ DÜĞÜN TARİHLERİ
Pernicketygirl: 18 Mayıs 2013 Kına
19 Mayıs 2013 Düğün......................61 Trabzon:123:
Dygg : 16 Haziran 2013 Kına
26 Haziran 2013 Düğün..................... 99:123:
İnciçiçeği35: 29 Ağustos 2013 Kına
30 Ağustos 2013 Düğün ................... 164:123:
Tripliii: 9 Eylül 2013 Düğün..........................174:123:
Nena87: 27 Eylül 2013 Kına
29 Eylül 2013 Düğün....................... 194:123:
Benimki hiç demedi kızım diye
hüm bşy kalmamış senin kızım az kaldı kavuşuosun sevdğineallah bi ömür mutlu etsin inşallahhhhhhhhhhh
kayın pederim hep kızım die seslenir kızları yok ilk gelinde benim sever yani,kayınvalidem nadir der kızım die ben zaten hep mesafeliyimdr nasılsnz iyimsnz diye konusurum aarada bir annecim derim alışmak adına zor da gelio annem dışında birine annecim demek böyle geçinip gidiyoruz
insanların huyları demekki canım kasıtlı değil yani yaradılışları öyle seni seviyolarsa sende seversin onlar gibi sende umursamazsın sadece olur biterya işin enteresanı aramızda bi sıkıntı yok sadece bu olanlardan artık gökhan etkilenio ve uzaklaşıo yoks abnm bi derdim yok onlarnda benımle derdi yok babası kızımm kızım die sarılıp duruo annesi desen o da hep etrfmda biraz mesafelidir kayınvalidem ama yeri gelio kızım kızım dio tek problem umursamazlar onun dısında fena insanlar değiller aslında yaaa
Ben annecim demedim demem de anne diyorum sadece.... onların 2 kızı var zaten o yüzden tek kız ben değilim ama tek gelin ben olacağım
ben severim samimiyetleri ya annecim diyeyim o bana kızım desin gelin ve yenge lafına gıcığımdır neden bilmem:26: bende senin gibi tek gelin olacağım Allah izin verirse. 2 kızı var evet ama bende 3. olayım nolurki :)Ben annecim demedim demem de anne diyorum sadece.... onların 2 kızı var zaten o yüzden tek kız ben değilim ama tek gelin ben olacağım
davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş ben derim diyorum rahat rahatya ha anne ha annecim bana ikiside zor geliyo mümkün mertebe ünvan kullanmamaya çalışıyorum o daha kolay geliyor bana sizli bizli konuşmak beni daha cok rahatlatıyor ama işte seslenmem gerektgnde mecbur annecim diyosun şurda bi kaç aydr dıorum valla alışayım die napim..
ben severim samimiyetleri ya annecim diyeyim o bana kızım desin gelin ve yenge lafına gıcığımdır neden bilmem:26: bende senin gibi tek gelin olacağım Allah izin verirse. 2 kızı var evet ama bende 3. olayım nolurki :)
ya ha anne ha annecim bana ikiside zor geliyo mümkün mertebe ünvan kullanmamaya çalışıyorum o daha kolay geliyor bana sizli bizli konuşmak beni daha cok rahatlatıyor ama işte seslenmem gerektgnde mecbur annecim diyosun şurda bi kaç aydr dıorum valla alışayım die napim..
davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş ben derim diyorum rahat rahat
Görümcelerim ikisi de benden küçük olduğu için bana "abla" diyorlar zaten yenge lafını bende hiç sevmem.....
Alışmak lazım bizde ben daha önce dedim canım daha sonra dedi biizmkilere anne baba diye.. kızkardeşlerimin biri ismiyle hitap ediyor diğeri de abi diyor.. enişte yenge falan kullanmıyoruz
görümcelerle aran nasıl peki??Görümcelerim ikisi de benden küçük olduğu için bana "abla" diyorlar zaten yenge lafını bende hiç sevmem.....
Alışmak lazım bizde ben daha önce dedim canım daha sonra dedi biizmkilere anne baba diye.. kızkardeşlerimin biri ismiyle hitap ediyor diğeri de abi diyor.. enişte yenge falan kullanmıyoruz
aynı canım bende ilk içten olurum sonra bakarım öyle değilse mesafemi koyarm ailesiyle tanşmıyorumda kardeşiyle sdecevalla ne güzel heee diyebilmek güzel bende diyorumda kendimi rahat hissetmiyorum hep mesafeliyim bana göre böylesi daha iyi aldecim sana kim ne hissettiirrse ona daha yakın oluosun otomatik ben ondan sıcacık bir elektrk alamadgm için rahat değilim iyi bşy değil bnmki ama öyleyim
ayy bende hala anne baba diyemeyenlerdenim
sizli bizli konuşuyorum. onlar hep kızım yavrum falan diyolar. senede bikaç kez yüzyüze görüşüyoruz hep telefondayız. alışamadım gitti diyemiyorum
görümcelerle aran nasıl peki??
aynı canım bende ilk içten olurum sonra bakarım öyle değilse mesafemi koyarm ailesiyle tanşmıyorumda kardeşiyle sdece
ya çok zor ilk defa demek hele bide mesela onlarda alışık olmuo senden ilk duyduklarnda böyle bi tewbessüm falan olusuo yüzlernde...
onlarla cok samimiysen bence demelisin ama aranzda hep bi mesafe varsa demesende olur yani mecburi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?